Kje najdete polž v Minecraftu: nasveti in triki

Kje najdete polž v Minecraftu? Podobno vprašanje se pojavlja pri mnogih uporabnikih. Bistvo je, da je Minecraft igra v peskovniku. To je hkrati življenjski emulator in obrt. Uporabniki lahko zlomijo, raziskujejo, gradijo, proizvajajo in potujejo po svetu iger. Pogosto se borimo z različnimi pošasti. Od teh je mogoče dobiti različne vire. Nato poskusite razumeti, kaj je polž, kje ga iskati, zakaj ga uporabljati. Vse to bo zagotovo pomagalo sodobnemu igralcu v Minecraftu.

Opis

Kje najdete polž v "Minecraftu"? Da bi dali natančen odgovor, morate razumeti, s čimer se boste ukvarjali. Na splošno je polž sovražna mafija. Odmeva v določenih biomasah, služi za pridobivanje virov. Gre za sluz. V »igralnem« okolju »Maincraft« je lahko objekt uporaben pri ustvarjanju kompleksnih struktur. V množici so zeleni bloki različnih velikosti.


Kje lahko najdem polž v "Minecraftu"? Treba je opozoriti na dejstvo, da se pomembni mobilni telefoni ne pojavljajo vedno. Polži različnih velikosti se pojavljajo predvsem ponoči. Poleg tega, če ubijete velikega nasprotnika te vrste, se bo mob razdelila v manjšo od svojih "sort". Zato boj z velikimi polži povzroča veliko težav.

V katerem biomu?

Kje najdete polž v Minecraftu 112? Spun podobne mobilne telefone na različnih mestih. Močno se bomo morali potruditi, da bi se spopadli z iskanjem. Stvar je v tempolži se pojavljajo večinoma ponoči. Živijo v temi. Kje najti iskanega sovražnika? Igralec bo moral iti na čoln "močvirje" in jih tam iskati. Kot smo že omenili, se ponoči pojavljajo polži. To ni vse. V igri virtualni "peskovnik" ustrezni sovražnik živi ne le v močvirjih. Najdete ga lahko drugje.


Drugi kraji

Kje najdete polž v "Minecraftu"? Naslednja možnost iskanja je manj uspešna, vendar še vedno poteka. To je potovanje skozi ječe, rudnike in jame. Polži se pojavljajo pod zemljo, na velikih območjih jam. Da bi se soočili z nalogo, se mora igralec spustiti na globino pod 40 enot.

Egg call

Nekateri igralci že dolgo in neuporabno poskušajo najti polže v svetu iger Minecraft. Ti mobilniki so skakali, lahko poplavijo postelje. Toda praviloma ni nobenih hiš v barjih. Kje lahko najdem polž v Minecraftu? Če želite, si lahko privoščite jajce. Uporabnik bo s svojo pomočjo poklical polža v lastne namene. Ni resničnih načinov za ustvarjanje ustreznega predmeta v svetu iger. Za postavitev elementa boste morali uporabiti igralno konzolo. V ta namen:
 • Odprite igralno konzolo.
 • Natisnite ukaz /give @p spawn_egg 155.
 • Kliknite gumb zahteve za potrditev.
 • To je vse. Zdaj se bo to prikazalo v predvajalniku. Ostaja, da na zemljevid postavimo jajce in potem počakamo na njegovo razkritje. V tej operaciji bo igralec lahko samozaposlene mobs.

  Zaključek

  Kje najdemo polž v Minecraftu? Preučili smo skoraj vse možne scenarije. Pravzaprav iskanje mob-polžev ni tako težko delo. Še posebej, če je ponoči blizu močvirskega bioma. Zadnji način za izvedbo načrta je uporaba ustvarjalnega načina v igri. Z njim se lahko uporabniki pretvarjajo, da so iz "Minecraft".
  Če želite najti polža, ga morate izvleči iz klicnega jajca. In v ustvarjalnem načinu je lažje obravnavati to nalogo, kot se zdi. Po "izdaji" jajca mora biti postavljena na zemljevid in prikazana. To je vse. Več vprašanj o tem, kje najti polž v Minecraftu, ne bo problem. Igralec se bo lahko precej enostavno spopadel z iskalno skupino. Samo na začetku je priporočljivo izdelati dobro orožje in oklep, saj boj z velikimi polži ni tako preprost!

  Sorodne publikacije