"Tri junake in kraljica Shamakhan": mimo igre, sistemske zahteve

Klasični junaki starih dobrih bajk, trije junaki, so v zadnjih letih pridobili novo življenje, ker so začeli snemati animirane filme. Te karikature so pridobile veliko popularnost tako med mladimi gledalci kot med odraslimi, ki se z veseljem spominjajo svojega otroštva, tako da so v novem formatu pregledali že znane zgodbe. Vendar se karikature niso ustavile in postopno priljubljen remake je začel presegati televizijski zaslon. In udaril je na primer na računalniškem zaslonu. Torej, na podlagi karikature začel ustvarjati računalniške igre, ki je tudi pridobila veliko priljubljenost med igralci računalniških iger vseh starosti. To je računalniških iger v žanru quests, kjer morate upravljati enega ali več risanih likov za reševanje različnih ugank in premik na razburljivo zgodbo.

V tem članku bomo razpravljali o specifični igri serije, in sicer o projektu "Tri junake in kraljica Shamakhan", katerega potek bo podrobno obravnaval od samega začetka do konca. Ta igra velja za eno najboljših v celotni seriji, zato nič ni presenetljivo, da uporabniki periodično postavljajo vprašanja o tem, kako se prebiti skozi ta ali tisti trenutek v igri. In če ste soočeni s problemom, potem morate vsekakor prebrati ta članek. V igri "Trije junaki in kraljica Shamakan" je prehod krajev daleč od najlažjega, zato boste morda potrebovali pomoč tega člankav tem primeru, če ste izkušen igralec in oboževalec žanra gostov.

Kijev, prvi del

V igri "Trije junaki in Shamakhan Tsarina" se prehod začne v Kijevu, kjer boste kot eden od junakov Dobryni Nikitovič našli svojega prijatelja Alyosa Popovicha. Ko ste na počitnicah, boste prejeli sporočilo od princa, ki vam bo povedal, da je Alyosha izginila na obljubi. Ko je v prinčevem dvorcu, se pogovorite z njim, on vam bo dal nalogo in on bo izginil. Morali boste najti način, da se odpravite s poti, saj bodo vsi izhodi zaprti z rešetkami. Po tem pojdite na zastavo, kjer boste izvedeli, da je Alyosha navedel določeno mesto na tajni kartici, kamor bo šel, preden izgine. Zemljevid je skrit za portretom princa v njegovih dvorcih. Ko jo najdete, pojdite na iskanje. Tam se boste neizogibno izgubili, vendar boste zato našli šotor za kraljico Shamakhan, ki vam bo ponudila pijačo. Nimate izbire - pijte, kar vam daje, zaradi česar bo vaš lik postal zelo majhen in kraljica ga bo ujela s svojim klobukom. Kot lahko vidite, v igri "Trije junaki in Shamakhan Tsarina" mimogrede začne glasno nihati od prvih minut igre.

Kijev, drugi del

Kaj še lahko ponudite igri "Trije junaki in Shamakhan Tsarina"? Navsezadnje sta dva junaka že izginila, kaj se bo zgodilo? Seveda, vse upanje za Ilyo Muromets, ki se, tako kot Dobrynya Nikitich, imenuje princ. Potem ko se je ustalil v kneževih dvorcih, ponovno poslušaš zgodbo o izginotju junakov, pomagaš princu iz njegovega novegatehniko, vendar se zaradi tega znajdete v kleti. Ko boste rešili uganko, se boste lahko povzpeli navzgor in na koncu pojdite na iskanje prijateljev. Kaj boste ponovili Dobrinijevo pot, toda s tem zemljevidom morate iskati drugje, saj jo je vaš prijatelj skril zaradi zanesljivosti. Ko so ugotovili, kam so odšli junaki in kje so se izgubili, pojdite na njihovo iskanje. Usoda vas bo tudi odpeljala v šotor kraljici, ki bo ponudila pijačo in Ilya, vendar bo zavrnil. Pojdite v šotor, poiščite velik ključ, ki ga lahko s pomočjo pijače naredite majhen in uporabite za odpiranje poštnega nabiralnika, kjer so izdelani ne samo Alyosha Popovich in Dobrynya Mikitich, ampak tudi Tugarinska kača. Tukaj je presenečenje za vas, da pripravite igro "Trije junaki in Shamakhan Tsarina".

