TV Harper 32R660TS: Funkcije. Televizije Harper: pregledi, državni producenti

V okviru tega gradiva bodo Harperjevi televizorji obravnavani na zgledu modela 32R660TS. Mnenja o tem multimedijskem centru, tehnične specifikacije in način nastavitve bodo našteta spodaj. Na voljo je tudi kratek pregled programske opreme tega dela naprave. Vse to bo potencialnemu kupcu te multimedijske naprave omogočilo, da se identificira s tem, koliko izpolnjuje svoje zahteve.

Na kratko o proizvajalcu. Pozicioniranje

To podjetje je sprva specializirano za proizvodnjo akustičnih sistemov v izključni izvedbi. Potem v asortimanu svojih izdelkov pojavil slušalke. No, končno je bil seznam dopolnjen s televizorji. V letu 2014 se je znamka pojavila na domačem trgu. Država, proizvajalka televizijskih sprejemnikov Harper, je lahko Kitajska in Belorusija. V slednjem primeru gre za proizvodno linijo, ki je nameščena v obratu Horizon.


Karkoli je bilo, vendar ta znamka na domačem TV trgu še ni bila razširjena. Tehnične lastnosti takih naprav so zelo, zelo skromne. Večina multimedijskih zabaviščnih centrov zato spada v linijo ultraproračunskih multimedijskih televizorjev. Kot je preprosto uganiti, je junak tega pregleda ravno za to skupino in pripada.

Oblikovanje

Z vidika oblikovanja, ta multimedijska naprava 32R660TS ne izstopa nič posebnega. Sprednja plošča ima diagonalno velikost zaslonaNa robovih je povprečna debelina črnega okvirja, narejena so iz navadne plastike, na spodnji strani sta dva mesta za pritrditev stolpov, v integrirani akustični podsistem pa sta tudi 2 zvočnika

)
Na zadnjem pokrovu naprave so združene vse komunikacije obravnavanega multimedijskega centra, to je le dober TV vstopne ravni, ima standardno izvedbo in ne izstopa z vidika nečesa posebnega
.

Paket

Naslednji seznam pošiljk se ponaša z napravo Harper 32R660TS TV:
 • Multimedijski center s kablom za napajanje za ustvarjanje podsistema napajanja.
 • Nadzorna plošča.
 • Navodila za uporabo.
 • Set baterij na nadzorni plošči.
 • Dve posebni opori za vgradnjo na vse vrste horizontalnih površin obravnavane raztopine.
 • Garancijska kartica.
 • Ta seznam je značilen za večino televizijskih sprejemnikov tega proizvajalca.

  Slika in vse, kar je z njo povezano

  Harper TV 32R660TS ima 32-bitno diagonalo, kot je bilo že omenjeno, na podlagi LED matrike z nominalno ločljivostjo HD ali 1366x768. Hitrost osveževanja slike na zaslonu je fiksna in enaka 50 Hz, razmerje slike je standardno in je 16: 9. Nominalna svetlost zaslonske matrike dane multimedijske naprave je 230kg /m 2,kontrast je 70.000: 1. V tem primeru so koti gledanja čim višji v trenutnem trenutku 178 0. To pomeni, da ima zaslon v tej napravi večinoma vstopne specifikacije, vendar je precej kvalitativen in sorazmerno izpeljana podoba kakršnih koli vprašanj se zagotovo ne zgodi.

  Zvok. Sestava akustičnega podsistema

  Organiziran je standardni zvočni podsistem Harper 32R660TS. Kot pri vsakem drugem multimedijskem centru ima tudi dva zvočnika. Moč vsakega od njih je enaka 7 W, stereo sistem pa lahko proizvede skupaj 14 W. V tem primeru ni dodatnih programskih tehnologij za izboljšanje kakovosti zvoka. Toda v tem ni nič posebnega iz razloga, da je televizijski ekonomski razred. Prav tako je treba opozoriti, da je na seznamu priključkov 35 mm avdio izhod. S pomočjo slednje lahko takšno napravo brez težav spremenimo v popolno domače kino. V ta namen priključite ustrezen zvočni sistem.

