Pregled naprave Samsung Xpress M2070W MFP

Samsung je med vodilnimi svetovnimi proizvajalci laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav. Po mnenju strokovnjakov je ena izmed najuspešnejših v tej družbi proizvajalec postala linija Xpress. Glavni poudarek naprav, ki so bile vključene v to, je bila uporaba preproste brezžične povezave, znane kot NFC. Samsung Xpress M2070W, katerega pregled je predstavljen v tem članku, je odličen primer visokokakovostne večnamenske naprave, ki bo odlična pomočnica v pisarni in doma.


Splošni opis

Naprava je izdelana v klasičnih sivo-črnih tonih. Dimenzije so 406 x 3596 x 235 cm in teža - 75 kilogramov. Skener zavzema vrh Samsung Xpress M2070W. Odzivi mnogih uporabnikov pozitivno označujejo priročne mobilne tečaje, ki močno poenostavljajo delo z obsežnimi dokumenti in debelimi knjigami. Na vrhu je tudi 100-stranski izhodni pladenj. Pod njim so razvijalci namestili vrata za povezavo z računalnikom. Vhodni pladenj s 150 listi je na dnu. Majhen zaslon v dveh vrsticah z nizom osvetljenih gumbov deluje kot nadzorna plošča za Samsung Xpress M2070W. Prikazano navodilo, ki je priloženo napravi, skupaj z vsemi potrebnimi gonilniki na pogonu, vam bo pomagalo hitro razumeti operacijo tudi za začetnika. Vendar pa so vsi tipki tukaj intuitivni za uporabo.


Tehnične značilnosti

Model je opremljen s procesorjem s hitrostjo 600 MHz in RAM-om, katerega velikost je 128 MB. To zagotavlja neprekinjeno in zelo visoko hitrost naprave. Največja ločljivost tiskanja je 1200 x 1200 slikovnih pik na palec. Poleg standardnega papirja lahko Samsung Xpress M2070W rokuje s filmi, bombažem in recikliranimi materiali. Skupaj s tem je format materialov v razponu od 216 x 356 mm do 76 x 127 mm, njihova gostota pa je od 60 do 163 g /m.

Funkcije

Kot je navedeno zgoraj, je naprava večnamenska. Seznam njegovih funkcij vključuje črno-belo kopiranje, barvno skeniranje in lasersko črno-belo tiskanje. Samsung Xpress M2070W je sposoben kopirati 1 list v povprečju 9 sekund. Treba je opozoriti, da se bo prvi pojavil v približno 14 sekundah. Po tako imenovanem ogrevanju se bo hitrost dela povečala. Skener je opremljen z matriko CIS in podpira večino sodobnih standardov. Dokumente pa lahko shranite samo na priloženi računalnik. V načinu tiskanja model uporablja povprečno 20 strani na minuto. Na voljo je tudi obojestransko tiskanje, vendar ga morate ročno upravljati.

Glavna prednost

Glavni poudarek Samsung Xpress M2070W in hkrati ključna prednost naprave je razpoložljivost brezžične povezave z mobilnimi napravami in tiskanje neposredno iz njih. Naprava je opremljena z modulom Wi-Fi. Da bi zagotovili udobno oddaljeno tiskanje tudi tukajNa voljo je funkcija Google Tiskanje v oblaku. S prenosom ustreznega programa na pametni telefon lahko njegov lastnik neposredno natisne potrebno datoteko. To storite tako, da odprete dokument na pripomočku in ga pripnete na oznako NFC na vrhu naprave. Med drugim model ponuja možnost pošiljanja skeniranih datotek v nasprotno smer - neposredno na pametni telefon.

Stroški tiskanja

Ta večnamenska naprava za tiskanje uporablja črno kartušo s tonerjem. Priložena kartuša ima priloženo kartušo. Z drugimi besedami, dovolj bo za izpis ne več kot 500 strani. Po tem, bo uporabnik morali kupiti polnopravni vložek, namenjen za 1000 listov, kar bo zmanjšalo stroške tiskanja, čeprav nekoliko. Na splošno so stroški nakupa potrošnega materiala precej visoki. Večina lastnikov modelov to imenuje veliko pomanjkljivost. Vendar pa ne moremo ne omeniti dejstva, da je podoben problem značilen tudi za druge podobne naprave proizvajalca. Po želji lahko napravo preoblikujete na nov način in tako izključite nadzor čipov. Vendar pa tudi tega postopka ni mogoče imenovati poceni.
Sklep
Če povzamemo, je treba omeniti, da je lahko večnamenska naprava Samsung Xpress M2070W kljub visokim stroškom tiskanja varno opisana kot primer odlične kakovosti. Skromne dimenzije modela v kompleksu z enostavnim upravljanjem in visoko hitrostjo delaje zelo primeren za delo s tablicami, pametnimi telefoni in drugimi mobilnimi pripomočki. Naprava bo postala odličen pomočnik tako doma kot v pisarni, kjer sta posebej vrednotena zanesljivost in zmogljivost opreme. V tem primeru možnost delovanja brez žic in vozlišč ne bo pustila ravnodušnega niti najbolj zahtevnega uporabnika.

Sorodne publikacije