"Skrivnosti Sharrama": igre, potovanja, skrivnosti, prepoved in pravila igre

Shararam je država, v kateri živite ne le liki iz risank, temveč tudi vrstniki vaših otrok. Tu je veliko zanimivih stvari in vsak otrok lahko postane mešalec, obleči se ne samo vase, ampak tudi v svoj dom.

Kot pri vsaki spletni igri obstajajo pravila. Moderatorji opazujejo, da ni slabih situacij. Če pa obstajajo čudne povezave, se izbrišejo, odstranijo telefonske številke in osebni podatki. Poleg moderatorja so prostovoljci vključeni v varnost, ponavadi so starši njihovi starši. Tisti, ki pogosto kršijo naročilo, prejmejo prepoved. "Shararam" je izključno ruski projekt. Tam so bili angleško govoreči in španski kolegi, vendar so bili zaprti.

Zemljevid

Denar, ki se igra v igri, je zaslužek, vendar ga ne morete porabiti brez kartice Shararam. Pridobiva se s pomočjo staršev. Igrate lahko brez kartice, vendar ne boste vedno dobili nobenih nalog.


Če otrok želi odpreti podjetje, potem lahko kupite Shararam-kartico "Boss", na primer, igralec lahko uredi pravo zabavo z umetniki.

Kategorije Smeshariki

Smeshariki spadajo v več kategorij. Obstaja zemljevid z in brez. Drugi je najbolj naklonjen, toda denar se ne porabi za igro. Najprej kupite kartice. Buržoazija se imenuje Smeshariki, ki lahko investira na stotine, revolucionarji nasprotujejo politiki uprave. Nasprotno, anti-revolucionarji podpirajo upravo proti revolucionarjem. Direktorji snemajo video posnetke in poučujejona youtube Video je na voljo v različnih zvrsteh.

Pravila

Kakšna so pravila igre?
 • Ne morete uporabljati nespodobnih besed.
 • Drugih igralcev ne morete žaliti.
 • Nihče ne more prijaviti svojega gesla.
 • Ni nujno, da ponovite stavek drugih igralcev, če niste prepričani, da za njih ne boste dobili prepovedi.
 • Moderatorji in uprava se morajo vesti vljudno.
 • V vseh nerazumljivih situacijah se lahko obrnete na nosače.
 • Najbolje je najti izkušenega igralca, ki bo poučeval subtilitete in trike.
 • Ne reagiraj na Troll, ne vstopaj v spore, če nimaš zadostnih znanj.
 • Smeshariku ne morete dati napačnega vzdevka.
 • Ne morete goljufati, prekiniti igre.
 • Prepoved

  Ko je bil "Shararam" ustvarjen, je bil takoj vzpostavljen filter za spremljanje nespodobnih besed. Vendar pa ni povsem popoln, saj lahko tako besedo napišete z zvezdico. Zato je bilo vloženih pritožb proti Pintu, ki je poročal o določenem zlonamernem storilcu. Če moderator ugotovi, da je pritožba pravilna, bo blokiral dostop do uporabnika. In če uporabnik sodeluje v protestni akciji, potem lahko da tudi prepoved, čeprav v pravilih ni nikjer zapisano.


  Če ste nekoga užalili ali je bila nezaslišana beseda, vam je moderator že dolgo prepovedal prepoved. Redko odstranjena. Pri neustreznih izrazih in slikah kopeli nastane mat filter, izraz pa ustvari avtomat. Skrbnik lahko prepove IP za nekaj napačnih dejanj. Na primer, napačno ravnanjeskrbnika, za goljufije in hekanje, ali če svojemu mešalcu daste napačen vzdevek. Če je res prišlo do kršitve pravil, potem se prepoved odstrani šele po koncu mandata. Če pride do napake, morate pisati operaterju, določiti vzdevek in opisati težavo. Najpogosteje se prepoved odstrani. To je vredno vedeti, da če vaš Smesharik je v igri za več kot 2 leti in nič kupiti, potem je odstranjena na vseh.