  Sporočila

  Dober seznam komunikacij je opremljen z vsemi Harper televizorji. Pregled značilnosti značaja tega pregleda kaže na prisotnost naslednjih vrat:
 • Število glavnih priključkov HDMI in USB je eno oziroma 3 in 2. V prvem primeru se lahko komunikacijska vrata uporabijo za oddajanje slik iz računalnika, DVD predvajalnika in sodoben satelitski sprejemnik. Drugi tip priključka se uporablja predvsem za povezovanje različnih zunanjih pogonov in predvajanje filmov ali gledanje filmov.fotografije
 • Za izvedbo izklopa zastarelih modelov satelitskih sprejemnikov je ta rešitev opremljena z vrati RCA. Vendar v tem primeru ni priključkov SCART in za izvedbo take povezave morate uporabiti ustrezen adapter.
 • Za priključitev takšnega zvočnega podsistema lahko uporabite 35-milimetrski avdio izhod kot subwoofer.
 • Za namestitev dekodirnih kartic je ta TV opremljen z režo CI.
 • Tudi za sprejem signala je ta rešitev opremljena s standardnim TV vhodom.
 • Treba je opozoriti, da je zgornji seznam standardni za večino multimedijskih centrov tega proizvajalca. Praviloma je seznam komunikacij v njih odličen in nobenih težav pri povezovanju zunanjih naprav definitivno ni.

  Operacijski sistem

  Pod nadzorom take sistemske programske opreme, kot je Android, delujejo televizorji Harper. Mnenja kažejo na vsestranskost te programske platforme. Zares ima velik nabor pripomočkov, ki jih je mogoče uporabiti za vzpostavitev takšnega multimedijskega sistema za vsa vprašanja in zahteve. To je prisotnost takšnega operacijskega sistema in se lahko pohvali z junakom tega članka. Tudi ta operacijski sistem je prisoten le, če obstaja podpora za funkcijo, kot je Smart TV. V nasprotnem primeru se funkcionalnost programske opreme zmanjša in uporablja se že popolnoma "obrezana" programska lupina.

  Postopek namestitve

  Nastavitev televizorjev Harper je zelo enostavna. Povratne informacije lastnikov so le potrditev.Za izvedbo takšne operacije morate narediti naslednje:
 • Dokončamo sestavljanje televizijske naprave.
 • Priključimo napajalno omrežje in signalni kabel.
 • Vklopite televizor.
 • Odsek "Kanali" najdemo v meniju "Nastavitve" in izvedemo operacijo "Samodejno iskanje". V tem primeru nastavimo vse potrebne parametre za to operacijo.
 • Nato morate v istem meniju konfigurirati brezžično povezavo.
 • Nato pojdite na programski meni in izberite element Play Market.
 • Ustvarjamo nov račun.
 • Iz aplikacije shranimo vse potrebne mini-pripomočke. Priporočljivo je, da izberete Youtube (veliko kakovostnih brezplačnih vsebin najdete tukaj), Twigle in IVI (v obeh primerih so filmi brezplačni, pred ogledom pa je potrebno pregledati kratke oglase).
 • Po tem je multimedijski center pripravljen in pripravljen za uporabo.

  Stroški

  Takšen dober televizor trenutno lahko kupite po ceni 14500-15000 rubljev v običajnih supermarketih elektronike ali specializiranih prodajaln. Če pa je kot kraj nakupa te odločitve izbrati spletno trgovino, se lahko njena vrednost zmanjša na 14.000 rubljev. Na podlagi podobnih rešitev uglednih proizvajalcev je ta cena zelo demokratična. Tekmovalci iz "Samsung" ali LG s podobnimi parametri so 18000-19000 rubljev.

  Mnenje lastnikov

  Kot je bilo že omenjeno, je vsaka moderna Harper LED TV prednja naprava. To je format slike1366x768 (ki se uporablja v obravnavanem multimedijskem centru) ali 1920x1080 in uporaba zastarele LED matrike označuje njihovo proračunsko pripadnost. Toda še vedno, kot je bilo že omenjeno, je kakovost slike v tem primeru zadostna, kar kaže lastnikova povratna informacija. Tudi komunikacijski seznam teh televizorjev je odličen. V tem primeru so stroški precej demokratični, operacijski sistem pa funkcionalen. Tako so lastniki takšnih televizorjev v svojih ocenah.

  Sklepna ugotovitev

  Karkoli je bilo, in za naprave na začetni ravni se nanašajo na večino svojih televizorjev Harper. Mnenja o junaku tega pregleda so samo potrditev. Da, in vse druge rešitve te blagovne znamke na tem tržnem segmentu. Toda v takšnem položaju zagotovo ni nič nenavadnega. Podjetje je precej mlado, medtem ko ni večjih kapacitet za sestavljanje srednje velikih televizorjev in več je premije. Zato se začne prodajati multimedijski center ekonomskega razreda, ki vključuje junaka tega materiala - 32R660TS. Druge segmente trga televizijske opreme bo ta proizvajalec čim bolj zapolnil. Toda njihova konkurenca je veliko višja, in v tem primeru bodo inženirji morali razmisliti o dejstvu, da je nekakšna odlična značilnost opremiti takšno rešitev.

  Sorodne publikacije