Xerox 3325: funkcije, navodila, pregledi. Xerox WorkCentre 3325

Mnogi potrebujejo funkcionalno napravo, ki bo zadovoljila njene možnosti in hitrost delovanja. Med razpoložljivimi izdelki lahko najdete resnično koristne možnosti različnih proizvajalcev. Na barvne laserske naprave je kupcem pripisana ogromna pozornost. Črno-bele naprave so hitro izgubile popularnost. V tem članku bomo razpravljali o eni od znanih naprav Xerox WorkCentre 3325. Preglejmo podrobnosti te naprave, da bi razumeli, zakaj je prišlo do takšnega povpraševanja. Njegova povprečna cena - 20 tisoč rubljev.

Prvi vtis

Preden kupite napravo, morate ugotoviti, kje bo postavljena. Ta enota tehta približno 15 kg in ima volumetrično dimenzijo. Glede na povratne informacije potrošnikov lahko sklepamo: ergonomija tega MFU je neprijetna in povzroča nelagodje.

Dizajn tiskalnika Xerox 3325 je povsem standarden. Je malo podoben stolpu, ki ima višino 05 metrov. Potrošnikom ne ustreza zaradi hudih neprijetnosti pri uporabi. Tudi ta značilnost kvari splošni vtis ergonomije. Vključuje Xerox 3325 kartušo (starter), polnilni kabel, USB kabel, posebno žico za 15 metrov in dokumentacijo. Slednjim lahko pripišemo priročnik in disk z programi, gonilniki. Zbirka je visoke kakovosti, o njej ni pritožb. Priročna nadzorna plošča, čeprav ima svoje pomanjkljivosti, udoben vmesnik pri uporabi. Vsi deli so popolnoma kombinirani.

Edinstven skener

Mnogi kupci ne morejo prvič ugotoviti, kaj je potrebno za nadgradnjo naprave. Ti pladnji so potrebni za nalaganje strani, ki jih želite natisniti. Skener deluje samodejno, skoraj takoj. Uporabniku ni treba vmešavati v proces, nesreče so zelo redke. Toda takšna značilnost je veljavna le v povezavi s listi standardnega formata. Če je treba delati s potnim listom ali drugimi dokumenti, bo moral dvigniti pokrov MFU. Mimogrede, to je precej težko. Razvijalci niso shranili na skener, so namestili visoko kakovostno napravo profesionalnega tipa, kar pojasnjuje visoko maso. Lahko dela z 8 strani v 60 sekundah. Če uporabljate enobarvni način, se ta številka poveča trikrat. Lastniki priporočajo, da namestite uradno aplikacijo za pajkanje.

Kopiranje dokumentov

Preden začnete opisovati nekatere funkcije te naprave, je treba opozoriti, da se kopiranje dokumentov imenuje fotokopija. "Xerox" je ime blagovne znamke. Kopirnik deluje tudi brez povezave, zato naprave ni treba povezovati z računalnikom za podobna dejanja. Funkcija se odlično izvaja, do nje ni nobenih zahtevkov. To je posledica dejstva, da proizvajalec uporablja posebno tehnologijo. Kot izvirnik visoke kakovosti bo kopija popolnoma identična. Xerox 3325 deluje pri največji hitrosti 35 listov na minuto. Ena seja lahko dobi 999 izvodov. Vgrajena funkcija povečave, ki omogoča izbiro med 25 in 400%. Korak - 1%. Kopirni stroj lahko deluje samostojno delovati v dvostranskem načinu.

Funkcijska tiskalnik

Xerox 3325 MFP deluje s katerim koli operacijskim sistemom. Naprava lahko deluje, ne da bi predhodno nameščeni gonilniki iz uradnega dobavitelja. Ko je povezan preko USB ali omrežja, ki jih preprosto ni potrebe. Znamka kot izkušene uporabnike, svetuje, naj bodo pozorne na disku, ki ste jo dobili z napravo. To bo samodejno nastaviti vse potrebne nianse so, da bodo na koncu omogočajo dostop do več finih možnosti tiskanja. Dokaj hitro teče Xerox 3325. izboljšano vrsto kartušo omogoča tiskanje do 12 tisoč evrov. Strani pa se začne zadnji le za 5 tisoč evrov. Minuto enota proizvede do 35 listov. Starter vložek lahko deluje pri 4-5 bencinskih črpalkah, kot pomemben vir.

Funkcionalnost

Naprava Xerox 3325 prejel od omrežnega vmesnika proizvajalca. S svojo prisotnostjo in faksiranje potrošnika postane več možnosti. Za začetek je treba omeniti, da pregleda oddaljeni razdalje. Ta funkcija deluje tako, da poštne storitve. On lahko posreduje datoteko na želeno napravo. Faks za udobno delo. Je hitro sprejme izziv in sposobni opravljati svojo samodejno.
Mnogi potrošniki vprašanja brezžičnim modulom Wi-Fi. Na žalost, ne more delati z večino mobilnih telefonov. Proizvajalec nenehno osvoboditev posodablja firmware na voljo, vendarproblem ni rešen.

Uporaba pogonov

Tiskalnik Xerox 3325 deluje z 256 MB notranjega pomnilnika RAM in trdi disk je nameščen. Velikost slednjega je 2 GB. Disk je dovoljen za delo v katerem koli omrežju, ima dostop do računalnika. Zato lahko domnevamo, da gre za lokalni prostor. Lastniki jo pogosto uporabljajo kot oddaljeni strežnik.

Vsak uporabnik bo opazil vrata USB pod nadzorno ploščo. Zagotavljala bo delo z različnimi drugimi podatkovnimi skladišči. Zaradi tega modula lahko povečate velikost vgrajenega prostora MFU.

Nadzorna plošča

Komplet vsebuje poseben daljinski upravljalnik, ki omogoča enostavno uporabo Xerox 3325 MFP in je izdelan v dveh različicah: virtualnem in fizičnem. Nadzorna plošča je preprosta, preprosta navigacija in interakcija z mnogimi funkcijami. Vgrajen zaslon s tekočimi kristali. Na primeru, iz plastike, ki se nahaja veliko število gumbov. Pomanjkljivost te nadzorne plošče je, da po 5 sekundah nedejavnosti preide v stanje mirovanja. Lastnik bo moral z napravo zelo hitro delati. Vgrajena virtualna armaturna plošča je veliko bolje uporabljena. Za njegovo uporabo uporablja omrežni vmesnik. Če želite odpreti popoln seznam razpoložljivih možnosti, morate določiti svoj naslov naprave in ga preklopiti na posebno spletno mesto. To je virtualna nadzorna plošča, dostopna vsaki osebi. V menijuje lahko razumljiv. Pri uporabi te plošče v Xeroxu 3325 ni okvare. Navodilo je malo verjetno, da bi bilo potrebno, saj je meni napisan v ruskem jeziku. Po želji si lahko ogledate tudi opis razpoložljivih funkcij.

V zaključku

Funkcionalna naprava Xerox WorkCentre 3325 velja za eno najboljših v svoji cenovni kategoriji. Razvijalci so uspeli ustvariti uspešno napravo z minimalnim številom pomanjkljivosti. Tiskalnik je praktično popoln in sposoben obvladovati večino zahtev lastnika.

Sorodne publikacije