Podrobnosti o tem, kako zbuditi faraona v Shararmi

Danes vam bomo povedali, kako zbuditi faraona v Shararmi. Če boste uspeli, se boste lahko spremenili v ogenj, tornado ali vladar Egipta. Pomembno je opozoriti, da čarovnico lahko vzamete v prebujenem ne enkrat, ampak vsak teden.

Začetek

Obrnimo se k praktičnemu delu rešitve vprašanja, kako zbuditi faraona v Shararmi. Zanimiva mumija je v Egiptu. Zato bom najprej dobil vizum za obisk te države. Izberite potovanje za potovanje. Najbolje je iti po cesti. Pred rešitvijo vprašanja, kako zbuditi faraona v Shararamu, bodo morali sodelovati v več mini igrah. Na primer zbirajte kapljice z vrčem.


Odločba

Naj na kratko opišemo, kako zbuditi faraona v Shararmi. Da bi dosegli želeni rezultat, morate izpolniti naročila, ki ste jih prejeli od šestih boginj. Naloge se nahajajo na ločeni ploskvi, nedaleč od kipa samega faraona. Ko je naloga dokončana, bomo od faraona prejeli zahvalo za prebujanje. Za 7 dni nam bo dal čarobne sposobnosti. Najprej izpolnite poslanstvo boginje radosti Bast. Da bi to naredili, smo mačkali mačke in čuvali pse. Nato opravimo nalogo Maath - boginje resnice. To naredite tako, da določite vazo, v kateri je skrit. Zdaj prejmemo nalogo Nut - boginje neba. Moramo osvetliti zvezde in se izogniti trkom z oblaki. Sledi boginja Shemmet. Potrebujemo joujemite sonce Naslednja je boginja plodnosti Izide. Moramo nahraniti datume kač. Zadnje naročilo bo dala boginja vode Tefnut. Zbiramo z vrčem čisto vodo kapljice. Ta vir v puščavi je cenjen nad zlatom. Naloge bogin so izpolnjene, sedaj lahko vstopite v grobnico in pokličete mamo, da živi. Od zdaj naprej veste, kako zbuditi faraona v Shararmi.

Sorodne publikacije