Tableta Tesla: pregled, specifikacije, pregledi

Srbski fizik Nikola Tesla je pomembno prispeval k razvoju radio in elektrotehnike. V svojem življenju je razvil številne teorije. Trenutno se pogosto uporabljajo pri izdelavi različnih tehnik. V okviru tega članka bo izdelan pregled tabličnega računalnika Tesla, ki ga izda podjetje, poimenovano po znanem fiziku. Zaradi uporabe inovativnega razvoja si njegovi izdelki zaslužijo posebno pozornost večine kupcev.

Embalaža in dodatki

Vsak kupec se seznani z napravo iz embalaže. Proizvajalec je izbral dokaj močno kartonsko škatlo za tablete. Odpre se v obliki knjige. Na prvi pogled na paket, lahko pomislite, da ima namizno igro. Barvna lestvica je svetla in bliskavica je dinamična. Dopolnjuje celotno sliko prvotnega logotipa. Na vrhu si lahko ogledate ime podjetja. Ime modela je predstavljeno nasproti. Tak koncept je ustvaril pozitiven vtis na kupca. Proizvajalec se je odločil za čim večjo predstavitev tablete Tesla, pri čemer je uporabil večino glavnih značilnosti škatle.


Notranjost paketa je okrašena izključno v beli ali črni barvi. Pod zgornjim pokrovom je tablica z luknjo. Pripomoček se nahaja v njem, tako da je med prevozom čim bolj varen. Poleg te plošče lahko vidite še eno majhno polje. Ima USB kabel innapajalnik. Celoten sklop je standard, proizvajalec meni, da je dovolj za popolno delo.

Konstrukcijske značilnosti

Na prvi pogled se tableta Tesla težko imenuje izvirnik. Zunaj izgleda precej značilno za predstavnika te vrste opreme. Toda če pogledamo na to, še vedno opazimo posamezne elemente. Za splošni koncept je bila zasnova Apple tabličnega računalnika iPad. Toda pri kopiranju podjetja Tesla ni mogoče obtožiti, ker imajo njegove naprave veliko individualnega oblikovalca riža.


Prva stvar, ki mora takoj preučiti kupca, je lokacija prednje kamere. Če vzamete za osnovo logotip podjetja, ki je prikazan na hrbtni strani, se leča nahaja na dnu ohišja. Mnogi kupci najprej menijo, da je zakonska zveza. Toda ne, takšna lokacija je "čip" vseh tablet Tesla. Zasloni pripomočkov tega podjetja so uokvirjeni z določeno širino. Naprave so opremljene z enim mehanskim gumbom. Obstajajo tudi vsi potrebni priključki. Zadnja plošča prikazuje "okno" glavne kamere, glavni stereo zvočnik in luknjo za mikrofon.

Programska oprema

Konfiguracija tabličnega računalnika Tesla se izvaja zelo hitro, saj deluje na operacijskem sistemu Android. Original Firmware, ne vsebuje inovativnega razvoja. Zaradi tega bo vsak uporabnik hitro razumel funkcionalnost pripomočka. Za mnoge kupce je glavno merilo podpora ruskega jezika. Od te preprostosti bo odvisnonastavitev tabličnega računalnika. Vsi modeli tega proizvajalca imajo ruski jezik, zato ne bo težav s prevodom.


Na voljo je več namiznih računalnikov. Lahko vstavite vse aplikacije: tako vgrajeno programsko opremo kot tudi posamezne datoteke.
Modelna linija: najboljši primeri
Po mnenju večine uporabnikov je naslov "Best Table Tesla" v letu 2016 zaslužil naslednje modele (približen cenovni razpon):
 • Tesla Impulse 973G. Stroški - od 8500 do 10.000 rubljev.
 • Tesla Impulse 10.1 OCTA. Stroški - od 15000 do 17000 rubljev.
 • Tesla gravitacija 9.7 i. Cena je od 11.000 do 13.000 rubljev.
 • Tesla gravitacija 8.9 FHD. Cena - od 10.000 do 11.000 rubljev.
 • Tesla Atom 7.0. Cena - od 2500 do 4000 rubljev.
 • Tesla Gravity 973G. Cena je od 11500 do 12500 rubljev.
 • Tesla Impulse 8.0. Cena - od 7500 do 10500 rubljev.
 • Tesla Atom 10.1. Cena - od 6500 do 8000 rubljev.
 • Tesla Atom 703G. Cena je od 3500 do 5000 rubljev.
 • Tesla Magnet 703G. Cena - od 3600 do 5000 rubljev.
 • Iz tega seznama izhaja, da so priljubljeni ne le poceni modeli, ampak tudi kopije srednjega segmenta. Vsi ti pripomočki imajo lepo obliko, kakovosten zaslon, zmogljiv procesor. Seveda ni bilo slabosti, vendar niso bile tako kritične, da bi vplivale na ugled blagovne znamke.

