Skrivnosti legende Draconomania. Kako Narisati Magnet Dragon

Na spletu obstajajo številne kmetije, kjer se igralcem ponuja vzreja virtualnih živali. Zdaj pa si bomo ogledali igro z naslovom Legends of Draconomania. V tej mobilni aplikaciji vam ni treba gojiti ovac in krav ter krilatih veličastnih bitij. V našem majhnem članku boste izvedeli, kako pritegniti zmaja Magneta v igro Draconomania, kot tudi druge skrivnosti te aplikacije.

Kratek opis pustolovščine

Kako prinašati zmaj Magnit bo malo kasneje, zdaj pa si poglejmo zaplet igre. Vaš virtualni heroj pade na očarljiv otok, ki ga namesto običajnih živali naseljujejo bitja. Za razliko od pravljic in ponovitev, so zmaji, ki živijo tukaj, zelo srčkani in prijazni. Toda bili so v stiski: zlobni Vikingi želijo, da umrejo. In da bi poškodovali bitja, so ugrabili glavnega skrbnika te dežele - profesorja Hogwina. Zdaj je vaš junak edino upanje za odrešitev otoka.


Da bi osvobodili profesorje in uničili vikinško naselje, morate zgraditi močno in močno vojsko, sestavljeno iz vojnih zmajev. Za vzdrževanje vojaških enot pa je treba zgraditi stanovanjske objekte, rudnike za črpanje virov in mnoge druge uporabne zgradbe. Vsaka nova stavba bo povečala raven zaščite otoka, kar bo povsem nepotrebno, saj vas agresivni sosedje ne bodo pustili same in bodo občasno napadale naselje.

Raznolikost posameznikov

V igri je več kot 50 vrst zmajev. Vsako bitje ima svoje bojne in zaščitne lastnosti. Hkrati pa vsaka nova raven igralca omogoča dostop do močnejših in močnejših osebnosti. In prej ko bo vaša vojska imela bojne zmaje, prej se boste lahko uprli Wicksu ali drugim igralcem.


Močna bitja niso podana kot darilo in zrak ni materializiran. Da bi dobil močnega zmaja, ga moraš sam gojiti. Vzrejo posameznikov je treba vzeti tudi, če ne nameravate sodelovati v bitkah. Dejstvo je, da vsak zmaj prinaša določeno količino kovancev na uro. Ta igra valuta se lahko porabi za nakup novih stavb, bitja, pospeševalniki in druge koristne stvari. Zato je zelo pomembno vedeti ne samo, kako v igro prinašati zmaja Magnita, ampak tudi kako priti do katerekoli druge osebe. In za to je potrebno razumeti proces, ki se imenuje "križanje". O njem in o njem bomo razpravljali v naslednjem bloku.

Križanje bitja

Kako narisati magnetnega zmaja ali kakšno drugo vrsto? Najprej boste potrebovali dva posameznika vsaj 4 ravni. Postavite svoje starše v gnezdo in počakajte nekaj ur, dokler ne bodo parile. Čas prehoda je odvisen od redkosti in pripadnosti posameznikov določenemu elementu. Po tem boste v gnezdu našli jajce, ki ga želite prenesti v inkubator. Sedaj morate počakati, da se loputa sekira. Ostaja le premik zmaja v dom, ki ustreza elementom.

Kako narisati magnet.Instruction

Magnet - precej redko bitje z osnovnim elementom Zemlje in sekundarnim Voidom. Ta oseba je verjetno pridobljena s spajanjem Dragon Fog in Peel, kot tudi Fan in Tick-Yes. Če nimate teh vrst, lahko prečkate razsvetljenstvo in Salamander, Gladiator in Lava. Možnost, da bi dobili magnet v tem primeru se zmanjša na 9%. Starševska zakonska zveza traja 14 ur, piščanec pa se izleže iz gnezda do 20. Po želji lahko kupite tega zmaja v igri. Ta nakup bo stala 950 kristalov. Kot je za osnovne značilnosti zmaja, na začetni ravni njegovega zdravja doseže 220 enot, napad - 60. Vsako uro to bitje dodaja 420 kovancev.

Sorodne publikacije