Frank Horrigan: biografija finalnega šefa Fallouta 2. Način, kako premagati supermutanta

Kdo je Frank Horrigan? Igralci drugega dela Fallouta ga imenujejo najbolj nasilnega nasprotnika. Ne kompromise, srečanje z njim pa je neizogibno končnica vseh dogodivščin. Kako je navaden človek dobil instrument za umor? Ali lahko premagam Horrigana in kaj je potrebno za to? Beri naprej!

Opis značaja

Sveto pismo igre Fallout 2 pravi: Horrigan je genetsko spremenjen mutant, ki ga dobimo kot rezultat poskusa, da ustvari univerzalnega vojaka. Tako se je zgodilo, da je med opravljanjem ene naloge Frank (medtem ko je bil še moški) okužen z FEV - virusom človeške evolucije.


Znanstveniki iz enklave so se odločili rešiti agenta in ga narediti za pravega morilca, ki bo izvršil vsa naročila. Ko govorimo o orožju, ima Horrigan nož Glavnega Gada in pištolo Glavnega Gada. Mimogrede, za Fallouta Franka Horrigana je bila razvita edinstvena različica močnostnega oklepa, ki je preoblikovala ta lik v pravi tank. Frankov oklep ne bo ločen od telesa.

Biografija Horrigane

Znano je, da se je Frank rodil leta 2211. Ni podatkov o Horiganovem otroštvu in mladosti. Prvič je bil v tajni službi enklave. Toda od tam je bil zaradi nasilja premeščen na polje, ni upravičen. Kasneje, skupaj z drugimi vojaškimi skupinami, je bil Horrigan namenjen iskanju sužnjev, ki so bili izjemno potrebni za izkopavanje uničene vojaške baze podime Mariposa. Septembra 2236 so sužnji med izkopi odkrili FEV, zato so bili vsi, ki so bili takrat prisotni, okuženi z virusom. Med okuženimi je bil Horrigan. Ekipa znanstvenikov iz enklave je evakuirala Franka in preučila učinke okužbe.


Leta 2238 se je Frank Horrigan, kot rezultat eksperimenta, spremenil v supermutanta: predstavil je izboljšano različico virusa človeške evolucije in močnih drog. Nad študijo o Frankovih sposobnostih je bil celoten znanstveni oddelek, ki ga je vodil Charles Curling. Pozimi leta 2239 je bilo odločeno, da se mutant preskusi kot del vojaške operacije, konec marca 2239 pa se že končno pojavi - oblekne svoje telo v oklepno silo, ki se ne odstrani več. Dejstvo je, da je oklep dobesedno "črpanje" narave drog in deluje kot sistem življenjske podpore. Horrigan zaradi svojih značilnosti postane rešitev za praktično vse probleme enklave. Pomembno je omeniti, da je bil Frank resnična pošast, preden se je okužil z virusom. Imel je ogromno psiholoških težav. Vredno je reči, da se Frank sam ni nikoli štel za supermutanta. Torej so ga upoštevali le znanstveniki, čeprav so ga označevali kot "eksperiment". Kaj pa vojaki, ker niso bili posebej zaskrbljeni zaradi njegovih mutacij, glede na to, da je to nekaj podobnega kot hoja bomba. Večina vojakov je menila, da je Frank Horrigana divji, nekateri so ga poklicali, naj ga spremljajo na nalogah. Po ogromnih opravljenih nalogah, Horrigannajde svojo smrt - jeseni 2242 umre v bitki z izbranim. Po besedah ​​samega Franka je sprožil mehanizem samouničenja. Čeprav je v resnici reden blef. Vse sledi supermutanta uničijo uničenje reaktorja po njegovi smrti in močni eksploziji.

Fizični podatki Horrigane

Rast lika po imenu Frank Horrigan je več kot 12 čevljev. Mimogrede, to je veliko višje od rasti vseh drugih mutantov. Poleg tega je veliko močnejši od drugih mutantov - začetne značilnosti so bile povečane z uvedbo modificiranega seva FEV. Telo Franka je bilo dopolnjeno ne le z edinstvenim oklepom, ampak tudi z elektronskimi očmi, servo za okončine in kibernetskimi protezami. Vredno je reči, da pred tem, ko je postal mutant, Frank ni bil intelektualka, vendar ni padel v idiota, ki je značilen za večino supermutantov. V Horrigani, velikem besedišču, bogatih intonacijah, je jezik poln kompleksnih stavkov - brez očitnih znakov demence ne.

Kako premagati Horrigana?

Ta Fallout znak ima 2999 zdravstvenih točk. Oborožen je z močno plazemsko pištolo. Ponavadi strelja iz nje, dokler se strelivo ne izčrpa. Po tem nož dobi. Pomembno je tudi, da ima skoraj vse vrste poškodb zelo visoko odpornost. Izjema - samo škoda na elektriko. To pomeni, da je v boju z njim vredno uporabiti orožje s takšno škodo. Približajte se Blaster Alien, super-električni ali impulzni pištoli. Vendar mutageni serum in brizga s strupom nista sposobna ubiti Horrigane.
Pomoč v končnem boju bodo zagotovili vodnik Granit in stacionarni turreti. Igralec mora vedeti, da bo enota prešla na Izbrano stran samo v enem primeru - če gre preizkus zgovornosti, katerega odstotek mora preseči 75 točk. Za umor supermutanta bo izbrani prejel deset deset tisoč točk izkušenj.

Zanimivosti

Ta značaj ni tako preprost, kot se zdi na prvi pogled. Obstaja veliko zanimivih dejstev:
  • Slepi Horrigan preklopi iz pištole na nož.
  • Frank Horrigan je dobil ime po junaku Clintu Eastwoodu, ki se je pojavil v filmu "Na ognjeni liniji".
  • Frank Horrigan se imenuje skoraj mrtev in izgubi supermutant za noge, ima samo eno točko zdravja. Pred tem se polno ime sliši kot predsedniška straža.
  • V tesnem boju je Frank veliko bolj nevaren kot v daljni.
  • Sorodne publikacije