Tihi miši za računalnik - velika možnost za produktivno delo

Da bi bilo delo produktivno in da so bili vsi projekti zaključeni v času, je potrebno poskrbeti za tehnično opremo delovnega mesta. Na prvi pogled taka malenkost kot računalniška miška ne more vplivati ​​na celoten potek dela, ampak je iluzija. Kadar opravljate delovne naloge na javnih mestih in celo doma, se lahko učinkovitost posameznika občasno poveča in zmanjša na minimum.

Težave z računalniško miško

Pogosto se ljudje srečujejo s težavami, povezanimi z delovanjem računalniške miške. Pri opravljanju delovnih nalog na prenosnem računalniku, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu računalniške periferne naprave morda niso potrebne, vendar se ta del šteje za sestavni del računalnika. Po določenem obdobju uporabe se lahko pojavijo težave, ki ne bodo le motile, temveč tudi motile. Ena od njih je hrupno delo tehnologije, ki moti druge. V tej situaciji lahko pozabite na koncentracijo pozornosti. Predstavljajte si, da vsakič, ko pritisnete tipke na računalniški miški, se pojavijo razpokani zvoki kolesa in "kliki" gumbov.


Kako izbrati tiho miško?

Ustrezna izbira računalniške miške bo izboljšala zmogljivost ali usposabljanje. Takšno opremo je smiselno kupiti sama, na podlagi lastnih občutkov. Odlična možnost je, da pogledate miško in se poskusite obnašati na mizi. Izbira tihe miške za vaš računalnik je prava velikost in oblika, ki najbolje delujeprimerna za lastnika osebnega računalnika. Torej, več.

Logitech

Izbira mirne računalniške miške je dobra izbira za Logitech, hitro razvijajočo se podjetje na trgu za potrošniško tehnologijo. Blagovna znamka Logitech Silent ponuja veliko število originalnih in zelo udobnih računalniških mišk, ki imajo raven hrupa do 90%. Poleg tega so vsi brezmejni miši za računalnik izdelani iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo nemoten pretok tehnologije na površini namizja.


Treba je opozoriti, da je samo računalniška miška za Logitech Silent certificirala Quiet Mark iz Mednarodnega združenja za probleme hrupa. Do danes je na trgu mogoče najti na zahtevo kupcev modela:
 • M590 Multi-Device Silent za izkušene PC uporabnike (ima sposobnost za delo z dvema računalnikoma zaradi tehnologije Logitech FLOW);
 • Master MX 2S (je lastnik prvotne zasnove in se lahko premika med dvema računalnikoma);
 • MX Anywhere 2S - kompaktna, tiha miška za računalnik bo odličen spremljevalec pri delu v kavarni, hotelski sobi, kabini letala.
 • Računalniška miška HP

  Katere druge blagovne znamke naj omenim? Odlična možnost bi bila nakup mirne računalniške miške ameriškega podjetja Hewlett-Packard, ki že več kot 75 let deluje na področju informacijske tehnologije. Najbolj priljubljeni modeli HP so:
 • HP X3000 Wireless Black (H2C22AA);
 • HP N4G65AA;
 • Črna HP 200 X6W31AA.
 • DNS brezžične miške

  Računalniške miške s tihimi gumbiuvedla družba DNS. Optična oprema deluje v polmeru 10 metrov in ima tri ključe, kolesce za pomikanje. S posebnimi gumbi lahko miško uporabljamo ponoči, ne da bi motili tišino. Brezmiselni miši za računalnik, pregled in funkcije, ki jih najdemo povsod povsod, so se javno domislile proračunskih modelov.

  Apple: računalniške miške

  Appleove miši bodo odlična možnost. Hitro se povežejo s tehnologijo in se odlikujejo po neprekinjenem delu, zahvaljujoč občutljivemu senzorju, in sicer področju Multi-Touch, ki zaseda dobesedno celotno površino računalniške miške Magic Mouse. Poleg tega se lahko katerikoli njegov del uporablja kot gumb na račun posebej vgrajenega čipa. Teža miške - 10-15 gramov. Lahko se povežete z vmesnikom Bluetooth in Lightning. Takšno miško lahko uporabite samo, če imate računalnik Mac. Oprema se samodejno poveže z njo in je takoj pripravljena za delovanje.

  Nasveti za izbiro računalniške strojne opreme

  Preden izberete miško za vaš računalnik, je smiselno ugotoviti:
 • Potrebujete optično ali lasersko miško.
 • Katera oblika bo najbolj primerna.
 • Bolje je kupiti žično ali brezžično tiho miško.
 • Laser se od optičnega razlikuje, ker ima senzor visoke ločljivosti in natančen kazalec. Laserska oprema za prenosnik ali računalnik redko potrebuje zamenjavo baterij in lahko deluje tudi na neravnih površinah, očalih ali ogledalih. Opremljena je LED ali optična miškaposebna dioda, ki določa gibanje kurzorja na zaslonu. Optična računalniška tiha miška deluje slabše na sijajni površini mize. Oblika, ki se nenehno uporablja, mora biti udobna in enostavna, tako da se roka pri delu ne naveliča. Pri izbiri mirne računalniške miške je potrebno določiti njen namen. Za delo na internetu je zelo primerna za običajno žično opremo. Za delo s slikami in video posnetki je vredno izbrati tiho, hitro pomikanje z občutljivim senzorjem. Ne glede na vrsto naprave iz ponujene ni bila izbrana, računalniška oprema bo omogočila udobno delo na javnih mestih, in tudi bo rešil sanje sorodnikov in sorodnikov.

  Sorodne publikacije