Hitcimputer je računalniška spletna trgovina z veliko izbiro

Želite kupiti nov računalnik, dodatno opremo, zunanje naprave, omrežno in pisarniško opremo ali licenčno programsko opremo vodilnih razvijalcev programske opreme? Vse to v širokem asortimanu ponuja naša računalniška spletna trgovina.

Velik izbor računalnikov, komponent in perifernih naprav v katalogu

Katalog podjetja predstavlja različne kategorije opreme vodilnih svetovnih proizvajalcev komponent in pripravljenih rešitev. Izberete lahko ustrezen mobilni računalnik v skladu z želeno obliko: prenosni računalnik, ultrabook, netbook ali tablični računalnik. Za bolj priročno izbiro stacionarnega računalnika je razdelek razdeljen na kategorije, kot so pisarniški, multimedijski, igralniški, mini-računalniki in monobloki.
Za razliko od mobilnih rešitev se stacionarne možnosti lahko zbirajo na podoben način kot oblikovalec, pri čemer izberejo optimalen nabor "podrobnosti" za svoje naloge. Seznam osnovnih komponent vključuje naslednje komponente:
 • centralni procesor, ki predstavlja glavno računalniško moč računalnika;
 • Čipov ali matična plošča ponavadi vključuje zvočno in grafično kartico;
 • trdi disk (pred kratkim namesto HDD, vedno bolj zanesljiv in hiter;
 • SSD pogoni;
 • RAM (RAM) - znesek je odvisen od njegovega obsega hkratno izvajanje
 • računalniških opravil ter tip in operativna frekvenca vplivajo na celotno delovanje celotnega sistema.
 • Navedene komponente so nameščene v posebnih primerih, ki omogočajo udobno preklapljanje komponent, napajanje in zračni (vsaj - vodni) hladilni sistem. Ločeni modeli primerov se razlikujejo ne le po velikosti in obliki, temveč tudi ob prisotnosti ali odsotnosti številnih tehničnih značilnosti. Naš katalog ponuja široko paleto računalniških ohišij iz originalnih modelov od najbolj cenovno ugodnega segmenta do vrhunskih rešitev Hi-End. Naša računalniška trgovina ponuja tudi široko paleto dodatne opreme, dodatkov, perifernih naprav, omrežne in pisarniške opreme, potrošnega materiala in licenčne programske opreme vodilnih razvijalcev programske opreme.

  Izbira računalniškega blaga po parametrih

  Napredna izbira glede na dane parametre (cena, ime, artikel) bo olajšala iskanje. Če ste v dvomih glede vaše odločitve, vam ponujamo podrobno posvetovanje s strokovnjaki našega podjetja. Visoka stopnja usposobljenosti, bogate izkušnje in kakovostni izdelki - vse to bo zanesljivo jamstvo, da boste z nakupom zadovoljni z ogledom naše spletne računalniške trgovine. Stik zdaj! Računalniške spletne trgovine ponujajo na stotine naslovov stacionarnih in prenosnih računalnikov. Tudi svetovalci in menedžerji ne morejo vedno jasno razložiti, kaj razlikuje en prenosni računalnik od drugega, ampak pomagati pri prevzemu naprave, ki jo potrebujete, in se redko strinjatedaje nasvete naključno. Ne zapravljajte nepotrebne elektronike na hiter pregled nalog, ki jih rešujejo prenosniki, tablični računalniki, netbooki in računalniki.

  Kaj kupiti za delo

  Programiranje, obdelava fotografij in izdelava poročil velikega podjetja boljši od računalnika. Za zahtevne naloge potrebujete zmogljiv procesor, 4-6 GB RAM-a, včasih pomembno grafično kartico. Alternativa je prenosni računalnik v cenovnem razponu od $ 500, glede na značilnosti, ki jih bo ponovil uravnotežen računalnik, vendar bo dodal mobilnost. Pisatelji, laiki, operaterji računalniških sklopov bodo imeli povprečno zvezek za 200-300 dolarjev. Procesorji v takih pogosto i3 od Intela ali podobni značilnostim AMD, katerih vir je dovolj za vodenje tipičnih programov na več kosov vzporedno. Če moč ni temeljna in težja od urejevalnika besedila, vam ni treba ničesar poganjati, smiselno je, da ste pozorni na razdelek netbookov.

  Za igre

  Ljubitelji bodo vedno potrebovali tablico povsod. V strategiji, dirkah in akcijah je priročno igrati na zaslonu 9-10. "Za zagon sodobnih aplikacij za igre potrebujete napravo s procesorjem za 4 do 8 jeder, RAM 1 GB. Računalnik je cenejši za izdelavo računalnika kot prenosni računalnik s podobnimi parametri: HP, ASUS in Lenovo imajo postavitve s poudarkom na grafični kartici, njihova cena pa se začne pri $ 450-500. 10 dolarjev je cenejše, monitor pa je lahko izbran po vaših željah in veliko večji od 17 "-največ za prenosne naprave.

  Za gledanje filmov in shranjevanje glasbe

  si lahko ogledate filme in poslušate glasbo na vašem računalniku, na prenosnem računalniku pa bodo ustrezali tudi tablični računalnik in netbook. Toda za shranjevanje knjižnice je prost trdi disk, ki ni na voljo v tablicah in netbookih. Domači računalnik je pretežno stacionarni računalnik. Lahko vzamete visoko kakovostno zvočno kartico, da lahko povežete zvočnike, subwoofer in druge dodatke, znane pesmi pa so odlične. Za prenosni računalnik bo zvočna kartica morala kupiti zunanjo kartico, ki je dražja od podobnega vgrajenega do petkrat. Preden greste v računalniško trgovino ali naročite spletno mesto, boste ugotovili, zakaj imate računalnik. Delati kot medijsko središče je najboljši stacionarni in tudi za igre na srečo. Prenosni računalnik je primeren za ljubitelje, da se zaposlijo ali se zabavajo na cesti. Za preproste naloge, kot so korespondenca ali tipkanje, bo netbook primeren. Tablete so primerne za igre in brskanje po internetu.

  Sorodne publikacije