Šotor za kraljico

Kaj lahko naredijo mali junaki? "Trije junaki in kraljica Shamakha" je igra, v kateri lahko vedno najdeš izhod iz vsake situacije, zato ne smeš panike, če se ti nekaj ne zgodi. Samo poskusite razmišljati logično in poskusite različne pristope. Alyosha in Dobrina bi morala dobiti dva kamna različnih barv, da bi se izvlekla iz škatle. Da bi to naredili, bodo morali podkupiti kačo Tugarin in razbiti stekleničko parfuma. Ko bodo izven polja, bodo lahko prebrali opombo, ki pravi, da morajo dobiti belo tekočino, da dosežejo želeni rezultat. Na mizi so mehurčki vseh barv mavric, zato morate mešati nekaj barv (na primer rdeča, modra in zelena) vdobite belo Pijte rešitev, ki bo Alyosa Dobryna ponovno naredila veliko, toda kraljica ga bo prehitela in s pomočjo magije ubila Elijah Muromets. Kaj lahko junaki naredijo v igri "Trije junaki in Shamakhan Tsarina"? Seveda morajo najti živo vodo, da spet živijo svojega prijatelja!

Gozd

To ni najlažja epizoda igre, zato boste morda morali biti pripravljeni rešiti. "Trije junaki in kraljica Shamakha" je igra, v kateri se lahko shranite v vsakem trenutku, tako da je namesto iskanja datotek v omrežju bolje shraniti pogosteje. Na primer, v tem poglavju morate shraniti, preden začnete poskusiti različne vrste vode za zaznavanje v živo, saj bo med možnostmi mrtva voda. Ampak o vsem, da bi: Alyosha se mora srečati z Wolfom, od katerega se nauči, da lahko živa voda vzame le žival, tako da se lahko spremenite z volčji telesi. Ampak to lahko storite samo ponoči, gledate v isto ogledalo. Poiščite ščit na dnu vodnjaka in ga obrišite, da zasije. Spreminjanje trupel, pojdite na trg s fontano. Obstaja pet vrst vode, med katerimi je le ena živa. Preverite vodo na cvetju, ki raste v bližini. Ko najdete pravo vodo, se bo pojavila tolpa volkov. Pilot čarovnika želi ubiti Alyosha, ki se je že vrnila v njegovo telo, zaradi kraje vode. Toda ta volk, s katerim je junak spremenil telesa, bo nadomestil smrtno kazen z javnimi deli. Naloga junaka je, da od dna reke dobi kip volka. Potopite se s premagovanjem močitečejo skozi balvan in dobite kip. Zdaj se lahko že vrnete k Ilyi Muromets in ga popijete z živo vodo. Konec te ptičice lahko pride. Vendar se igra "Tri junaka in Shamakhan Tsarina" ne konča. Toda zakaj? Izkazalo se je, da Ilya oživi, ​​vendar ne pride k vam, zato morate iskati način, da ga zbudite. Še več, kraljica Shamakhan uporablja šibkost kneza, ki je brez zaščite svojih zvestih junakov, ga zasenči in namerava zaseči vso Rusijo.

Paradise

Seveda bi si vsi želeli igrati "Three Heroes in Shamakha Queen" na spletu brezplačno, vendar že lahko vidite, da je to precej velika igra, zato jo morate prenesti, da bi uživali v njeni smrti. In čas je, da se vrne: zdaj moraš igrati za Eliasa, ki je bil v raju. Ugotovite, kaj storiti z rajem, vendar ne morete biti krivi za grehe. Pravzaprav je to vaše edino upanje. Morali boste obrniti vratarja, ki opazuje duše mrtvih, da bo v peklu, pobral torbico, ki bo spustila eno od duš. V peklu se boste naučili, da lahko iz raja preprosto letite, če na vrtu raztrgate jabolko. Podkupi kmete, ki so z vami v kotlu, da odvrača Rhysa in se vrne v Raj. Apple ne bo dobil na ta način: alarm se bo sprožil, preden boste imeli čas, da storite greh. Čas je, da dobite leteče sandale, ki jih že lahko uporabite, da razbijete dragoceno jabolko. Ko se je Elija Muromets ustalil v svojem telesu, se bo sčasoma ponovno združildrugih junakov. Toda ko se Trojica vrne k princu v palači, se izkaže, da je kraljica Shamakhan že prevzela prestol. Alyosha se bo poskušal upreti, vendar jo bo spremenila v kamen. Dva druga junaka morata nujno najti princa. No, že ste opravili polovico igre "Trije junaki in kraljica Shamakhan", s katero lahko zagotovo čestitate. Ampak ni čas, da se sprostite - pred nami je še polovica igre.

