Gromoviti rock: zgodovina, opis, načini, kako priti do tja

Za multiplayer igro World of Warcraft je značilen neverjetno premišljen in podroben svet. Vsaka frakcija ima edinstven niz mest in lokacij, ki so značilne za dirko. V tem članku bomo razpravljali o Gromovy Kruchy - glavnem mestu Taurens. Seznanite se s tem krajem in se seznanite z načinom, kako ga doseči na različne načine.

Opis lokacije

To mesto je eno od glavnih krajev, kjer se nahajajo Taurensi. Če verjamemo v zgodovino sveta iger, je bila Grozničava stena obnovljena relativno pred kratkim - po izgonu plenilcev iz dežel taurenov. Lokacija se nanaša na ozemlje horde. Tukaj pozdravljamo vsakega predstavnika te frakcije. Mesto je znano po svojih gospodarjih in gostoljubnosti. Naselje je zelo drag stolp, saj je njihovo prvo stalno prebivališče. Pred nevihto so hodili po različnih deželah.


Nomadske korenine ljudi o stanju mesta in ravni kulture niso bile prizadete. Vse zaradi dejstva, da so Taureni zelo zaskrbljeni glede stopnje razvoja svojega kapitala in nenehno izboljšujejo zgradbe, infrastrukturo in tako naprej.

Lokacija in struktura

Kamnina se nahaja v severnem stepskem predelu Mulgore. Kraj ni bil izbran po naključju - tukaj poteka del najpomembnejših trgovskih poti. Zato lahko v mestu srečate veliko trgovcev, nomadov, obrtnikov, ki prihajajo sem, da delajo iz celega sveta. Kljub temu, da se večina naselja nahaja v gorah, je tu večinomasončno in toplo podnebje. Prihod do osrednjih ploščadi iz Mulgorskih ravnic je mogoč samo s pomočjo posebnih žičnic. Iz osrednjega dela se lahko na lesene mostove premaknete v druge dele mesta.


Kako priti do Thunder Cliff?

V World of Warcraft, so tri glavne načine, da lahko prideš na to lokacijo - to je kopenska varianta, portal ali potovanje v zračno ladjo. Oglejmo vse. Če se odločite za potovanje izključno po kopnem, potrebujete dvigalo. V primeru, da nimate letala, pojdite na zahodni del mesta, da najdete prvo dvigalo. Na severu lahko najdete podoben vhod. Druga možnost je po zraku. Če želite to narediti, boste morali potovati do zračne ladje skozi zahodni stolp v Orgrimmarju. Zračna ladja iz te postaje gre samo skozi Thunder Cliff. Tudi zračna pot vključuje uporabo vetrobranskega stekla. Samo plačati moraš majhno vsoto in uživati ​​v letu. V prisotnosti letečega hišnega ljubljenčka, lahko letite na Rock sami, saj veste njegovo mesto na zemljevidu. Zadnji način je teleportacija. To je najlažja možnost za selitev v mesto za tiste, ki igrajo za hordo. To je bolj priročno, da je čarovnik. Če igrate za ta razred, potem uporabite sposobnost za sebe. Prav tako lahko prosite drugega igralca, da vas teleportira za nominalni znesek.

Sorodne publikacije