Kako dvigniti raven "Stimulus": nasveti in triki

Igralniški trg se aktivno razvija in obstaja množica dodatnih storitev za nakup razvoja iger. Še bolj zanimivo je, da ima vsaka storitev svoje funkcije. Nekateri viri imajo poleg različnih popustov in daril tudi svoj sistem vlog. Če vzamete za primer trgovalno platformo "Stream", potem je poleg nakupov uveden tudi sistem igranja vlog za razvoj profila igralcev. Prikazuje, kako uporabnik je aktiven, kako pogosto je igra kupljena in kakšne dosežke ima.

Zato je pogosto vprašanje, kako dvigniti raven "pare". Odgovor je enostaven, razumeti morate samo sistem. Poskušali vam bomo razložiti vse, zato morate biti zelo pozorni in potrpežljivi.

Kaj je ta program?

Preden povemo, kako dvigniti nivo "Step", morate razumeti, kako je to za platformo. Torej je vse v redu. "Step" - najbolj priljubljena storitev, ki prodaja virtualne izdelke, predvsem igralne projekte. Zahvaljujoč svoji politiki je postala najboljša platforma za nakupe iger zaradi pogoste prodaje. Torej, če še vedno razmišljate, ali boste uporabljali to storitev, vam jo lahko priporočamo.

Sistem ravni storitev

Kako dvigniti raven "obljube"? Odgovor na to vprašanje je možen šele po obravnavi sistema ravni. V njem ni posebnih omejitev, dobite samo izkušnjo, postopoma vtipkajte pravo količino in ko pride čas, dobite novo raven in odprete vrstovizualne funkcije, ki vam omogočajo prikazovanje iger, dosežkov in drugih interaktivnih atributov. Pravzaprav je ta sistem le lep dodatek igralcem, zato ne ponuja nobenih posebnih funkcij.

V bistvu je "tok" socialna mreža za igralce. Omogoča komunikacijo, prikazovanje iger, izkušenj in ravni prenosa. Navsezadnje je osnovna izkušnja, ko kupujete igre, tako da vaša raven kaže, kako bogati ste v tem načrtu. Različni zbiralci in drugi ljubitelji iger pogosto postanejo epicenter pozornosti in celo spadajo v novice o orientaciji igre. Zato, vedeti, kako dvigniti raven "pare" ni tako pomembno, vendar ne odveč. Navsezadnje so primeri za pridobitev izkušenj daleč od edinstvene. Poleg njih je še vedno veliko možnosti za razvoj vašega profila.

Raven dviga

Kako hitro dvigniti 10 nivojev pare? Če želite to narediti, je dovolj, da izpolnite začetne naloge same storitve, med katerimi so npr. "Napišite recenzijo", "Pustite komentar", "Posnemite screenshot" itd. Raven 10 Ali morate opraviti več nakupov, vendar bo to že odvisno od vaše osebne odločitve.
Kako dvigniti raven "spodbude" na 10 vrednosti brez spodbujevalnika? Dovolj je, da nakupujete in igrate dobro. Dejstvo je, da ima večina iger te storitve svoje lastne kartice, ki se lahko nato ustvarijo v ikoni. To lahko storite le, če imate popolno zbirko. Ko boste dobili značko, boste dobili izkušnje. Todato je mogoče storiti še naprej. Če dobite prvo značko, potem sistem izda 100 točk izkušenj. Če ste že prišli do druge značke, dobite 200 izkušenj, itd. Ta postopek se ponovi večkrat, kar pomeni, da lahko brez težav dobite veliko izkušenj. Samo iz vsake od njih se kartice pojavljajo manj pogosto, zato morate pogledati trgovalno platformo in jih kupiti od drugih igralcev. Načeloma njihova cena ni tako velika, tako da z nakupom ne bo nobenih težav.

Pospešen napredek

Kako hitro dvigniti raven "pare"? Na to vprašanje se lahko odgovori le, če imate dober znesek denarja. Dejstvo je, da je nakup iger - najbolj dragocen ukrep v storitvi. Če kupite igre in naredite več nakupov naenkrat, potem vam "Stream" prinaša dostojno količino izkušenj, kar je včasih dovolj na več nivojih. Zato je vredno razmisliti o tej metodi in jo pravočasno uporabiti.
Vendar pa obstaja ena odtenka, ki pomeni, da sistem ne upošteva zneska, porabljenega za igre. Zato lahko varno čakati na popuste in kupiti igre za desetine po nižji ceni. Dobili boste virtualno zabavo in veliko izkušenj. Zato imate zdaj za vas dvojno korist, ki jo morate uporabiti. "Stream" - univerzalna trgovalna platforma, ki je zasedla večino trga. Ta storitev je priljubljena in zajema skoraj ves planet. Istočasno jih lahko uporablja več milijonov uporabnikov, ima pa poseben oblak za igralce, ponuja priložnost za sprejemanjedosežke in omogoča dostop do dodatnih koristnih storitev. Če torej še niste uporabnik te storitve, je čas, da to stanje čim prej spremenite. Vsekakor ne boste obžalovali!

Sorodne publikacije