Kako priključiti drugo igralno palico na Xbox One? 3 načine

Ste ljubitelj igranja za dva ali družbo prijateljev, toda z Xbox One v škatli najdete samo enega krmilnika? Nakup nove brezžične igralne palice ne bo deloval, morate ga priključiti na igralno konzolo. Ta članek vam bo koristil, saj vam bo pomagal, da to storite kompetentno in hitro.

Načini za priključitev druge krmilne palice na Xbox One

Metoda One Za zagon bomo morali imeti predpono in igralno konzolo z vgrajeno baterijo. Zgrabi svoj gamepad in obdrži velik domači gumb na vrhu. LED dioda utripa, kar pomeni, da krmilnik še vedno ne zazna predpone. Zdaj iščete poseben gumb za sinhronizacijo naprav, ki se nahaja na levi strani konzole, kliknite nanj enkrat. Po operaciji pritisnite gumb za sinhronizacijo blizu priključka microUSB. Potem indikator utripa, je dober znak, ker je zaznan Xbox. Čez nekaj časa se bo na igralno palico osvetlil Home, kar pomeni, da je bila povezava uspešna!


Drugi način bo Xbox One, krmilna palica in Kinect ponovno potrebna. Kot pri prvi metodi pritisnite tipko Domov. Utripa svetlobe kaže, da nadzornik ne vidi konzole. Če želite začeti, usmerite igralno konzolo v smeri Kinect in kliknite gumb za sinhronizacijo igralne konzole, kot je navedeno zgoraj. Fotoaparat bo od infrardečih svetlečih diod prejel zahtevane informacije, potem pa bo sledila povezava z igralno palico Xbox. Končno ste se naučili, kako priključiti drugo krmilno palčko na Xbox One.
Metoda bonusa Ampak, če se je nenadoma pojavila želja po igranju s prijateljem, vendar ni bilo Kinecta pri roki, lahko preprosto uporabite kabel, ki povezuje igralno konzolo s konzolo. Toda to je mogoče le, če vas ta dolga žica ne zmede.

Povzetek

Obstajali so 3 načini, ki 100% verjetno rešijo vaš problem, povezan s povezovanjem drugega igralnega ploščka z Xbox One. Zdaj ni več ovir za igranje s podjetjem. Lepa igra!

Sorodne publikacije