  Lokacije

  Neprehodni gozd je večinoma namenjen počitku. V drevesu lahko najdete kamin in dva penija + dve hiši. V bližini se nahaja dolina Romaške. Glede na sezono se lahko lokacija spremeni. To je bistvenega pomena za nekatere naloge in se lahko spremeni.
  Romashkova dolina Če ste gledali risanko, potem veste, kaj izgleda kot Smesharikova hiša. Tam so. Dolino naseljujejo Nyushah, Krosh, Kopatych, Losyan in tako naprej. Skupaj 9 glavnih znakov. Tu se srečajte ali naredite smešne stvari. Pogosto se uporablja za različne misije in se seznani. Direktorji uporabijo lokacijo za snemanje videa. Pirate Bay Na vetru, palmih in viseči mreži lahko najdete zastavo. Če imate zemljevid zaklada, potem jih lahko poiščete. Kasneje je bila ta kartica preklicana, lahko pa se igrate s kartico Shararam. Snežna gora Tu so pogosto urejene različne misije. Vožnja s sanmi, deskanje na snegu. Tam so trgovine. Smeshariki prihajajo sem, da bi se srečali ali izvedli iskanje. Zabaviščni park Če je zima, je sneg. Če boste opravili kakršne koli quests ali olimpijada, potem so okrašena. Tudije stadion Lahko igrate nogomet.

  Bugs

  So uporabne, vendar včasih niso. Koristne - to so skrivnosti "Shararame". Na primer - dodajte zadevo. Recimo, da obstaja postavka za iskanje, ki je ni mogoče vzpenjati, vendar je na voljo prostor ali okrog njega. Za dober primer izberite mikročip, ki ga lahko najdete v Klubu korporacij. Zakaj je? Majhen je, zelo lahko ga je zaščititi. Stojte tako, da je pred vami zid, nato pa kliknite na desno, ne pozabite, da ni mogoče prestreči vseh predmetov.
  Mrtva cona Lahko se predstavi prepoved dejstva, da greš tja. Zato se morate prepričati, da nihče ne more vložiti pritožbe zoper vas. Potrebujete čarovnijo gibanja, vendar ne vsi, ampak super skoki. Uporabite lahko tudi leteči paket. Kliknite na ikono, medtem ko letite, kliknite na mesto. Moon Run Smešne skrivnosti igre "Shararam"! Potrebovali boste paradižnik. Odvrzi ga nekam, medtem ko muha, pojdi na nasprotno stran. Vidite lahko, da je vaš Smesharik v tem obdobju zelo podoben Michaelu Jacksonu. Če zelo pogosto vržete paradižnik, boste dobili jutrišnjo vrsto. Zabavno je vzeti motorne sani ali paradižnike. Tea Magic Nanesite ga, vaš Smesharik naj se dvigne. Pred tem morate hitro klikniti na katero koli igro. Na vprašanje morate odgovoriti z "Ne". Po tem bo Smesharik neviden. Menjava oblačil Deluje s počasno internetno hitrostjo. Odprite svoj profil, v njem poiščite razdelek »Slika«,zelo hitro, večkrat, da kliknete na puščico, obrnete stran, oblačila spremenijo njeno ime. Na primer, viteška čelada se lahko zdaj imenuje Princesa Diadem.

  Parrot Pirate je prispel, papiga pa je hvalil svoj izdelek - ključ. Če ni Shararamove karte, potem ne boste videli ključa! Ali še vedno vidite? V Shararamu so skrivnosti in žuželke praktično enake! Pojdite na ladjo, nato takoj pritisnite na izhod in hitro na papiga (še ni sproščeno). Morate priti do pristanišča, nato pa boste videli okno, kjer vam bodo ponudili, da kupite ključ. Ne kupujte in ne zapirajte okna tako daleč! Skupaj z oknom, pojdite v garažo, dobro, nato pa morate klikniti na gumb "Kupi". V oknu, ki se prikaže, odgovorite "Da". Voila - vzemi ključ! Nekatere napake so že odpravljene.

