Harper slušalke: modeli, funkcije, pregledi

Brezžične slušalke se med seboj razlikujejo zaradi teže, barvne sheme, zvoka. Vendar pa imajo eno skupno funkcijo - so napolnjeni s kablom USB. Skoraj vse Harper slušalke so brezžične naprave. Visokokakovostni zvok se ne razlikuje zelo, vendar je igra precej različna. Delo je stabilno. Vendar je to dovolj, da bodo proračunski modeli uživali visoko povpraševanje potrošnikov. Vse slušalke so slušalke. Mikrofon je slabe kakovosti, zato je najbolje govoriti le v tihi sobi. To opozarjajo vsi potrošniki. Če ostanete na ulici, kjer piha veter, in se pogovorite s sogovornikom, je verjetnost, da bo jezik razširil kakovostno, zelo majhna.


HB-200

Slušalke Harper HB-200 so zelo udobne za uporabo. Pri hitrem teku ali hoji se naprava ne zniža, gumbi so enostavno pritisnjeni. Polnjenje je možno enkrat na dan in vsakih dva do trikrat. To je odvisno od trajanja uporabe. Če uporabnik glasbe posluša več kot osem ur na dan, je najbolje, da napravo polnite vsak dan. Zvok je lep, obsežen. Obstaja dobra raven zvočne izolacije. Zaradi priročnega mehanizma se lahko slušalke zlahka premaknejo iz enega ušesa v tempelj. Ta obleka, imenovana "DJ", je neločljivo povezana s temi slušalkami iz celotnega spektra. Vsi drugi modeli, na žalost, so v tem položaju manj udobni. Povprečna cena je 2 tisoč rubljev.

Slušalke HB-300

Harper HB-300 na kratkokot športna naprava, toda v mehanizmu in oblikovanju obstajajo pomembne pomanjkljivosti. Treba je opozoriti na minimum, ki ga naprava slabo drži na ušesih in pol ure samo "muhe".


Ker je nosilec naprave izdelan iz plastike, se vsi zvoki prenesejo v ušesa. Vendar pa to ne gre samo za melodije, temveč za brušenje in sherkha, ki se pojavita, ko se slušalke dotaknejo. Še ena pomanjkljivost je slaba montaža. Na žalost, s kakršnim koli ostrim gibanjem, slušalke takoj padejo. Spoji so prav tako narejeni iz neuspešnega materiala, ki vam ne omogoča uživanja v glasbi. Povprečna cena je 2500 rubljev.

HB-400

Slušalke Harper HB-400 so popolnoma primerne za ljudi z majhnimi ušesi. Zaradi tesnilnih mas bodo dobro ležale na glavi in ​​jih pritrdile, da ne bodo padle celo v ostrih premikih. Zaradi tesno prilegajočih se ušes imajo slušalke odlično zvočno izolacijo. Posebej izdelana torbica vam omogoča, da napravo čim bolj zmanjšate, tako da bo primerna tudi v najmanjši torbici. Gumbi so mehanski, stisnjeni brez napora. Če ima oseba velika ušesa, bo ta naprava na žalost hitro padla. Mnogi kupci trdijo, da so zelo negotovi. Brez izolacije hrupa, brez tesnosti ne govorimo - s kakršnim koli ostrim gibanjem, slušalke zdrsnejo. Brezžični model se prodaja v več barvnih rešitvah. Trg vsebuje belo, oranžno in zeleno napravo. Vse tri možnosti so lepesvetlo in nenavadno. Gumirani material je bil uporabljen za oblazinjenje. To je enostavno oprati stran od umazanije, poleg tega se ne držijo za lase. Trak je prekrit z mat materialom, prstni odtisi so skoraj nevidni.
Povprečni stroški - 2500 rubljev.

