Podrobnosti o tem, kako omejiti dostop do »sošolcev«

V tem gradivu bomo opisali, kako omejiti dostop do "sošolcev". V tej družabni mreži so privzete uporabniške strani javne in javne. Ta pristop omogoča vsakemu uporabniku, da uporabi vsa orodja projekta: najde ljudi, prebere vse, kar je napisal v svojih profilih, si ogleda objavljene fotografije, študijske objave, objavljene na steni, in stanja. Hkrati pa je izmenjava v sošolcih dostopna samo prijateljem - to je običajno čutena želja med uporabniki, ki ne potrebujejo pretirane publicitete. Nato vam bomo povedali, kako lahko skrijete svoj profil iz pogledov tretjih oseb.

Zapiranje računov

Zdaj v praksi razmislimo, kako omejiti dostop do "sošolcev". Zasebni profil velja za stran, ki si jo lahko ogledajo samo "prijatelji" lastnika. V preostalem bo dostop do osebnih podatkov lastnika zaprt. V tem primeru ni na voljo večja kopija glavne strani.


Zato moramo izvesti vrsto doslednih ukrepov. Prenesite avtorizacijo v družabno omrežje. Nato je glavno področje dejavnosti v "sošolcih" - "moji strani". Tako je označen osebni uporabniški račun. Poiščite meni pod avatarjem. V njem je več točk, vključno z »Ustvari dogodek« in »Dodaj fotografijo«. V razdelku »Več« kliknemo z miško. Zato imamo seznam, iz katerega izberemo funkcijo"Spremeni nastavitve". Obstaja veliko parametrov, med katerimi obstaja in potrebujemo - "Zapri profil". Uporabljamo ga. Na vprašanja, kako omejiti dostop do "sošolcev" je bil dokončno rešen, bomo dopolnili vaš osebni račun: ta operacija bo stala 25 OK. Denar se lahko prenese iz vaše mobilne številke. Navedite osebni telefon v ustrezni vrstici, ki se prikaže v spletnem obrazcu.


Zahtevek bo poslan na določeno številko kmalu po tem, ko boste lahko potrdili bremenitev računa. Za plačilo sledite navodilom v dohodnem sporočilu.

Prednosti

Ko bo rešeno vprašanje, kako omejiti dostop do "sošolcev", bo uporabnik prejel več dodatnih zmogljivosti. Na primer, samo prijatelji lahko povabijo v skupino, pošljejo darila, si ogledajo fotografije, pošljejo zasebna sporočila. Hkrati pa uporabnik, ki je svojo stran zaprl, ne izgubi nobenega orodja, ki ga zagotavlja socialna mreža, lahko izvede tudi celoten sklop ukrepov, ki jih nudijo razvijalci. Tudi lastnik zasebnega profila ima možnost določiti stopnjo zaupnosti.

Malo o stikih

V skladu s pravili socialne mreže "sošolci" lahko seznam prijateljev vključuje največ 5000 ljudi. Med njimi morate izbrati tiste ljudi, ki morajo imeti dostop do profila. Ta seznam lahko postopoma razširite s povabilom novih prijateljev. Za novopoznavalec, je dovolj, da greste v profil uporabnika. Funkcija »Dodaj prijatelju«.

Sorodne publikacije