Kako namestiti na računalnik "Weber": dve preprosti metodi

Program Viber, ki je v veliki meri podoben znani aplikaciji Skype, je med uporabniki mobilnih naprav, ki uživajo veliko popularnost. In mnogi bi radi namestili na domači računalniški terminal. O tem, kako namestiti program "Weber" na vaš računalnik, zdaj in bo razpravljal. To lahko storite na nekaj preprostih načinov.

Kako namestiti na računalnik "Weber": glavne metode

Najpomembnejši problem, s katerim se sooča večina uporabnikov, je, da je bil program prvotno razvit kot mobilna aplikacija, ki med namestitvijo povzroči, da uporabnik veže podatke o registraciji (račun) na trenutno številko mobilnega telefona.

Toda računalnik ali prenosni računalnik nima reže za kartico SIM, zato ne boste mogli priložiti številke, tako kot namestitev mobilne različice programa. Namestitvena datoteka ne prepozna sistemskih datotek sistema Windows. Vendar pa je vprašanje, kako namestiti na računalnik "Weber", tako da je program delal v okolju operacijskega sistema, je rešen na dva preprosta načina:
 • vzporedna namestitev na mobilno napravo in računalnik;
 • namestitev v okolju emulatorja.
 • Namestitev s pomočjo vezave mobilne številke

  Poglejmo zdaj prvo in najpreprostejšo možnost namestitve. Kako namestiti "Weber" na vaš računalnik ("Winds 7" na krovu)?
  Za sedmo različico in zgoraj je podpora razvijalca. Dovolj je, da obiščete uradni vir in ga prenesete iz uradnegaDistribucija za vaš operacijski sistem. Vendar pa je namestitev najprej na pametnem telefonu. Mobilno distribucijo lahko prenesete, na primer, iz storitve Play Market za Android ali iz AppStore za naprave Apple. Po zagonu namestitvene datoteke bo namestitev izvedena v običajnem načinu, med namestitvijo pa bo potrebna potrditev mobilne številke, ki jo bo treba vnesti v posebno polje.

  Nato zaženemo namestitev v okolju Windows na računalniku in opravimo standardni postopek. Ko prvič zaženete program, vas bo vprašal, ali je ta programček nameščen na mobilni napravi. Odgovorimo z da, nato pa vpišemo registrirano številko. Prejel bo sporočilo s štirimestno kodo. To kodo morate vnesti v računalnik v polju za aktiviranje aplikacije. Ker je mobilna številka edinstven ID uporabnika, bo seznam stikov samodejno skeniran. Po tem boste program lahko uporabljali na računalniku ali prenosnem računalniku, kot če bi ga zagnali na mobilnem pripomočku.

  Kako namestiti "Weber" na računalnik brez telefona?

  Drugi način je nekoliko bolj zapleten. Ampak on je tisti, ki lahko reši problem, kako namestiti "Weber" na računalnik brez telefona.
  Za to morate najprej namestiti poseben emulator na osebnem računalniku, ki predvaja okolje Android. Danes so takšni programi zelo veliko in vsi niso enakovredni. Lahko se odločite za aplikacije Mobogenie ali BlueStacks za aplikacije za upravljanje pametnih telefonov. V temV primeru, da uporabnik prejme orodje za upravljanje mobilne naprave in emulator. Ne glede na izbiro samega emulatorja, je vprašanje, kako namestiti na računalnik "Weber", zelo enostavno rešeno.
  Če je emulacijski program pravilno nameščen, lahko zaženete redno namestitveno programsko datoteko (za sisteme Android v formatu APK). Emulator prepozna datoteko kot "native" in namesti "Weber" v sistem. Ko boste ponovno potrdili številko računa, boste morali uporabiti štirimestno kodo.

  Namesto izida

  Kot je razvidno iz zgoraj navedenega, problem namestitve na računalnik "Weber" ni tako nerešljiv. Katero metodo izbrati? Načeloma večina uporabnikov razmišlja hkrati na pametnem telefonu in računalniku. Vendar pa z uporabo emulatorja ni nič narobe, čeprav je to nekoliko bolj zapleteno. Na splošno je izbira za uporabnika. Toda emulator je prav tako dober, ker ne bo le namestil Viber, temveč bo preizkusil tudi vse druge aplikacije, zasnovane za to vrsto mobilnega sistema, ne da bi jih namestili neposredno na pametni telefon ali tablični računalnik.

  Sorodne publikacije