Kako odstraniti Yoursearching: Najlažja tehnika

Vaš iskalni virus se nanaša na kategorijo ugrabiteljev brskalnikov in modulov oglasov, imenovanih Hijaker ali Adware. Seveda virus ne povzroča neposredne škode samemu operacijskemu sistemu, vendar upočasni brskanje po internetu in namesti ogromno nezaželene programske opreme. Še naprej boste upoštevali, kako odstraniti vaš sistem iz sistema in nameščenih brskalnikov. Obstaja več načinov, kako se znebiti te grožnje, vendar se bomo zanašali na dejstvo, da bi morala biti rešitev na voljo najpogostejšemu uporabniku, ki nima pojma o sistemskih nastavitvah sistema Windows ali se iz neznanega razloga ne bo spremenil.


Vaše iskanje: kaj je ta virus?

Med ogromnim številom takšnih groženj je ta virus na ločenem mestu. Njegova narava je, da je sposoben vplivati ​​na brskalnike, zamenjati začetne strani ali definirati dejanja uporabnika prek svojega iskalnika, ga nenehno prevajati v spletna mesta s sumljivo vsebino ali oglaševati katere koli izdelke ali programsko opremo.
Ok, prav to. Ampak ker je virus zmožen ukrasti osebne podatke uporabnika (zlasti z globokim uvodom v sistem). Vsak uporabnik mora razumeti, da ustvarjalci virusa na tem zaslužijo denar samo s tem, da uporabnik gre na spletno mesto oglaševalca. In njegovi ustvarjalci niso tako neumni, kot se zdi. In zato.

Znaki okužbe

Najpomembnejši problem je na prvipo prodiranju v sistem se virus ne pokaže. Začne slediti svojim dejanjem in prošnjam na internetu.


Zamenja se mnogo kasnejši standardni iskalnik. Lahko ima celo programsko lupino za vse običajne iskalnike Google, na katere le malo ljudi namenja pozornost. Potem sledi sprememba začetne strani, videz oglaševanja in pasic. Toda največji problem pri vplivu tega virusa je, da bo sprožil pojavna okna, tudi če so dodatki, kot je blok AdBlock, vključeni. Na ta način se boste morali odločiti, kako izbrisati http://Yoursearching.com kot začetno stran in kot iskalnik, kot dodatek brskalnikom in kot nepremični program. Metode ni veliko, vendar je vredno poskusiti.

Kako odstraniti Yoursearching.com: glavne težave

Ta virus, čeprav ni prikrit v sistemu (njegov programski modul je v oddelku programov in komponent), je kljub temu izredno nevaren v smislu tega, kaj ustvarja več lastnih jih kopira in shrani na mestih, ki jih uporabnik ne more videti (najpogosteje je to območje za zagon). Zato je reševanje problema, kako odstraniti Yoursearching ni samo za odstranitev glavne aplikacije - boste morali znebiti vseh svojih kopij. In to z globoko penetracijo je precej problematično. V tabeli nameščenih aplikacij se lahko med drugim prikaže samo komponenta za odstranjevanje, ki jo uporabljate za iskanje. Kako izbrisati celoten program, ne vsi vedouporabnika Tudi odstranitev te komponente, ki naj bi bila odgovorna za odstranitev glavnega programa, se bo uporabnik znebil samo ene datoteke Uninstall.exe (in to ni vedno zato, ker program lahko izgine s seznama, ampak bo sistem dejansko ostal nedotaknjen).

Kako odstraniti iskanje: standardni postopek

Torej se moramo v prvem koraku znebiti virusa s standardno metodo, če imamo pri roki pripomočke, kot je AdwCleaner št. Kako odstraniti iskanje? Najprej morate vnesti oddelek programov in komponent, ki je v "Nadzorni plošči".
Zdi se, da je tukaj iskalna aplikacija za odstranitev odstranjena. Kako ga odstraniti? Pritisnite ustrezno tipko na vrhu in počakajte, da se postopek konča. Ne ponovni zagon (brskalnik, ki preimenuje Chrome, je takoj odstranjen).

Za čiščenje registra in odstranitev preostalih komponent

Zdaj se morate prijaviti v urejevalnik registra s skrbniškimi pravicami (regedit v meniju teka Run aplikacij "Run") in nastavite iskanje (Ctrl + F) z imenom virusa.
Ni treba posebej poudarjati, da je treba vse ugotovljene dokumente odstraniti. Rezultate lahko preskočite s klikom na gumb »Najdi naslednje« ali s pritiskom na F3.

Nastavitve brskalnika

Zdaj iščete odgovor na vprašanje, kako odstraniti iskanje, gremo v glavni postopek. Tukaj je vse preprosto. Najprej si ogledamo izvirno stran in spremenite http://www.yoursearching.com. Kako odstraniti stran z virusom?
Preprosto nastavite prikaz prazne straniko se brskalnik zažene (približno: prazno). Vsi brskalniki imajo to funkcijo.
Nato uporabite meni PCM na oznakah vseh brskalnikov, ki obstajajo samo v sistemu, in izberite lastnost lastnosti, nato pa preverite, ali je pot do datoteke izvedljivega brskalnika, ki ima običajno EXE razširitev. Na primer, za brskalnik Chrome bo to ime brskalnika plus. exe, ampak za brskalnik Opera, Launcher.exe se lahko uporablja kot izvršljiva datoteka, zato bodite previdni. Če se kot dodatna vrstica po končnici zapišejo druge informacije, jih je treba izbrisati in shraniti s pritiskom na gumba "Uporabi" in "V redu". Tipka je obvezna, saj brez te spremembe morda ne bo shranjena kot trenutna nastavitev.

Nasveti Zadnji

Kot ste lahko videli, je vprašanje, kako odstraniti vaše iskanje, enostavno rešiti. Ostaja, da svetujemo vsem uporabnikom, ki poskušajo virus odstraniti na standardni način, uporabite programe, kot je iObit Uninstaller. Sposobni so poiskati in odstraniti preostale predmete programov, ki so lahko v sistemu in ki jih ni mogoče odstraniti s standardnimi metodami (na primer, ko zavrnete dostop).

Sorodne publikacije