Xiaomi Redmi 4A 32GB: Funkcije in pregled

Uspeh kitajskih pametnih podjetij je neverjeten. Vzemi vsaj Xiaomi. Pred petimi leti je malo ljudi slišalo to znamko. Zdaj se podjetje močno bori za prvo mesto na trgu sodobnih mobilnih naprav. Riddle Vendar se zdi, da je rešitev preprosta. Proizvajalec ponuja visoko kakovostne, sodobne naprave z dobrimi zmogljivostmi za ustrezen denar. Merilniki industrije so navajeni pridobivati ​​blagovno znamko. Z nakupom, na primer, pametnega telefona "Samsung", plačate okroglo vsoto za podobo logotipa podjetja na primeru. Xiaomi ne trpi enako. Tako pluje svoj aparat kot vroče pogače. Poleg tega so presenetljivo visoke kakovosti. Vzemite vsaj Xiaomi Redmi 4A 32GB. Značilnosti tega "državni teči" dal v neroden položaj velikanov "smartphone stavbe", ker niso niti domneva, da naprave, kot raven se lahko proda za peni.


Podjetje Xiaomi je bilo ustanovljeno leta 2010. Ona je takoj začela razvijati lastne firmware MIUI. In šele leta 2011 je bil izdan prvi pametni telefon tega proizvajalca. Uporabil je tako mrzlo popularnost, da je bila celotna stranka razprodana v nekaj minutah. Navdihnjen z uspehom Xiaomi je začel razvijati nove naprave. Vsi so prejeli veliko podpore uporabnikom. Do leta 2013 je podjetje prodajalo pripomočke po nabavni ceni, kar pomeni, da niso zaslužili niti centa. Vendar ji to ni preprečilo, da bi nadalje razvijala in izdajala nove pametne telefone. Vodstvo družbe se je odločilo, da vse segmente zapolni s svojimi izdelkitrgu. In celo proračunski segment. Dokaz za to je pametni telefon Xiaomi Redmi 4A 32GB. Njegove značilnosti omogočajo upanje, da bo postal prodajni hit med začetnimi napravami.


Videz in oblikovanje

Kaj lahko rečemo o zasnovi novega proračuna? Samo, da v njej ne boste našli nobenih obilic. Ohišje je popolnoma integrirano, vendar je izdelano iz plastike. Sprednja plošča je prekrita s kaljenim steklom Corning Gorilla Glass z oleofobnim premazom. Sprednji del je izdelan s standardnimi kanoni: pod zaslonom - tri tipke za navigacijo na dotik in nad zaslonom - zvočnik, prednja kamera in senzor bližine. Vse je strogo in okusno. Treba je omeniti, da nobena barva ni imela zadnje plošče, spredaj je vedno bela. To je celostna podoba Xiaomi Redmi 4A Pro 32GB. Značilnosti tega bomo obravnavali malo kasneje. Zadnja plošča ima objektiv glavne kamere in dvojno LED bliskavico. In v spodnjem delu ohišja - zvočnik zvočnik. Mehanske kontrole so nameščene na stranskih straneh naprave. Kot lahko vidite, je lokacija vseh elementov standardna. Enako kot pri drugih proračunskih napravah. Zdaj pa poglejmo zaslon novosti.

Značilnosti zaslona

Torej, kateri zaslon je nastavljen na Xiaomi Redmi 4A 32GB? Značilnosti proizvajalca pravijo, da je zelo dobro (za proračunski sistem). Naprava je opremljena s 5-palčnim zaslonom z IPS matrico, ki jo je ustvarila tehnologija OGS. To pomeni, da med steklom in zaslonom ni plasti zraka. Pomaga pri doseganjupravilen prenos barve. Ločljivost zaslona je 1280 x 720 slikovnih pik. To je standard HD. Največja svetlost je dovolj, da lahko gledate na sončen dan. Vidni koti so precej dostojni. Tako kot pri vsakem zaslonu IPS. Zdaj o gostoti slikovnih pik. To je 293 dpi. Za zaslon visoke ločljivosti je običajno tako. Kakorkoli že, pikselacije besedila s prostim očesom ni mogoče videti. Kontrast je 533 proti 1. Na splošno je pametni telefon prejel zelo kakovosten zaslon. In to še enkrat potrjuje teorijo, da Xiaomi pljune na znamko. Naredijo vse za stranke.