  Poizvedbe

  Razdeljene so na ponavljajoče in ne. Nekateri preidejo le ob določenih časih, na primer v zimskem novoletnem intervjuju. Obstaja več kategorij: Labirint - morate najti lastnika jabolka, nekaj za nekaj. Tipičen primer spodaj. Skrivnosti "Shararame" so, da morate slediti niti, ki vodi do enega od odgovorov.
  Rebuses and Tasks (Ponovitve in naloge) - Uganite šifrirano besedo.
  Poiščite senco - izgleda kot "Najdi par", samo malo težji. Labirinti s črkami, zbirke predmetov, kot tudi digitalne številke - za vsako črko abecede je določeno določeno število itd. To pomeni, da boste opravili določeno iskanje, po katerem boste morali izbrati darilo. Ko izberetedarilo, ponudi igro, da si vzameš drugačno darilo.
  Quest Tournament - To vključuje različna tekmovanja in prvenstva. Morate igrati eno ali več iger, zaželeno je, da dobite prvo mesto. Od leta 2017 imajo nekateri gostje verigo dogodkov, vsi pa so povezani s skupnim iskanjem teme. Primer teme je "Kuhanje", "Vzhod", "Pomlad", "Kunci" in tako naprej. Nekateri gostje se lahko posredujejo vsem, nekateri le, če imate Sharar-Map.

  Skrivnosti karikatur

  To iskanje je primerno le za tiste, ki imajo karto Shararam. Ježek vam pove, da so Smeshariki nastopali v zelo kulem risanku in vas vpraša, če želite vedeti, kako je to pomemben dogodek. Če ste opravili mini quest "Poišči skrivnosti risanke" Shararma ", boste dobili zanimivo darilo.
  Najprej morate najti ježa. In on se nahaja na lokaciji "Območje blizu bolnišnice". Poleg same bolnišnice je mogoče poiskati pošto, pa tudi šolo čarovnikov. Lokacija je bila izvedena poleti 2009. Mnogi igralci radi igrajo v bolnišnici za zdravnike, zato so ustvarili vse pogoje za to. Primerni predmeti se prodajajo, na primer pokrivala za čevlje. V šoli čarovnije se lahko odpravite na nekakšno usposabljanje in pošta naj bi dobila testo od vodje. Mail je ena lokacija, poleg vas pa ne bo več nobenega Smesharikamija. Območje v bližini bolnišnice sodeluje na različnih mestih, lahko se razlikuje glede na letne čase in potovanja. Torej, na primer, je bil nameščen Halloween buče, na novo leto - božično drevo. Kakoopraviti "Shararma" odlomek iz iskanja "Secrets of the Cartouche Dejavu"? Za to morate odgovoriti na zastavljena vprašanja. Če ste malo seznanjeni z risanko, potem lahko to storite. V prvem odstavku morate urediti parne številke. Prav tako morate odgovoriti na vprašanje: kako se je imenovalo osnutke sličic risanke. Odgovor je beseda Animatiki. Eden od znanih režiserjev je postal producent te risanke. Črke v spodnjem koraku morate preurediti z vrha in napisati priimek te osebe. Odgovor je beseda Bondarchuk. Nato boste morali rešiti primer. In prav tako moraš povedati, kdo je od rosa do rojstnega dne prejel vstopnico od Dehave. To je Kopatovich. To je video, ki podrobno opisuje odgovore in skrivnosti risank v Shararmi.
  V risanki boste videli Barash, ki bo igral instrument. To orodje je kitajsko in starodavno. Morate dešifrirati ime in napisati. Odgovor je Sanxiang beseda. Nato morate pogledati uro in napisati ime skupine glasbenikov, ki so spremljali madeže. Odgovor bi moral biti beseda Maracachos. In zdaj morate razvozlati kodo. Obstajajo 3 Smeshariki: Kopatycha, Lozysh in Ping. Vsi govorijo isto osebo. Pisati morate - kdo je. In njegovo ime je Chernyak. Slika prikazuje Smeshariki, ugotovite, kateri od njih so bili najprej narisani. To je Smeshariki izrazil Pavlo Derevyanko. Odgovor bo podgana. V risanki je treba omeniti zelo kul slogan. In to je Kroshilovo. Po rešitvi teh skrivnosti"Shararama", boste prejeli dve sliki Dejavua, ki ju lahko obesite v svoji hiši.
  Postavljeni so na steno, na slikah pa si lahko ogledate Smeshariki. To so 3 Smeshariki - Nush, Barash in Hedgehog. Poslikane so v različnih oblekah.

  Sorodne publikacije