Vrnitev v Kijev

Tako so se junaki vrnili v Kijev, vendar je bil že ujet. Čas je, da ugotovimo, kje je sedel princ. Igra pripada Dobrynyi Nikitovichu, ki bo preiskal vsak kotiček Kijeva in odkril manjkajočega princa. Postopoma boste lahko zbrali zapise beležke, vendar še ni jasno, kaj dajejo. Pojdite v Lubavo, ki vam pove, da lahko spoznate prinčevo usodo pri Elizeju. Ifsey ne odpre vrat, zdaj pa lahko že rešite uganko in zberete ostanek z geslom. Uporabi ga na vratih, in Elisha bo dovolil Dobrynyi. Izkazalo se je, da je princ šel v izseljevanje, vendar ni znano, kje točno. Moral bi poslati pismo s poštnim nabiralnikom, zato bi morali kupiti kletko. Ko boste ujeli goloba, ki ga je poslal knez, boste lahko izvedeli, da je v Angliji. No, brez neverjetnega potovanja ne bi bil popoln prehod. "Tri junake in kraljica Shamakhan" je res zanimiva in raznolika igra!

Anglija

V skladu z dogodki iz risanke "Tri junake in kraljica Shamakhan" (2010), igra v Angliji vrže Elijo Murom. Kot že veste iz posnetka, princSedi v pivnici z vitezi, pusti pa le tiste, ki imajo viteški naslov. Zato morate iti k kralju, ki vam obljublja ta čin, če ga presenetite. Naredite vse, kar lahko, dokler ga ne vržete iz sodišča, vendar ne boste storili ničesar. Kralj Arthur ni presenečen, zato moraš zapustiti prestolno sobo. Na poti boste srečali dvornika, ki vam daje zlatnik, tako da ne boste več prejemali z njim. Pojdite na trg, kupite slano sled in jo popolnoma pojejte, nato se vrnite k kralju, vzemite sodček smreke in ga popijte v enem naletu. Ta akcija bo že navdušila kralja, ki bo Elija z veseljem pripeljal v viteza. Zdaj lahko greš v pub, da prineseš princa. Na žalost vse ni tako preprosto, ker je princ ves ta čas pil, njegov dolg pa je narasel na neverjetne razsežnosti. Svetuje vam, da se obrnete na kralja, toda Arthur vam ne more dati denarja iz zakladnice. Ampak priporoča, da se obrnete na Robin Hood. Ne želi deliti denarja, ampak ponuja igranje nogometa. Naredite žogo in jo igrajte v mini igri, po kateri lahko vzamete denar. Toda vrnitev v Kijev je prezgodaj, moramo iti na Kitajsko za zmajevim očesom.

Prvi del Kitajske

V tem delu moraš igrati za Dobrynyo, ki želi iti skozi Veliki Kitajski zid, vendar ga stražar ne dovoli. Hoče slišati pesem in imaš srečo - poleg pesnika, ki je pripravljen narediti pesem za 100 kovancev. Sprehodite se po zidu, poiščite skrivališče z denarjem in plačajte pesniku. Izumil je eno pesem, potem drugo, vendar vsene bodo imeli rad telesnega stražarja in vas ne bo želel zamuditi. Kaj storiti? Pesnik pravi, da navdih ne pride k njemu, za to potrebuje devico, da bi plesala. Pojdite po zidu in opazili boste, da je na steni sama Olenka obtičala, ki se boji spuščati skozi miši na tla. Tukaj je tvoja deklica, samo iz prepričanja ne pomaga. Lahko pa si vzamete miško in jo položite na steno, nato pa bo Olenka sama skočila navzgor. Strinjala bi se s plesom za pesnika, toda za to potrebujete glasbo. Poiščite drug predpomnilnik, kupite balalajko za najdeni denar in poskusite igrati Helen. Dobrinja je dobro opremljena z mečem in muškicami, ne pa z glasbilom. Ampak vi ste pripravljeni pomagati samemu stražarju. Pesnik piše novo pesem, ki jo je stražar pozdravil z veseljem in pogrešal notri.

