Podrobnosti o tem, kako se pridružiti bandi SAMPO

Mnogi igralci na strežnikih SAMP prej ali slej razmišljajo o pridružitvi novi ali znani tolpi. Vprašanje je neverjetno zanimivo. Kako se pridružiti tolpi v "SAMPO", ne vsi vedo. Tako smo se danes odločili, da bomo temu posvetili članek. Seveda bo novincem zelo težko razumeti, zakaj se mnogi igralci trudijo priti v bando. Dejansko si prizadevajo le za dobiček, ker menijo, da bo polna svoboda delovanja.

Splošne informacije

Preden boste lahko odgovorili na vprašanje, kako se pridružiti bandi SAMPO, morate vedeti, da boste hkrati imeli ne le posebne prednosti, ampak tudi omejitve. Lahko preprosto pozabite na plačo. Tu se to načeloma ne zgodi. Da bi ustvarili orožje, morate priti v vojsko.


Preden se odločite, kako se pridružiti tolpi SAMPO, morate vsekakor premisliti, ali trenutno potrebujete takšno podporo. Da bi prišli v bando, moraš imeti določeno mesto. Igralci z najmanj tremi točkami so sprejeti.

Navodilo

Obravnavamo praktično rešitev vprašanja, kako se pridružiti skupini GAMPO GAMPO in preučimo algoritem delovanja. Najprej morate dobiti zaupanje juniorjev. Za to lahko v baru pijete pivsko skodelico, ki vam pomaga reševati nasprotnike ali kaditi skupaj. Ko mladi gangsterji začnejo zaupati vam, lahko dobijo srečanje z Auroradatom ali Akhundom. Eden od gangsterjev se bo začel spraševati o tvojembiografija in spretnosti. Ta pogovor je treba pripraviti vnaprej in izpolniti številne zahteve. Še posebej potrebujete RP-vzdevek. Zakoni ulic in vedenje RP morajo biti popolnoma znani. Vsaj eno spretnost ravnanja z orožjem je treba razviti za 100 odstotkov. V stanju, ki ga potrebuješ, moraš živeti vsaj osem let. Treba je v celoti upoštevati vlogo, ki jo ima razbojnik, zlasti za uporabo slenga.


Če lahko uspešno opravite test, vam bo dodeljen sestanek. Po tem morate prispeti v glavno hišo. S tabo ne moreš imeti nobenih drog ali orožja. Nato morate dati prisego in dobiti prvo tetovažo. Zdaj veste, kako se pridružiti tolpi v "Sampo RP".

Prepovedi

Da bi se odločili, kako se pridružiti tolpi v SAMP-u, je bilo presenetljivo gladko, treba je pojasniti, kaj je storiti, je kategorično prepovedano. Nesprejemljivo je kričati na tem območju. Ne vrtite roke in jih ne uporabljajte. Ne morete živeti v hotelu. Nedopustno je, da se obrnete na člane tolpe. Če vas prosijo, da se oglasite, morate to storiti.

Sorodne publikacije