Pretok predpomnilnika je kaj?

V sodobnem svetu postajajo vse bolj priljubljene finančne igre, zaradi katerih se počutite kot pravi poslovni ljudje, razvijate svoje spretnosti in se pripravljate na resnične finančne dejavnosti v prihodnosti. Ena izmed najbolj priljubljenih finančnih iger danes je "Denarni tok". To je projekt priznanega financerja Roberta Kiyosakija, ki je napisal knjigo "Rich Daddy, Poor Daddy", postal najboljši prodajalec, nato pa je sodeloval pri ustvarjanju družabne igre, ki je postala manj odkritje za ves svet in prejela številne nagrade. "Cache Flow" je projekt, s katerim se morate zagotovo seznaniti. Želite vedeti, zakaj? Potem boste morali še prebrati ta članek.


Kaj je pretok predpomnilnika?

Denarni tok je izraz, ki je zelo priljubljen v današnjem denarnem okolju. Prevaja se kot "denarni tok" in predstavlja neposreden pretok fizičnih sredstev v poslovnem okolju.
Vendar pa je igra, ki jo je razvil Kiyosaki, bolj specifična. Osredotoča se na svojo najljubšo filozofijo dejstva, da deset odstotkov prebivalstva nadzoruje 90 odstotkov bogastva, medtem ko preostalih deset odstotkov premoženja nadzoruje 90 odstotkov prebivalstva. Zato vas bo ta igra naučila, kako se premakniti iz devetdeset odstotkov ljudi, ki so zapustili deset, se naučiti nadzorovati svoje finance, doseči popolno finančno neodvisnost in doseči največji uspeh v življenju. Pravzaprav boste nenehno prejemali nove in zelo uporabne veščine, kot so veščinerazpolaga s sredstvi ali kompetentno vlaga v sredstva. "Cache Flow" je zelo uporabna igra, ki ni samo zabavna. To je projekt, s katerim boste resnično razmišljali in reševali kompleksne finančne težave. Preprosto povedano, njegov namen je razviti vašo finančno inteligenco.


Kaj storiti?

"Cache Flow" je igra, ki se zelo razlikuje od vsega, na kar ste se navadili. Dejstvo je, da je celo Monopoly, ki je postal najbolj znana finančna igra na svetu, namenjen predvsem zabavi. Hkrati zabava gre v ozadje, saj boste morali nenehno razmišljati o tem, kako shraniti in pomnožiti svoje finance. In to je potrebno med igro, premikanje žetonov iz polja v polje in poskušanje okrog njihovih neposrednih tekmecev. Pravzaprav se enaka stvar zgodi v življenju, zato vam lahko ta igra da zelo veliko lekcijo, za katero boste potem hvaležni.
"Cache Flow" je primer igre, ki vam omogoča, da postopoma, a zelo učinkovito, prodrejo v vse zapletenosti sveta velikih financ, pripravljajo pa vas za resne dogodke v vašem življenju. Slednje se bo zagotovo zgodilo, če boste poskušali zavrniti revščino devetdeset odstotkov in tvegati, da se povzpnete na vrh.

Kaj poučuje igra?

Če vas zanima ta projekt, lahko kupite "Denarni tok" v ruščini, saj je ta igra na voljo po vsem svetu v različnih jezikih. Toda preden to storite, se morate vsekakor zavedati, kaj boste dobili, če naredite takšen nakup.

Najprej boste lahko pravilno načrtovali svoj proračun, in drugič,Naučite se, kako pravilno uporabljati bančne instrumente, vključno s posojili. Tretjič, pravočasno boste lahko pravilno odplačali dolgove, jih uporabili kot instrument in jih ne obravnavali kot pomanjkljivosti. Poleg tega se boste naučili bolj naprednih veščin, kot so orientacija v nenehno spreminjajočem se gospodarskem okolju, ustrezno vlaganje in celo finančno poročanje. Če boste lažje govorili, se boste naučili razmišljati kot pravi poslovnež, ki vam bo odprl pot v prihodnost. V polju z igro "Denarni tok" so primeri izračuna vključeni kot obvezni atribut, tako da se boste morali seznaniti z vsemi pravili, tako da bo vaše usposabljanje koristno in zabavno.

Kaj bo to prineslo?

Kaj vam bo na koncu ponudila "denarni tok"? Njegova pravila so zelo preprosta, vendar so vse situacije, s katerimi se morate srečati, več kot resnične in daleč od tako enostavne. Zato se vam ne bo težko naučiti, kako zavreči kosti in premikati številke na terenu, toda tukaj je rešitev za resne finančne težave - to je veliko bolj zapleteno.
Zato morate razumeti, da se boste zaradi tega naučili, kako kompetentno porabiti svoj denar, zaslužiti denar, iskati vire dohodka, kjer jih sploh ne bi mislili videti, in tako naprej. Na splošno ima ta igra ogromno prednosti, ki jih je vredno posvetiti. Seveda se igra morda zdi zapletena, ker ste živeli v skladu s standardno finančno shemo, za katero že desetletja živijo vsi ljudje, natančneje devetdeset odstotkov ljudi. Čas je za sprememboin začnete svojo pot do deset odstotkov.

Computer Version

Če niste ljubitelj namiznih iger, ne želite ali ne morete naročiti različice, in ne morete postati lastnik te igre iz kakršnega koli drugega razloga, potem imate dobre novice. Izkazalo se je, da je računalniška različica igre, ki je, mimogrede, še naprednejša od namizja.

Dodal je več kartic za situacije, obstajajo tudi pojasnila in videi, ki kažejo nekatere pomembne točke.

Kako izgleda igra?

Računalniška različica igre "Cache Flow" je popolnoma enaka namizju. Pred vami se širi polje, ki je sestavljeno iz dveh sektorjev. Razlika je v tem, da so kartice in številke animirane, zato se ne naveličate gledati, kaj se dogaja na zaslonu.

Dve različici

Kot v primeru namizne različice, računalniška igra vsebuje dve različici: "Cache Flow 101" in "Cache Flow 202". Prvi del je osnovna igra, ki vas nauči osnovnega pojma poslovnega sveta. Iz tega dela igre morate začeti, če niste finančni specialist. Drugi del pa je vse bolj zapleten. Načelo igre, seveda, ostaja enako, toda tokrat boste morali potopiti v svet borze. Čakate na resne pogajanja na borzah, nakup in prodajo zalog, tvegane naložbe in še veliko več.

Sistemske zahteve

Igralna igra je nekaj, kar lahko vsak kupi. Pripeljal bo igro domov, odprl polje, orisal igralno polje,razporedite karte in začnite igro. Vendar je računalniška različica nekoliko bolj zapletena. Spet lahko vsakdo prenese igro in jo namesti na svoj računalnik, vendar ima PC vedno določene omejitve, povezane z njegovim delovanjem. V skladu s tem morate preučiti sistemske zahteve za to igro, ki vam bo pokazala, da jo lahko zaženete na vašem računalniku ali ne. V primeru igre "Denarni tok" je verjetnost, da se igra ne bo začela na sodobnih računalnikih, zelo majhna, vendar še vedno obstaja. Zato za vsak primer preverite podatke, ki jih je predložil razvijalec igre. Za igranje brez težav boste potrebovali procesor s frekvenco 700 MHz, 256 MB RAM-a in 64 MB video pomnilnika. Prav tako bodite pripravljeni na igro, da zavzame več kot 3 GB prostora na trdem disku, če izberete različico s videokasetami.

Sorodne publikacije