Kako odstraniti prepoved v Shararmi? Kakšna je kazen v igri?

"Shararam" je priljubljena multiplayer igra, ustvarjena na osnovi popularne serije "Smeshariki". Tukaj lahko ustvarite svoj lik, nato klepetate z drugimi uporabniki, pojdite na avanturo, kupite neverjetne predmete in tako naprej. Vendar pa je treba opozoriti, da so, tako kot v vseh drugih računalniških igrah, tukaj njena pravila, in če jih ne boste upoštevali, se boste soočili z najhujšo kaznijo, namreč prepovedjo.


Ban je blokiranje vašega računa, s katerim ne morete vstopiti v igro. Veliko ljudi se sprašuje, kako odstraniti prepoved v Shararmi? V tem članku boste našli vse potrebne informacije o vrstah prepovedi v tej igri, kot tudi kako se znebiti vsakega od njih (seveda, če je mogoče). Če želite izvedeti, kako odstraniti Ban v Shararmi, pozorno preučite vse razpoložljive metode, ki vam bodo pomagale preprečiti blokiranje in druge neprijetne trenutke.

Prepoved voditelja

Preden se naučite, kako odstraniti Ban v Shararmi, morate ugotoviti, da je skupno tri kazni, tako da bo vsaka od njih obravnavana ločeno. Prva in najpogostejša vrsta prepovedi je moderator. V igri so moderatorji, ki nenehno in nenehno opazujejo red v virtualnem svetu, tako da je vladal mirno in vedno je bilo veselo vzdušje. Zato, če boste prisegli ali se obnašali nepravilno, in moderator jo bo opazil, boste takoj dobili prepoved in lahko traja precej dolgo.


Če vas zanima, kako odstraniti prepoved v "Shararma", ki jo je uvedel moderator, boste resno razočarani. Ob upoštevanju dejstva, da prepoved ni samodejna, se skoraj nikoli ne odstrani. Dejstvo je, da prepoved sodelovanja v igri poda pooblaščeni moderator, zato ve, kaj počne, zato je malo verjetno, da boste lahko nekoga prepričali, da ste dobili nepravično prepoved. Seveda lahko vedno napišete pismo upravi in ​​vaša pritožba se bo obravnavala (običajno v 48 urah), vendar na ta pristop ne morete postaviti velikega upanja, ker je odgovor najverjetneje negativen.

Uporaba neprimernih izrazov

Druga vrsta prepovedi ni moderator, temveč poseben program, imenovan filter. Ta program nadzira, kaj uporabniki pišejo v klepetu, za prisotnost besedišča ali žaljivega jezika. In če se izkaže takšen izraz, filter samodejno ustvari prepoved, odvisno od resnosti kršitve. Izraz je lahko najrazličnejši, od ure do desetih mesecev. Če želite izvedeti, kako odstraniti Ban brez Shararamovih programov, je ta vrsta najbolj primerna za takšne raziskave. Dejstvo je, da so pogosto prepovedane besede in izrazi izraženi naključno. Oseba lahko naredi napako in filter prepozna kombinacijo črk v besedi kot mat, medtem ko je v resnici le grda naključje. Tako ali drugače, vse kar morate storiti je, da pišete v podporo dokazom, da niste prisegli, in da vas takoj prepovevzlet No, zdaj veste, kako "prepovedati" prepoved prepovedi za neprimerno vedenje in uporabo neprimernih izjav, vendar obstaja še ena vrsta kazni.

Prepoved IP

To je najresnejša prepoved, ki se daje za nasilne kršitve pravil, hekanje, goljufije in druge podobne ukrepe. Pojavi se ne na vašem računu, temveč na IP naslovu uporabnika, tako da tudi če želite ustvariti nov znak, tega ne boste mogli storiti, ker bo IP naslov vašega računalnika enak. Če vas zanima kako odstraniti prepoved v "Shararam" v 5 minutah, boste zelo presenečeni: to je mogoče s to kaznijo. Dejstvo je, da je IP vezan na vaš usmerjevalnik, zato, če greste na svoj račun iz drugega računalnika, ki je v drugem omrežju, ga lahko prosto predvajate. Poleg tega morate preveriti nastavitve svojega ponudnika internetnih storitev, saj je verjetno, da nimate statičnega IP-ja, ampak dinamičnega. Če ponovno zaženete usmerjevalnik, boste imeli nov naslov, lahko vstopite v igro.

Sklepi

Kot lahko vidite, je odstranitev prepovedi v tej igri v veliki meri odvisna od tega, kakšno vrsto kazni ste prejeli. Nenavadno, najlažji način, da se znebite najhujše prepovedi. Ti nasveti bodo zagotovo potrebovali ljubitelje igre.

Sorodne publikacije