Kako plačati "Yandex.Direct"? Navodila za začetnike

Oglaševanje je še vedno gonilo trgovine tudi v dobi visoke tehnologije. Danes je trženje prešlo na internet, možnost postavitve oglasov pa podjetnikom in menedžerjem omogoča ne le ciljno ciljno občinstvo interesov uporabnikov na določen izdelek ali storitev, geografsko lokacijo, temveč tudi distribucijo potencialnih strank v drugih skupinah (starost, npr. dohodka, obresti).

"Yandex.Direct" za začetnike ni posebej težko, vendar ga je mogoče zamenjati s številnimi načini plačevanja, od katerih je večina na žalost na voljo le ruskim državljanom in podjetjem, registriranim v Ruski federaciji.


Kaj je "Yandex.Direct"? Proračun oglaševalske kampanje

Eden izmed najbolj priljubljenih sistemov kontekstualnega oglaševanja, ki je lahko celo začetnik na področju internetnega marketinga, je Yandexova oglaševalska mreža "-" Yandex.Direct ". Število iskanj na dan je odvisno od številnih dejavnikov: regije in časa oglasa, umestitev (vseh ali samo mobilnih) in ključnih besed. Cena klika se močno razlikuje glede na obseg podjetja, posamezno podjetnik posameznik ali posameznik. Torej, za "nepremičnine", je povprečna cena klika je 5 do 10 $ (na prvem mestu oglasne enote), ingradbeno podjetje lahko doseže 25 dolarjev. V manj donosnih panogah (potencialno), na primer, je ključna fraza "zaslužek na internetu" omejena na samo petnajst centov. Vodje, ki spodbujajo promocijo kozmetike, športne opreme, spletnih strani iger in filmov, avtomobilov, ki so se uporabljali v preteklosti, in mobilnih telefonov lahko računajo tudi na proračunsko oglaševalsko akcijo.


Kako plačati "Yandex.Direct", ko je oglaševalsko podjetje že ustanovljeno in čaka na začetek? Obstaja več načinov, od katerih so nekateri na voljo samo ruskim državljanom, medtem ko se lahko drugi prebivalci Ukrajine, Kazahstana in Belorusije uporabljajo brez omejitev. Plačilo ("Yandex.Direct") se izvede v samo nekaj klikih.

Minimalna obnova

Minimalni znesek dopolnitve računa za oglaševalsko kampanjo ("Yandex.Direct") trenutno znaša 300 rubljev. Pred spremembo dolarja je vrednost ustrezala 10. e. Po padcu rublja se znesek minimalnega dopolnjevanja ni spremenil.

Plačilo za fizične in pravne osebe iz Ruske federacije

Obstaja veliko načinov za dopolnitev oglaševalske kampanje za ruske državljane. Kako plačati "Yandex.Direct" v Rusiji? Za posameznike in pravne osebe so na voljo naslednje možnosti: elektronske denarnice, banka ali gotovina.
Uporabniki iz Ruske federacije lahko plačajo "Yandex.Direct" z elektronskim denarjem WebMoney, PayPal ali "Yandex.Money". V slednjem primeru je pomembno, da se prijava "Yandex.Pasports" ujema z prijavo oglaševalske akcije "Directe". Dovolj je določiti način plačila z elektronsko denarnicoPlačilo: WebMoney, PayPal ali "Yandex.Money" - pri oddaji računa oglaševalske akcije. V primeru storitve PayPal ali WebMoney bo preusmeritev na mesta plačilnega sistema z določenimi zahtevami za plačilo. Plačilo se pripiše v 15 minutah.
Plačilo preko banke se lahko opravi s plastično kartico, potrdilom ali prek internetnega bančništva. Če želite prejeti potrdilo, pojdite na stran »Plačilo« v »Yandex.Direkt« in izberite možnost »Napiši račun«. Ustvarjen račun se lahko natisne ali pošlje po elektronski pošti. Za plačilo "Direct" preko internetnega bančništva morate določiti možnost "Denar v banki", izbrati plačilni sistem in ustvariti račun "Yandex.Direct" pri plačilu. Denar lahko prenesete tudi s kartice. Cirrus Maestro in Visa Electron se ne sprejemata za plačilo, za druge kartice pa ni omejitev.

Plačilo za Ukrajino, Belorusijo in Kazahstan

Kako plačati "Yandex.Direct" državljanom Ukrajine, Belorusije in Kazahstana? Na voljo so naslednje metode:
 • Skozi banko na tekoči račun Yandex Ukrajina (v UAH), Orange Point agencija LLP (v tenge) ali celoten Yandex račun za negotovinska plačila. Račun za plačilo lahko prejmete tako, da pošljete e-pošto na e-pošto za podporo Yandex.Direct.
 • Stroški oglaševalske kampanje državljanov in organizacij Ukrajine se lahko povrnejo iz elektronskih denarnic "Yandex.Money" (račun mora biti določen) ali "WebMoney" (samo U-denarnica).
 • Bančna kartica preko Privat24 (samo za ukrajinske državljane) ali bankokartico, če jo izda banka Privat.
 • Plačilo iz držav neodvisnih držav, Gruzije, Abhazije, Južne Osetije

  Kako plačati Yandex.Direct iz Gruzije, Abhazije in Južne Osetije ter drugih držav CIS (razen Rusije, Ukrajine, Kazahstana, Belorusije)? Če želite prejeti račun za plačilo, morate na e-poštni naslov podpore »Dirkta« napisati. Pisma je treba priložiti skenirane dokumente: potni list ali vozniško dovoljenje, dokumente, ki potrjujejo registracijo pravne osebe. Preverjanje lahko traja več delovnih dni. Plačilo se opravi v poslovalnici banke ali s plastično kartico.

  Plačila za fizične in pravne osebe iz Turčije

  Podjetja in posamezniki iz Turčije lahko oglaševalsko kampanjo dopolnijo z bančno kartico ali računom Yandex Turkey. Plačila se knjižijo v 15 minutah. Za izdajo potrdila se obrnite na uradni naslov podpore na naslovu Yandex.Direct. Po preverjanju dokumentov (potnih listov, sestavnih dokumentov podjetja) bo uporabnik prejel račun z rekviziti za plačilo "Yandex. Direct". Za začetnike, plačilo z bančno kartico je eden od najlažjih in najhitrejših načinov za dopolnitev.

  Plačilo iz ZDA, Švice in drugih držav

  Kako plačati "Yandex.Direct" iz ZDA, Švice in drugih držav? Prebivalci Združenih držav lahko račun obnavljajo prek plačilnega sistema PayPal. V drugem načinu plačila enako: preko banke s pomočjo bančne kartice (z izjemo VISA Electron in Cirrus Maestro) ali nafinančno institucijo. Valuta plačila je ameriški dolar, švicarski frank, evro ali valuta, izbrana pri registraciji oglaševalske akcije v Yandex.Direct.

  Sorodne publikacije