Kako poklicati zid Terarija Terarija in ga poraziti?

Stena mesa je najmočnejši šef igre Terraria. V strahu se lahko zaplete za vse igralce, ki še nimajo dovolj izkušenj in se najprej srečajo s tako pošastjo. Seveda se postavlja vprašanje o tem, kako imenovati zid "meso" Terriar in ga ubiti? To ni tako težko narediti vse, kot se morda zdi na prvi pogled, zdaj bomo obravnavali nianse. Majhno priporočilo: misija je preprosta, morate imeti dovolj potrpljenja, storiti vse, kar je v redu, in boste to "zlonamerno" raven prenesli za mnoge igralce.

Kaj je ta zid mesa?

Šef je ogromen in spominja na premično steno. Klopi imajo osem tisoč točk zdravja. To je vse. Kako imenovati zid Terriya Terriya? To je potrebno storiti samo na ozemlju pekla. Če ne delate, kar želite, potem ne boste mogli igrati. V peklu vržite v vodo lutko Wood, ki je bila predčiščena demonskih bitij.


Opomba: ko se odločite za čiščenje lutke od demonov, lahko v tem procesu pade v brezno in težko se bo boriti z ogromnim telesnim stražarjem brez treninga, in to bo težko, in za mnoge igralci še vedno nepričakovano! Pokaži urejenost in da bi se izognili nepotrebnim težavam, pustite lutko. Preden pokličete Terrible Wall računalnika na svojem računalniku, morate skrbno pripraviti za prihajajočo bitko.

Priprava na boj

Ne pozabite, lahko preprosto premagate pošast, če ste pametni in vnaprejPripravite se na ta dogodek. Vsaj za uspešen bojni rezultat bo treba imeti naslednje stvari:
 • Phoenix Blaster;
 • niz pilotov - hitrost, hoja po vodi, lebdenje, železna koža in tako naprej;
 • Približno petsto srebrnih ali meteoritnih kroglic;
 • demonski oklep.
 • Poleg tega boste morali pripraviti posebno bojno polje. Parcela naj bi bila sestavljena iz dveh tisoč blokov, lahko je manjša, vendar se ni treba omejiti v prostoru.

  Boj

  Ko so vse pripravljalne faze končane, se lutka očisti, jo je treba vrniti v vodo in počakati, da se šef pojavi. Po tem, samo streljati na šefa, vendar je bolje, da poskusite in cilj in pade v zrkla ali velika usta. Močna stena vas bo nenehno napadala, zato ne pozabite pravočasno usmeriti proč od nje in se premakniti v nasprotni smeri od šefove strani. Uporabljajte napitke, ki ste jih založili, kar potrebujete, ter neprestano streljajte in streljajte. Samo na ta način boste lahko premagali Wrestling Wall in prešli raven!

  Sorodne publikacije