Widget-3: Kako premagati zlo čarovnico? Opis in taktika znakov

Čarovnik-3 je znan po svojih iskalnih linijah in številnih pošastih. Vendar pa imajo nekateri igralci občasno težave pri premagovanju nasprotnikov. Ta članek vam pove, kako ubiti zlo čarovnico v "Widget-3".

Kako priti do iskanja?

Glavni igralci so se že srečali s nasprotniki, kot so čarovnice. Toda v novi DLC, Blood and Wine, se lahko soočimo z drugim nasprotnikom, ki je neposredna sklic na zgodbo bratov Grimm "Hansel in Gretel". Da bi to naredili, morate dobiti nalogo, imenovano "Davno".
Če želite prejeti iskanje, preberite dnevnik Isabel de Roquefort, iz katerega Geralt izve, da mora najti knjigo "Država tisočih pravljic" in črkovati urok. Po tem pade v iluzijo države, ki jo je ustvaril Arthurus Vigo.


Kako priti do zlobne čarovnice Vimka-3?

Seveda Geralta ne bo čakala takoj po prihodu. Najprej morate hoditi po kamniti poti. Kljub svoji razvejanosti, pridobivanje na pravem mestu ne bo posebno delo. Pri prečkanju mostu se bodo čarovnice srečale z nadškofom. Na koncu bo prišel do zgradb, kjer se bo srečal s Xi'anom, ki poskuša izpustiti Jacka iz peči. Tukaj bo junak prvič videl nepristranskega starega moža, ki bo takoj hotel pustiti Geralta golaž. Tukaj je vprašanje: "Kako premagati zlobno čarovnico v" Widget-3 "?".

Težava

Ker so igralci že srečali čarovnice, se to morda zdi preprostovendar je to malo bolj zapleteno. Ko je videla čarovnika, takoj začne napad. Pred nalogo je založiti nafto proti relikvijam.


Glavni problem, kako premagati zlo čarovnico v Widget-3 je, da bo takoj letel v zrak na metli, ki se bo pokrila z zaščitno kroglo. Istočasno začne žlico strupenega cvetja. Najprej jih morate narediti, saj lahko cvet prinese veliko nevšečnosti. Upoštevati je treba dejstvo, da je čarovnica v letu popolnoma neranjljiva. Seveda bo krogla v nekem trenutku izginila, toda ona bo poskušala iz nje potegniti strup iz čarovnika. Zato vam ni treba biti izpostavljeni udarcem, sicer lahko izgubite veliko zdravstvenih točk. Lahko uporabite Orioles, da se izognete negativnim učinkom. Za pomoč, čarovnica bo poklicala arhiposfero, iz katere se je potrebno znebiti prvega. Njeni napadi vam bodo resno preprečili, da bi dosegli nasprotnika.

Kako ravnati z nadškofom?

Archyspora je družinska rastlina z echinopsisom. Napade s streljanjem strupenih konic. Rastlina ima imuniteto na vse mentalne vplive, zato bo oznaka osi popolnoma neuporabna - ne bo omamila. Nujno je treba takoj uporabiti sile. Če imate težave, lahko odidete, ker je nadškof še vedno, vendar morate paziti na trnje. Poleg tega ne pozabite na prisotnost glavnega sovražnika. Aard se lahko uporabi za zaščito pred udarci. Druga vrsta rastlin je zelo občutljiva na ogenj. Torej, Geralt jo lahko spali z znakom znaka,Aardom. Po zmagi morate takoj zamenjati slog igre, kako premagati zlo čarovnico ("Witcher-3").

Taktike proti sovražniku

Ko obrambna sfera izgine, je najbolje, da začnete napad z samostrelom. Ni odveč uporabljati znakov Aard in Igny. Tu je enaka shema kot pri drugih letečih nasprotnikih. Po poškodbi bo čarovnica padla. Potem je vredno začeti napad z mečem. Toda tukaj tudi ni vse tako preprosto. Metle bodo napadale tudi Geralta, zato ga morate poskušati razrezati in odstraniti najbolj zlo čarovnico z znakom Aksija.
Če se ne boste ukvarjali z metlo, potem bo čarovnica spet dvignila in poklicala panterja. Ubijte jo s hitrimi napadi in maslom proti zveri. Nato zmešajte čarovnico z juho na enak način, kot je opisano zgoraj. Napadnite ga, občasno ga oslabite z osjo. Glavna stvar - da povzroči čim več škode, preden je čarovnica spet v zrak. To je celoten proces, kako premagati zlobno čarovnico v "Widget-3". Po zmagi se bo iskanje nadaljevalo. Siana bo takoj preiskala njeno telo in odprla pečico. Za Jackovo odrešenje bo od njega zahtevala fižol, ki ga seveda ne bo. Fižol ji je potreben, da bi prišel iz iluzorne dežele. Po tem bo potekal pogovor z Geralto iz Xi'Ana, kjer se bodo liki dogovorili o medsebojni pomoči. Ne priporočamo, da preskočite repliko dialoga, da lahko preskočite veliko zanimivih informacij.
Za iskanje iskanega fižola boste morali najti Oscilacijo. Če želite to narediti, morate iti še naprej po rumeni poti. Na potispopadati se s škratmi, ki se bodo na poti veliko srečali. Prav tako bo možno obkrožiti samoroge, saj splav v državi z Geraltom ne bo padel. Oska bo obkrožena z volkovi, s katerimi se bo morala tudi rešiti. To ne bo posebna težava. Po pogovoru s fantom boste morali obiskati šest glavnih zgodb, kjer boste našli potrebne predmete. Po sajenju na označenem mestu Sihanosa raste ogromno steblo fižola, ki bo pripeljalo do zaostalega velikana. Po zmagi bo Siana ponudila čarovniku, da razbremeni napetost, ki je znana na vsak način. Ne glede na svojo odločitev se bo potovanje "Davno" končalo in začela se bo nova naloga.

Sorodne publikacije