Ocene o HB-400

Naprava ima pozitivne lastnosti. Potrošniki upoštevajo dober zvok, nizke stroške, zlasti za napravo Bluetooth. Oblika, obseg, majhna teža - vse to lahko pripišemo tudi koristim. Od koristi v pregledih pogosto opozoriti kompleksne zasnove, ki vam omogoča, da nosite slušalke povsod (v vrečki, žepi, itd), sposobnost povezovanja z žico, prisotnost mikrofon, kovinski vložki, ki ščitijo napravo pred mehanskimi vplivi. Gumbi so na priročnem mestu. Baterija za večino potrošnikov drži relativno dolgo. Neugodnosti upoštevajte slabe vrste dela, ko je povezan z "bluetooth". S podaljšano obrabo s slušalkami se poškodujejo ušesa. Dizajn je kljub kovini v njem krhek. Včasih brezžični modul morda ne bo deloval ali ponastavil povezave. Polnjenje je dovoljeno samo prek USB-ja, nekateri potrošniki menijo, da je minus. Izolacija hrupa je slaba, vendar je za takšno cenovno kategorijo normalno. Nekateri opažajo slabo delo mikrofona, medtem ko ga drugi, nasprotno, pohvalijo. Opozoriti je treba, da se številni potrošniki osredotočajo na dejstvo, da slušalke prvič pritiskajo. Potem se razvijejo, in občutek nelagodja izgine.

HB-410

Slušalke Harber HB-410 so tisteravno model. Nadzorna plošča se lahko občuti brez težav, vendar pa se navaditi na to, da bo trajalo dolgo časa. Model je dobro "sedel" na glavo, ne glede na to, kaj je lastnik ušes. Naprava je univerzalna. Povezuje se prek vtičnice za slušalke. Kompaktne dimenzije vam omogočajo, da na napravo namestite kapuco in klobuk. Vendar pa v pregledih priporočajo preveč ostro, brez dodatnih imetnikov, ne poglej okoli strank. Izolacija hrupa ni zelo dobra, razmnoževanje na povprečni ravni. Če želite poslušati glasbo v mirnem okolju, bodo slušalke posodobljene. Baterija ima dovolj časa.
Povprečni stroški - 1000 UAH.

HB-500

Slušalke Harber HB-500 imajo agresiven in grob videz. Pri tem se končajo vse prednosti. Na žalost je naprava na glavi neudobna, še posebej, če so ušesa srednje velika. Zaradi pomanjkanja penaste gume se lahko pojavijo bolečine ali neugodje. Tisti, ki imajo majhna ušesa, naprava izgleda normalno. Napravo lahko povežete z žico prek vtičnice za slušalke, ki je priložena računalniku ali telefonu. Včasih lahko pride do težav. Veliko pregledov na internetu, da pametni telefon ne odziva na povezavo. V tem primeru je priporočljivo ponovno zagnati telefon ali izbrati drug model. Žice zadostne dolžine, razmnoževanje na dobri ravni, še posebej, če je naprava čvrsto pritrjena na glavo. Mikrofon deluje odlično, tako da ta model obvladuje vlogo slušalke tudi na hrupnih mestih. Povprečjecena - 1 tisoč rubljev.

Povzetek

Žične in brezžične slušalke imajo približno enako cenovno kategorijo. Na žalost ni precej uspešnih modelov, toda na splošno raznolikost in praktičen pristop k ustvarjanju naprav kompenzira pomanjkljivosti. Zaradi dejstva, da so vsi proračun, obstaja veliko slabosti, vendar, praviloma, koristi so nekaj več. Preden kupite kateri koli model, morate poskusiti in poslušati več skladb različnih žanrov. Ni treba paziti na videz. Izbrati je treba naslednje kriterije: ali je dobro za predvajanje in pristajanje na glavi, sicer bo Harperjev slušalke razočaranje. Mnenja v celoti potrjujejo to dejstvo. Poleg tega ni treba dodeliti glavnega merila cenovnega razpona, ker proizvajalec na enem od najustreznejših modelov postavlja relativno nizke stroške.

Sorodne publikacije