Kitajska, drugi del

Ko je Dobrin na Kitajskem, mora iti k lokalnemu cesarju, da bi ugotovil, kje je zmajevo oko. Cesar pa ne sprejema ljudi in ne odgovarja na vprašanje. Edina možnost, da zastavite vprašanje, je pred smrtjo. Ugotovite, kakšna je smrtna kazen za nošenje vijoličnih oblačil. Kupite belo srajco, se naučite recept za vijolično barvo, nato pa barvo srajce in jo položite na njo. Dobrynya takoj aretiran in vodi do usmrtitve. Ko vas cesar vpraša, kakšno vprašanje ga želite vprašati, ugotovite, kje lahko najdete Zmajevo oko. Izkazalo se je, da ga je treba iskati v templju Zmaja. Ko bo Dobrynya izvršena, bo Olenka posredovala. Boste lahko bralipesem cesarju, in se ga dotakne toliko, da se ti bo usmilil. Poleg tega vam bo povedal, kako priti do templja Zmaja. Tam boste izvedeli, da zmaj spi in se zbudi šele po žrtvovanju. Po več poskusih, da bi ugotovili, kako se izogniti prelivanju krvi, boste končno povedali, da je kraljica Shamakha dobila oči, ko je bila udarjena jagoda. Čas je za kuhanje, vendar bo rezultat nepričakovan. Dejstvo je, da se zmaja izkaže za Snake Gorinich, in z veseljem vam bo dal Očes zmaja v zameno za torto.

Osvoboditev Kijeva

Izkazalo se je, da ne bo mogoče priti v Kijev, tam je vzpostavljen nov režim za kraljico, polovica prebivalstva pa je že v zaporu, medtem ko se ljudje skrivajo na prijetnih mestih. No, skozi podzemne prehode se moraš premakniti v popolni temi. Na srečo je to mogoče s poskusi in napakami. Posledično se boste znašli v kleti pod prestolno sobo, kjer ste že obiskali začetek igre. Pojdite navzgor in uporabite Eye of the Dragon za kraljico. To je vse, kar morate storiti, da si ogledate končni video. Igra je končana! Na srečo se je na svetu pojavila risanka "Tri junaka in Shamakhan Queen 2". In to pomeni, da obstaja velika verjetnost, da se bo v bližnji prihodnosti premaknila od televizijskih zaslonov do računalniških zaslonov v obliki še ene razburljive in zasvojenostne igre. Še vedno ni znano, kdaj se bo pojavila igra "Trije junaki in Shamakhan Queen 2" in se bo sploh pojavila, vendar se lahko samo upamo in čakamo. Konec koncev, prvi del je prišel ven v redu, in zdaj, koPrešli ste ga, lahko ga tudi potrdite.

Sistemske zahteve

No, zadnje vprašanje, ki bo obravnavano v tem članku, so sistemske zahteve te igre. Najprej morate ugotoviti, kdaj je izšla igra "Tri junake in kraljica Shamakhan". Datum izdaje tega projekta je december 2010, to je skoraj takoj po risanki. Zato lahko že zaključimo, da sistemske zahteve ne bodo preveč strašljive. Igra je bila izdana pred sedmimi leti, in čeprav je imela neverjetno realistično grafiko, je malo verjetno, da boste imeli težave pri zagonu. Izdelan je v množitvenem slogu, tako da ga lahko zagotovo zaženete, če vaš računalnik ni star več kot pet let. V vsakem primeru se prepričajte, da je kompatibilnost vašega računalnika z zahtevami še vedno vredna, saj mnogi poročajo, da je igra "Tri junake in kraljica Shamakhan" odletela, in komaj želite, da bi se vam to zgodilo na sredini. proces igre. Najprej boste potrebovali operacijski sistem, ki ne bo starejši od operacijskega sistema Windows XP. Če je vaš sistem novejši, potem ne bi smelo biti težav, če pa se še pojavijo, lahko varno uporabljate način združljivosti. Drugič, frekvenca vašega procesorja mora biti ena in pol gigaherc. Prosimo, upoštevajte, da za delovanje ne potrebujete niti večjedrnega, sodobnega procesorja. Tretjič, za največjo nastavitev potrebujete 512 MB RAM-a. No, končno, video pomnilnik kartice mora biti vsaj 32 megabajtov. Če ne shranite"Trije junaki in kraljica Shamakhan", potem je težava verjetno nezdružljiva z zahtevami. Bolje je, da poskusite znova namestiti igro, saj se taka napaka pojavlja v številnih igralcih, ki prenesejo piratsko različico projekta. V skladu s tem boste bolje pridobili licenčno kopijo ali poskusite prenesti drugo različico igre, ki ne bo imela tako neprijetne pomanjkljivosti. Šele takrat boste lahko popolnoma uživali v fascinantnem igranju. In če imate vprašanja o prehodu igre "Tri junake in kraljica Shamakhan" na osebnem računalniku, si lahko vedno ogledate ta članek.

Sorodne publikacije