Kako odstraniti napis "Aktiviraj Windows 10: nekaj preprostih načinov

Kljub dejstvu, da je najnovejši operacijski sistem Microsoft Windows 10 brezplačen, ga je treba še aktivirati. V nasprotnem primeru bo sistem čez nekaj časa prikazal aktivacijsko iglo na zaslonu, nekaj takega kot vodni žig, nekatere funkcije pa bodo postale nedostopne (zlasti personalizacija nastavitev) in vsakih eno ali dve ali dve uri nehotenega ponovnega zagona. Toda tudi če ni takšnih resnih simptomov, je samo sporočilo očitno veliko nadležno. O tem, kako odstraniti napis "Aktiviraj Windows 10", pojdite in se pogovorite. V tem ni nič posebej zapletenega, vendar morate storiti vse, da operacijski sistem OS ni bil kršen.


Aktiviranje sistema Windows 10: Kako odstraniti zakonito legenco?

Da bi rešili ta problem, lahko uporabite uvedbo licence ali ključa v fazi namestitve sistema. Če takih podatkov ni, potem lahko sistem aktivirate. Lastniki licenčnih izvodov sedme in osme spremembe lahko uporabijo podatke, ki so bili zagotovljeni zanje.
Aktivacijsko metodo lahko uporabite tudi po telefonu, vendar naj ne bi bila najboljša (in tudi poceni) možnost. Tako se uporabnik sooča z nalogo reševanja iz vsiljivega sporočila, pri tem pa ohranja izvedbo »Vetrov 10«. Kako odstraniti »Aktiviranje sistema Windows 10«? V ta namen lahko uporabite nekaj preprostih metod. Toda začnimo z orodji samega sistema,ob predpostavki, da za uporabnika ni uradnih ključev in licenc, in se morate znebiti sporočila.


Kako v registru odstraniti napis "Aktiviraj Windows 10"?

Rešitev je, da uporabite urejevalnik registra za zagon ukaza regedit v ukazni vrstici Zaženi s skrbniškimi pravicami, ki je prej ustvaril varnostno kopijo sistema.
Odgovor na vprašanje, kako odstraniti napis "Aktiviraj Windows 10" za vedno, je preprost. Potrebno je spremeniti parameter, ki je odgovoren za nastanek te zahteve. Najdete ga v veji HKLM in v mapi SOFTWARE ter imeniku ProtectionPlatform, ki ima razdelek Aktiviranje. V urejevalnem desnem urejevalniku je na voljo tipka Ročno, katere vrednost v oknu za urejanje, ki jo pokličete prek PCM, ali dvokliknete, morate spremeniti od nič do enote in nato dokončati ponovni zagon računalnika. Najenostavnejši način je, da prenesete posebno datoteko REG iz Internet AutoActivationOff.reg, potem pa se morate združiti tako, da jo začnete z odpiranjem datoteke v meniju PCM. Takoj bodite pozorni na dejstvo, da je pri nalaganju takega predmeta iz vprašljivih mest lahko ujeti virus.

Upravljanje opozoril

Nič lažjega in učinkovitejšega načina, odločilno vprašanje, kako odstraniti "Aktiviranje sistema Windows 10", je onemogočiti ustrezna sistemska sporočila.
Če želite to narediti, morate uporabiti meni možnosti, kjer je v sistemskem razdelku izbrano sporočilo in element dejanja. Če želite onemogočiti prikaz sporočila o potrebi po aktivaciji, morate onemogočiti ustrezne elemente. VNačeloma je mogoče izključiti samo prvo točko, za zanesljivost pa je bolje, da odrežemo, kar se imenuje, maksimalno (tako da se lahko znebite drugih sporočil in priporočil).

Uporaba pripomočkov tretjih oseb

Zdaj nekaj besed o programskih izdelkih tretjih oseb. V najenostavnejšem primeru lahko uporabite program Universal Watermark Disabler ali njegov urejevalnik za vodni žig WCP, ki preprosto izbere element za odstranitev vseh vodnih žigov, po katerem se izvede celoten ponovni zagon. Vodni žig v grafični lupini sistema po ponovnem zagonu ne bo več prikazan. Vendar pa to ne zagotavlja popolnega delovanja sistema, zato je bolje uporabiti aktivacijske programe (čeprav je ta metoda nekoliko nezakonita).
Med najpogostejšimi in najbolj priljubljenimi sta Re-Loader Activator in KMSAuto Net. Ko se zažene v takšnih pripomočkih, preprosto izberete sistem za aktiviranje in kliknete gumb za začetek postopka. Ko to storite, lahko ponovno aktiviranje dodate v seznam opravil razporejevalnika opravil s tem, kar želite sprejeti, in ko bo postopek končan, bo objavljeno sporočilo o uspešni aktivaciji sistema Windows. Opomba: pripomočki so prenosni in po aktivaciji jih ni mogoče izbrisati. Zato je najprej bolje (v vsakem primeru) premakniti izbrani program v logično particijo. Ponavljanje dejanj bo izvedeno v ozadju brez udeležbe uporabnika. Mimogrede, te iste programe je mogoče uporabiti, če obstajajo težave z uvedbo licenčnih ključev zaZbirka Microsoft Office za vsako leto izdaje.

Katera možnost je najboljša?

Nazadnje, edino vprašanje, ki ga je treba rešiti, je, kaj naj uporabim iz vsega tega. Najbolje je, da raje uporabite pripomočke za samodejno aktiviranje, saj lahko z uporabo drugih metod odstranite napis, vendar popolna funkcionalnost sistema ni zajamčena, čeprav onemogočanje sporočila v registru delu OS ni posebej prizadeto.

Sorodne publikacije