  Tesla Neon 1013G

  Tesla Neon Tablet 10.1 ima dokaj veliko velikost: 2423 x 1712 x 95 mm, kar omogoča razvijalcem, da namestijo velik zaslon z diagonalo 101 ?. Slika na zaslonu je prikazana dobre kakovosti, kot je bila uporabljena pri izdelaviInovativna IPS tehnologija. Ločljivost je 1280 x 800 slikovnih pik. Naprava deluje na procesorju Spreadtrum SC7731. V osnovi se uporabljajo jedra Cortex-A7. Sposobni so pospeševati do 1200 MHz. Za obdelavo grafičnih podatkov je na voljo grafična kartica Mali-400. Deluje na frekvenci 400 MHz. Glede na sodobne standarde je količina RAM-a nekoliko nižja, le en gigabajt. Za uporabnike je pomnilnik ROM 8 GB. Za namestitev aplikacij, nalaganje filmov, glasbe in druge programske opreme je na voljo zunanja naprava za shranjevanje. Naprava podpira 32 GB pomnilniške kartice. Komunikacijske zmožnosti podpirajo omrežja Wi-Fi, 3G /2G in Bluetooth. Avtonomno delovanje zagotavlja akumulator pri 4000 mAh. Tableta, ki temelji na napravi Android 5.1.

  Tesla Impulse 10.1 OCTA

  Ta tableta Tesla je v večini primerov dobila odobritev. Po mnenju lastnikov je posebno pozornost treba posvetiti osemjednemu procesorju MediaTek. Model MT6592 deluje na frekvenci 16 GHz. Tip računalniških modulov - Cortex-A7. Ta pripomoček z dimenzijami 2435 x 175 x 88 mm tehta kar nekaj - samo 582 g. Ima 101-palčni zaslon. Zaslon je izdelan s tehnologijo IPS. Dovoljenje, po mnenju večine kupcev, ne zadostuje za tako veliko diagonalo, je le 1280 x 800 px. Hkrati je gostota zelo nizka - 149 ppi.
  Razvijalci za obdelavo grafičnih podatkovnih nizov quad-accelerator Mali-450. Vsak računalniški modul se pospeši na 700 MHz. Produktivnost zagotavljajo dva gigabajta"Operativci". Za uporabnike je notranji pomnilnik 16 GB. Ta model podpira pomnilniške kartice. Tableta deluje na sistemu Android 442. Opremljena z baterijo 6800 MAG. Podpira OTG in ima reže za microSIM, microUSB in standardni audio priključek. Komunikacije so standardizirane: Bluetooth, GPS, 3G, Wi-Fi. Obstaja sprednja kamera z 2 milijona slikovnih pik senzor in zadnji 5 MP. Slednji je opremljen z bliskavico.

  Tesla Atom 7.0

  Tablični računalnik Tesla Atom 7.0 je želel veliko kupcev. Ima 7-palčni zaslon, ki temelji na matriki TFT IPS. Ločljivost zaslona je 1024 x 600 px. Gostota je 170 ppi. Podpira multitouch. Štirje jedro Allwinner /BoxChip A33 čipov izpolnjuje zahteve glede zmogljivosti. Moduli lahko delujejo pri 1200 MHz. Procesor deluje v povezavi z grafičnim video čipom Mali-400 MP2. Za velike količine pomnilnika za štetje uporabnikov ne bi smelo. "Operative" potrebuje le 05 GB, vgrajeni pa 4 GB. Vendar pa reža za zunanjo zmogljivost shranjevanja do 32 GB pomeni prijeten bonus. Ta model ne podpira omrežij tretje generacije, vendar je za prenos podatkov na voljo Bluetooth 2.0 prenos podatkov EDR in Wi-Fi. Da bi zagotovili življenjsko dobo baterije, je baterija nameščena pri 2500 mAh.

  Tablični računalnik Tesla: pregledi

  Če upoštevamo modelsko paleto tablet Tesla, lahko ugotovimo, da teh naprav praktično ni. Podjetje ohranja optimalno vrednost za denar. Tudi za malo denarja lahko kupite popolnoma sodoben pripomoček. Po mnenju. \ Tza večino kupcev so te naprave idealne za delo z dokumenti, deskanje po internetu, gledanje filmov, poslušanje glasbe. Na njih lahko igrate tudi sodobne igre. Nekateri modeli podpirajo 3D format. Zaradi namestitve priljubljenega operacijskega sistema praktično ni omejitev za aplikacije. Edina stvar, ki straši uporabnike, je tableta Tesla, katere cena je nižja od 4000 rubljev, ne podpira omrežij 3G. Vendar pa celo delujejo gladko in hitro prikažejo informacije na zaslonu. Obešanje in druge težave, s katerimi niso seznanjeni.

  Sorodne publikacije