One Touch Alcatel Smartphone: Pregled, funkcije, možnosti in pregledi

Kupec že dolgo pozna izdelke podjetja Alcatel. Na trgu v širokem asortimanu predstavljajo mobilne naprave tega podjetja. Na žalost niso prodajne vodje, ampak imajo svoje občinstvo. V okviru tega članka bo predstavljen pregled telefona "Alcatel One Touch Hero". Oglejmo si podrobnejši pogled na njegove značilnosti, specifikacije. Kupcem bomo posredovali tudi povratne informacije o tem pripomočku.

Paket

Ta model telefona je pakiran v majhno belo škatlo. Na sprednji plošči je prikazana naprava. Pod pokrovom je plastična podloga, ki neposredno vpliva na sam pametni telefon. Proizvajalec, ki je izbral lakoničen dizajn, je želel pokazati, da ta model ne zahteva briljantnega oglaševanja. Upoštevajte, da to rešitev trenutno uporablja večina proizvajalcev.


Kaj je v škatli poleg Alcatel One Touch Hero? Kot je že bilo omenjeno, leži plastični substrat na vrhu. Omogoča varen transport naprave. Pod njim je polnilnik. Ima sodoben format, sestavljen iz napajalnika (adapter) in izmenljivega USB kabla. Tudi proizvajalec je kupcu zagotovil trdno kritno knjigo in stereo slušalke. Vendar pa je zadnja stopnja vstopa. Poleg teh dodatkov je v škatli tudi navodilo, potrdilo in garancijska kartica.

Videz

Pametni telefon "Alcatel One Touch Hero" je tipična mobilna naprava. Upoštevatida ima 6-palčni zaslon, velikost naprave ni velika. Glede na višino ohišja je skoraj 159 mm. Z širino 806 mm naprava izgleda sorazmerno. Večina pozitivnih ocen tega modela je dobila zaradi svoje majhne debeline. Primer je precej ozek - le 85 mm, kar zadeva maso pametnega telefona, je v srednjem razponu (150 g). Oblikovalci te družbe, kljub precej velikosti, so lahko ustvarili priročno napravo, zato so po mnenju mnogih kupcev lahko ponosni. Pri interakciji s telefonom uporabnik ne čuti nelagodja. Telefon je v dobrih rokah. Uporabite jih udobno.

Mesto nadzora je standardno. Na sprednji plošči, na vrhu, je sprednja kamera, senzor, luknja v zvočniku. Pod zaslonom se prikažejo tri tipke na dotik. Na hrbtni plošči so inženirji postavili lečo glavne kamere, bliskavico in mikrofon za odpravljanje hrupa. Vsi ti trije elementi so na vrhu. Pod njimi je ime vrstice One Touch. Na dnu je velika luknja izhodnega zvočnika. Prav tako je na voljo magnet, ki je namenjen pritrditvi pokrova. Dno ohišja je majhna vdolbina, ki se uporablja za pisalo. Na desni strani je mikro priključek za vstavljanje SIM kartic. Spodaj je ključ za zaklepanje. Obstaja tudi rocker za nadzor glasnosti. Veliko uporabnikov je opozorilo na njegovo lokacijo. Ker je pod gumbom za zaklepanje, znenehno vplivajo na navade.
Na levi strani je priključek, v katerega so nameščene pomnilniške kartice. Standardna vrata za povezovanje zvočnih naprav se nahajajo na vrhu ohišja. Priključek microUSB je na nasprotni strani. Opozarjamo na dejstvo, da je proizvajalec uporabil matirano plastiko. Zahvaljujoč njemu je zadeva izginila brez oznake. Ne drsi v roke, zato je tveganje za naključne padce zmanjšano na minimum.

Značilnosti zaslona

Najbolj pozitivne ocene so zaznale značilnosti zaslona Alcatel One Touch Hero. Odličen je za tiste uporabnike, ki imajo radi pametne telefone z velikimi zasloni. Ta model ima 6-palčni zaslon s precej visoko ločljivostjo Full HD. Uporablja kvalitativno matrico IPS. Treba je omeniti, da je proizvajalec v tem modelu zaobšel konkurenčna podjetja, saj so bile pri srednjih napravah takšne značilnosti celo nove. Oblikovalci so bili zaskrbljeni zaradi zaščite zaslona. Pokrit je s steklom DragonTrail. Ker je prekrit s posebnim oleofobnim premazom, ne bo nobenih težav z uporabniškimi prstnimi odtisi. Matrika IPS zagotavlja širok kot gledanja. S svetlostjo ni težav. Pametni telefon je primeren za uporabo v temni sobi in na ulici z močnim soncem. Če je treba, lahko nastavite svetlost v samodejnem načinu v nastavitvah. Na voljo je multitouch funkcija, ki je zasnovana za 5 dotikov hkrati.

Za to je velika prednostmodel telefona je postal tanek okvir zaslona. Njegova širina je približno 2 mm. To daje vtis, da zaslon popolnoma zavzame celoten prostor sprednje plošče.

