Podrobnosti o tem, kako narediti bron "Minecraft"

Skoraj vsak igralec pozna igro, kot je Maincraft. Vsi vedo, da je posel precej velik v skupnosti in kar je najpomembnejše - produktivno, kar ima za posledico veliko odličnih in zanimivih mod. Eden od njih je Industrial Craft-2. Članek bo podal osnovne informacije o tem, kako ustvariti bron.

Kje dobiti potrebne sestavine?

Najprej je treba pojasniti, da bron ni naravna kovina, ampak le mešanica dveh drugih naravnih materialov: kositra in bakra. Razvijalci "Industrial Kraft" šteje za potrebno, da proces izdelave bron tako realistično, kot je mogoče, tako da začnete igralec je treba iti v rudnik za pridobivanje malo kositra in bakra. Na srečo so te kovine praktično na površini in jih lahko izvlečemo tudi s kamnito sliko.


Če ste leni kopati svoj rudnik, potem lahko najdete jamo, in imajo veliko v igri. V eni od njih bo nujno najti vloge bakra in kositra. Toda koliko bo potrebno rude? Če potrebujete bronast instrument, potem lahko naredite šest kosov bakra in dva kositra. Zakaj takšno številko boste razumeli v naslednjem odstavku.

Kako se odstraniti?

Bronca ni material, ki ga je mogoče najti v končni obliki. Treba ga je opraskati, torej ustvariti neodvisno. In tukaj je, kako narediti bronasti Minneapolis. Za izdelavo materiala potrebujete tri elemente bakrovega prahu in en kos, zato bo igralec prejel kar štiri elemente iz brona. Če je igralec vzel točno 6deli bakra in 2 kositra, potem bo prejel kar 8 elementov iz brona, kar je dovolj za plovilo katerega koli instrumenta.


Vendar, kot ste opazili, je treba piti in ne integralnih ingotov. To nam bo pomagalo pri takšnem orodju, kot je drobilnik. Če se napaja iz vira energije in zagotavlja material za mletje (v posebnem primeru baker in kositer), se lahko prah končno dobi iz teh kovin. Ko imate natanko 3 elemente bakrovega prahu in en kos, lahko preklopite na obrt in vstavite bakrov prah v celico 124 in v pete kositra. Končni rezultat bodo bronasti prah, ki ga lahko prelijemo na kokile z običajnim kamnitim ali električnim štedilnikom.

Zaključek

To vprašanje o tem, kako izdelati bron "Minecraft", je zaprto. Vse zapletenosti izuma takšnega iskanega materiala, kot je bron, so bile veliko lažje kot večina igralcev. V igri lahko squash vse, kar želite, glavna stvar - vedeti, razlik ustvarjanja potrebnih materialov.

Sorodne publikacije