Kako premagati legendo v Clash Royale: več načinov

Clash Royale je igra, kjer morate uničiti posest svojih nasprotnikov. Igralec mora uničiti stolpe drugih, ki uporabljajo eksplozive. Če uniči 3 stolpe, bo prejel 3 krone. Glavna nagrada je škatla, ki zadrži različne bonuse, na primer denar ali kartice. Ampak lahko dobite tudi ti legendarni, to je posebna kartica, ne pade pogosto. Jasno je, da igralci postavljajo vprašanja: kako premagati legendo v Clash Royale. To lahko storite na več načinov.

Metoda št. 1

Pogosto je treba odpreti kovčke. V njih je lahko zemljevid, ki ga lahko uporabite za imenovanje legendarnih vojakov, kot so ledeni čarovnik, nočna čarovnica in Thunderbolt ter mnogi drugi. Če je prej možnost padca legendarna ni bila zelo velika, zdaj pa se je bistveno izboljšal. Na primer, če odprete 20 skrinj z oknom, lahko dobite približno 8 legendarnih. V tem primeru odprite prosti prsni koš in poskusite odpreti kraljevsko.


Metoda # 2

Ustvarjalci iger želijo, da igralci darujejo. Da bi to naredili, dodajo legendarni prsni koš. Lahko ga kupite za 500 gems. Zdaj pa ostaja vprašanje Clash Royale - kako premagati legendo brez DNK. Misliš, da je to težko? Ne, vse kar moraš storiti je, da dobiš kristale in čez teden dni boš imel veliko zelenih kamnov. Potem samo čaka na legendarno trgovino v trgovini, nato pa kupite. Za izdelavo kristalov potrebujete tablični računalnik ali telefon, iz katerega greste na FreeMyApps, kjer ga morate namestiti.programskih partnerjev. Potem boste dobili očala za to.


Včasih morate opraviti ankete, namestiti programe, igre, se učiti ali se registrirati. Vse točke, ki jih zaslužite, lahko zamenjate s karticami, dobite kode, jih zamenjate za denar in kupite dragulje. FreeMyApps lahko namestite na Google Play, vendar potrebujete Facebook. Če imate iOS, boste potrebovali trgovino Tunes ali App Store.

Metoda # 3

Če FreeMyApps nima predlogov in še vedno razmišljate, kako premagati legendarnega v Clash Royale, lahko uporabite podobne programe. Med njimi je mogoče poudariti funkcijsko točko, saj je v njej veliko ponudb in vsakodnevnih tekmovanj vsak mesec. Ob koncu meseca je storitev zadovoljna z žrebanjem, zmagovalec pa bo prejel kar 100 $.

Metoda št. 4

Ne želite izgubljati časa na različnih storitvah in ne veste, kako enostavno je legenda ujeti v Clash Royale? Če imate nekaj prostih enot, jih lahko delite s svojim klanom. Za to daje XP, kot tudi zlato. Podnevi lahko klanu podarite 60 kart. Če je kartica normalna, bo dala pet kovancev. Če je redko - 50. Približno 300 kovancev se umakne. Potem so legendarni kupili v trgovini. Verjetno boste sčasoma imeli nekaj zgradb ali urokov, ki jih popolnoma ne potrebujete. Prodaj jih in kupuj bolje.

Metoda št. 5

Poleg FreeMyApps obstaja še ena možnost, da legendarnega prekinejo v Clash Royale. Morate ga najti na Appnana Play Store, jo naložite in se prepričajte, da se prijavite. Nato morate namestiti aplikacije in zaposliti nanas, nato pa jih spremeniti tudi na zemljevidekartice se spreminjajo na hemi. Po tem počakajte, ko se bodo v trgovini pojavile legendarne prsi.

Metoda št. 6

Treba je doseči Areni 10. Že od 6., lahko padejo dobre skrinje s psi Gonchaki ali Princesa. No, Koloda pade skoraj vsem. To je vse dobro znano načine, vendar na splošno izkušeni igralci računalniških iger pravijo, da je bolje, da dohitijo. Vendar, če donati niso za vas, poskusite zgoraj navedene nasvete. Vso srečo!

Sorodne publikacije