Avtonomija

Dobri rezultati telefona "Alcatel One Touch Hero" imajo tudi merilo trajanja baterije. Proizvajalec je uporabljal litij-polimerno baterijo z zmogljivostjo 3400 miliamperov na uro. Treba je omeniti, da taka baterija zagotavlja v načinu pogovora vsaj 18 ur dejavnosti. Za ljubitelje poslušanja glasbe se ta naprava popolnoma prilega, saj baterija v tem stanju deluje čez dan. Vklop telefona v stanje pripravljenosti lahko traja približno 500 ur delovanja. V svojih povratnih informacijah so uporabniki 100% zadovoljni z značilnostmi, ki jih je predstavil proizvajalec. Če se naprava uporablja v kombiniranem načinu, jo je treba polniti največ enkrat na dva dni. Če zmanjšate obremenitev, lahko dosežete 24-urno povečanje. in še več. Da bi obnovili življenjsko dobo baterij, traja približno 35 ur.

Performance

"Heart" "Alcatel One Touch Hero" je bil kitajski procesor MediaTek. Model MT6589 deluje s frekvenco do 1500 MHz. Zahvaljujoč temu kazalcu si ta čipov zasluži naziv Turbo. Uporablja štiri računalniška jedra. Vrsta vsakega - Cortex-A7. Glavni procesor poteka vzporedno z grafičnim pospeševalnikom PowerVR SGX544 MP. Uporabniki so opazili, da za ta pametni telefon ni nobenih neizvedljivih nalog. Odlično dela z vsemiaplikacij, ki zahtevajo veliko virov, in zlahka zažene "težke" igre. Ta rezultat je bil dosežen zaradi dejstva, da je proizvajalec integriran 2 GB RAM-a. Sistem traja približno polovico. Drugo je zasnovano za potrebe uporabnika. Glede na to, da sta v prodaji dve spremembi, bo količina integriranega pomnilnika drugačna. V napravi, ki deluje samo na eni kartici SIM, je nameščenih 8 GB. Toda v dvostranskem pomnilniku naprave je dvakrat večji.

Fotoaparat

Kot glavni modul optike "Alcatel One Touch Hero" je proizvajalec uporabil 13-megapixel senzor. Obstaja bliskavica in samodejno ostrenje. Vendar, kot so opazili uporabniki, kakovost slik ne dosega deklariranega. To se odraža v slabih podrobnostih. Da bi dosegli najboljšo kakovost, ne deluje tudi čez dan, z dobro razsvetljavo. Sprednji modul tudi ni zadovoljil uporabnikov. Na žalost se senzor uporablja kot kamera z 2 milijonoma slikovnih pik. O kakovosti teh slik ni treba govoriti. Seveda je v okvirju očitno hrup, zamegljenost in šibek prenos barv.

Programska oprema in osnovne nastavitve

Na tej napravi je nameščena različica Android 4.2. Seveda se ta operacijski sistem trenutno šteje za zelo zastarelo. Vendar ne pozabite, da je v Rusiji ta model prišel v prodajo šele leta 2013. Takrat se je taka oprema štela za pomembno. Glavna prednost te naprave je, da je proizvajalec v svojem operacijskem sistemu uporabljal svojo programsko opremo. To je zelo udobno, ima lep vmesnik. Kdaj?Prvi vklop nastavitev "Alkatel One Touch" lahko opravite s posebno aplikacijo. Imenuje se čarovnik za namestitev. Od vas zahteva, da izberete jezik, aktivirate tipkovnico, nastavite dejanski datum in čas ter če želite nastaviti Google Račun. Po tem se na glavnem zaslonu prikaže okno, v katerem bodo velike črke "Done!". Po potrditvi je naprava popolnoma pripravljena za delovanje. Za tiste, ki ste se že ukvarjali z novo lupino Alcatela, lahko preskočite ta korak in ročno nastavite telefon.

"One Touch Alcatel": pregledi

Kateri sklepi so bili sprejeti po proučevanju značilnosti tega modela telefona? Upoštevajte, da uporabniki niso imeli resnih komentarjev o tej napravi. Pozitivne povratne informacije so opazili pri naslednjih značilnostih:
  • odlična kakovost komunikacije;
  • glasnost visokega zvočnika;
  • odlično opozarjanje na vibracije;
  • Prenos govora brez popačenja.
  • Kar zadeva produktivnost, pa tudi ni uspelo. Naprava se popolnoma ukvarja z vsemi sodobnimi nalogami. Na zaslonu so se slišali številni pohvalni komentarji. Njegove lastnosti so zagotovo impresivne. Vendar pa uporabniki niso našli le ugodnosti. Kot mnogi drugi modeli, One Touch Hero ni brez napak. Ti vključujejo:
  • dokaj visoke stroške (na začetku prodaje približno 16.000 rubljev.);
  • kamere z nizko ločljivostjo.
  • Očitno je to največja pomanjkljivost tega modela.

    Sorodne publikacije