Tehnične značilnosti strojne platforme

Tu smo prišli do najbolj zanimivega. Kakšne so težave z zmogljivostjo pri Xiaomi Redmi 4A 32GB EU Black? Specifikacije, ki jih navaja proizvajalec, pravijo, da se naprava lahko pohvali s svojo močjo. Poleg tega je najmočnejša naprava v segmentu proračuna. Sodite sami. Pripomoček ima nameščen 64-bitni quad-core procesor Qualcomm. RAM - 2 GB. Plus je napredni grafični koprocesor podjetja Adreno. To omogoča, da pametni telefon ne bo delal hitro, gladko in gladko, temveč tudi, da ne bo imel težav pri igranju iger, ki običajno niso cene naprave. Poleg tega naprava podpira najnovejšo generacijo komunikacijskih standardov LTE, ima visoke hitrosti Bluetooth in Wi-Fi oddajnike ter napredni modul GPS. Notranji bliskovni pogon, ocenjen na 16 gigabajtov. Ampak lahko enostavno povečate količino pomnilnika po velikosti pomnilniških kartic microSD do 256 gigabajtov.Precej dobre funkcije za začetno napravo.

Kamere (glavne in čelne)

Pregled tehničnih specifikacij Xiaomi Redmi 4A 32GB je nepredstavljiv brez omembe kamer. In o tem se pogovorite. Glavno kamero predstavlja 13-megapikselni širokokotni modul z veliko svetlobo z odprtino 2.2. Kaj to pomeni? To pomeni, da lahko proračunska naprava ustvari kakovostne fotografije brez velikega napora. Poleg tega je povsem ročno nastavitev vseh funkcij fotoaparata in moči HDR. Tudi modul kamere lahko piše HD video posnetke s stereo zvokom. Očitno je glavna kamera - druga najbolj "kul" stvar po zaslonu v tem pametnem telefonu. S sprednjo kamero je vse v redu. To je lahki širokokotni fotoaparat s petimi milijoni slikovnih pik in modul, ki dobro deluje s fotografijo tudi v odsotnosti osvetlitve. Ta fotoaparat ima tudi ročno nastavitev nekaterih možnosti, s katerimi se pogosto srečujete tudi z vodilnimi modeli. Na splošno so kamere 4A le prijetne. In kdo bo rekel, da je to proračunska naprava? Kamera naprave natančno povleče na srednji cenovni segment, ne pa tudi na proračun. Načeloma in zaslonska naprava. In za to čast in pohvale inženirjev podjetja. Zdi se mi, da ne skrbi za njihovo korist, ampak za uporabnike in ljubitelje izdelkov podjetja. Če je tako, potem taki ljudje nimajo cene. Čeprav je verjetno, da na ta način zaslužijo dobro ime.

Programska platforma

Zdaj pa pojdimo na operacijski sistem Xiaomi Redmi 4A 2-32GB. Značilnosti strojnega dela omogočajoupam, da bo nameščen eden od svežih Androidov. Pametni telefon ima OS 601 pod logotipom MIUI 814. Slednji je dokaj uspešna mešanica Samsung-a in Apple iPhone-a. Označena lupina deluje presenetljivo pametno in tiho. In to ne vpliva na hitrost samega Androida. Nasprotno, lokacija elementov v lupini, kot tudi številne nastavitve vmesnika vam omogočajo, da konfigurirate napravo v največji možni meri. Poleg tega je dolgočasen standard "Android" že utrujen od vseh. Kar se tiče nepotrebne kitajske programske opreme, v mednarodni različici programske opreme sploh ne obstaja. Če pa ste kupili napravo na Kitajskem, potem bodite pripravljeni spremeniti Android na ustrezno evropsko.

