Napake crash service.exe - kaj je to?

Storitev Crash je ena od datotek EXE v registru in pripada aplikaciji tretje osebe. Namenjen je normalnemu delovanju operacijskega sistema, lahko pa prinese veliko težav, po katerih je za vedno potrebno odstraniti.

Vzroki za težave

Mnogi se začenjajo spraševati, crash storitev exe - kaj je to, ko sistem daje nekaj napak. Lahko jih sproži škodljiva programska oprema, pa tudi virusi, ki negativno vplivajo na datoteko. Torej obstajajo neželeni programi, ki lahko namenoma odstranijo nekatere EXE-je. Obstajajo pripomočki, ki ne določajo, kaj je to - crash service.exe, zaradi katerega pride do konflikta. Morda niste popolnoma namestili aplikacije tretje osebe.


Kako popraviti problem

Zdaj imate pojem, da je to proces - crash service.exe. Če imate tako napako, boste morali ugotoviti, kako je. Morda programi, ki delajo s to datoteko, ne morejo najti zaradi napačne poti. Če je bil register poškodovan, je datoteka najverjetneje v povsem drugi mapi. Prav tako ga lahko poškodujejo virusi, kar preprečuje, da bi EXE-skinn tekel. Zelo priporočljivo je, da ne poskušate popraviti registra, saj lahko povzroči nestabilnost računalnika.
Najboljši način je, da prenesete CCleaner. Ta program, ki ga je razvil Microsoft, natančno ve, kaj je - crash service.exe in kako naj bi bil v izvirni obliki. To bo samodejno skeniranje vašega sistema in odkrivanje kakršne koli poškodbe registra.Bodite prepričani, da naredite varnostno kopijo, ki jo boste lahko obnovili v primeru nepredvidene situacije. Prav tako ne pozabite, da morate preveriti vaš računalnik za prisotnost virusov, ki lahko zaznajo osebje in namestijo anti-virus. Vedo, da je to crash service.exe in če imate nameščen CCleaner, lahko zlahka odpravite napako, ki se pogosto pojavi tudi za napredne uporabnike.

Sorodne publikacije