Baterija

Kaj pa avtonomija Xiaomi Redmi 4A 32GB Grey? Značilnosti baterijskega paketa so, da je z avtonomijo vse dobro. V novosti nameščene litij-polimerne ne odstranljive baterije z zmogljivostjo 3120 mag, ki je glede na moč pripomočka lahko povsem sprejemljiva. Real testi so pokazali, da v načinu igre pametni telefon "živi" približno pet ur. V načinu intenzivnega nalaganja (prenos podatkov, internet, glasba /video) lahko deluje skoraj ves dan. Toda o "preživetju" v stanju pripravljenosti ga še nihče ni preizkusil. Tudi proizvajalci. Toda to ni pomembno. Veliko bolj pomembno kot drugo: v mešanem načinu lahko ta pametni telefon traja dva polna dneva. Gre za samostojno napravo s podobno zmogljivostjo "železne" komponente. Na zalogigloboka optimizacija polnjenja strojne opreme in operacijskega sistema naprave. Naključno se zaračuna v 3 urah z uporabo "domačega" polnilnika. Ni možnosti hitrega polnjenja (kot tudi brezžičnega). Toda proračun naprave tako zapletenost nič.

Namestitev pametnega telefona

Torej, kdo bi lahko prišel prav pri Xiaomi Redmi Note 4A 3GB 32GB? Njegove specifikacije kažejo, da je potencialni kupec lahko vsak povprečen uporabnik, ki potrebuje cenovno ugodno in zanesljivo napravo. Ampak ne pozabimo na videz. Za mnoge videz pametnega telefona rešuje vse. Lahko rečemo, da bo 4A postal pravi hit, saj je poceni, ima vse potrebne možnosti in je povsem sposoben vleči celo igro. Pomembno vlogo ima tudi dejstvo, da za blagovno znamko ni preplačila, ki bi ga tako rad delali velikani mobilne industrije, kot je »Samsung«.

Mnenja o napravi

Seveda so že tisti, ki so kupili novost od Xiaomi. Pustijo povratne informacije na pametnem telefonu, da pomagajo drugim uporabnikom pri odločanju o njihovih možnostih. In kaj ljudje pravijo o tej napravi? Nenavadno je, da so ocene Xiaomi večinoma pozitivne. Vsakdo ima rad ceno naprave. Lastniki tega pametnega telefona menijo (in popolnoma upravičeno), da v pripomočku ni analogov v tem cenovnem segmentu. Milijoni uporabnikov so navdušeni nad močjo naprave (in povsem zasluženo), njeno podobo in avtonomijo. To je morda edini primer, ko se mobilni telefon ne odzivanegativno Takšen precedens se v naši praksi še ni zgodil. Toda gaženje dejstva, da kitajski pripomočki niso vredni pozornosti, vzemite resno, da se ne splača.

Zaključek

Torej smo menili, da je to proračunski pametni telefon Xiaomi Redmi 4A 32GB Black. Značilnosti pripomočka so takšne, da jih je mogoče zlahka pripisati napravam srednjega cenovnega segmenta. Ampak cena je res proračun, ki ne more, ampak prosim. Nobenega dvoma ni, da bo pametni telefon moral zadovoljiti veliko. Kot veste, se bodo morda celo stari ljubitelji "Samsunga" in iPhonea kmalu odvrnili od svojih idolov. Vse gre pred tem. Zaenkrat upamo, da Xiaomi ne bo bolan od želje, da bi zaslužil denar za to blagovno znamko. Medtem ko se vsi dobro počutijo. Naj se nadaljujejo v istem duhu.

Sorodne publikacije