Kako priti taksista v igri "bradati": vodnik za prehod

"Bearded: Razumeti in oprostiti" - projekt igre v avanturističnem žanru, kjer uporabnik prevzame vlogo protagonista Borodana. Tokrat je naš junak prišel v neprijetno situacijo, kjer je njegov prijatelj Palich padel za rešetke. Sedaj mora bradati dekle storiti vse, da bi rešila zvestega prijatelja. Res je, da je v procesu prehoda težak trenutek, povezan s taksistom. On preprosto ne zapusti kraja, vendar je to potrebno za konec avanture, in takoj se pojavi vprašanje: kako prisiliti taksista, da zapusti igro "bradati moški"? Na srečo to ni tako težko, samo uporabite naša navodila. Upoštevajte priporočila in boste uspeli.


Kaj je zabavno?

Toda preden se pogovorimo o tem, kako priti do voznika taksija v igri "Bearded", bi morali govoriti o samem projektu igre. "Brada: razumevanje in odpuščanje" - fascinantna zgodba o komičnem liku, ki se nenehno okužuje v neprijetnih situacijah. Tokrat mora rešiti prijatelja, ki je s svojo krivdo padel v zapor in to storiti čim prej, sicer bo premeščen v drug oddelek. In da se lotimo tega, morate opraviti vrsto kompleksnih nalog. Na primer, morate vzeti časopis od moje babice in za to morate najti semena, ki so skrita drugje. Skupaj igra "Bearded" mora izvesti približno 15 tipičnih misij, nato pa bo ena izpuščena.

Kje je razvoj dogodkov?

Kraj, kjer potekajo dogodkidogodki v igri so brez imena in vključujejo samo eno lokacijo. Sestavljajo ga policijska postaja, trg in cesta. Poleg tega je ta kraj poln majhnih podrobnosti in likov v obliki taksista, babice s semeni, prodajalke lubenic, policista in prijatelja protagonista. Še vedno so majhne podrobnosti v obliki lokv, časopisov, golobov in drugih predmetov.


Glede vprašanj o prehodu: kako prisiliti voznika taksija, da zapusti igro Bradate; kako se pogajati z babico; kaj storiti s prodajalko, itd., potem se vse rešujejo s preprosto interakcijo z okoljem. Bodite previdni, poskusite poiskati stvari, s katerimi lahko komunicirate in potem logično razmislite o reševanju problema. Postopoma bodo vsa preizkušanja prečkana in dosegli boste glavni cilj - razen enega. Toda ne bodite sproščeni, saj se avantura na začetku zdi preprosta, na primer najnovejši test s taksijem je bes mnogih igralcev.

Kakšno vlogo ima voznik taksija?

Vas zanima prenos igre "Bearded"? Kako dobiti voznika taksija, da odide - ali niste zelo jasni? Niste sami. To vprašanje je zavajalo mnoge igralce, saj je ta lik zadnji v vseh pustolovščinah. Naloga igre je, da če jo je prisiljena premakniti iz kraja, bo to pomagalo uničiti steno zapora. Posledično se ustvari luknja, skozi katero lahko zapustimo prostor zaprtja. Ostaja le, da vse to organizira, vendar ne pozabite na začetne naloge prehoda.

Ali lahko dobimse ga znebiti?

Kako priti do taksista v igri Bradati? Če želite to narediti je preprosto, naredite naslednje:
 • Najprej gremo na policijsko postajo in dobimo pokrovček.
 • Izkoristite smučko in jo iztaknite iz omare.
 • Nato jo morate obleči in poskusiti prestrašiti voznika, čeprav to ne bo delovalo.
 • Nato smučarja vlijemo v umazanijo.
 • Nato jo nanj vrgnemo.
 • Barvo izvlečemo in na pokrovčku natisnemo znak "Ustavi prepovedano".
 • Takoj, ko pobudnik davka vidi ta znak, bo takoj zapustil svoje mesto.
 • Kot lahko vidite, to ni tako težko, vendar ne smete poskušati izvajati določenih dejanj na samem začetku, saj bodo morali opraviti začetne naloge. Na primer, da bi dobili smučarja, boste morali dati časopisu voznika, in ona je v svoji babici. Da bi dobili kapo, boste morali najprej ukrasti telefon v prodajalki, da se bo panike ustrašila in začela zahtevati iskanje ukradenega blaga. Ne pozabite poslati prijateljev telefon tako, da postane sumljiv in se vsi obrnejo. In šele po izvedenih ukrepih, začnite slediti osnovnim navodilom.

  Kaj storiti potem?

  Zdaj veste, kako dobiti taksista v igri "Bearded", vendar se pojavi vprašanje, kaj storiti po tem? Pravzaprav, ne bodite zmedeni in prestrašeni, ker se potem igra pravkar konča in lahko nadaljujete do naslednjih delov avanture. Misija taksija je zadnja, po kateri lahko prijatelj pobegne iz zapora. Da bi ugotovili, kako se je zgodba nadaljevala, je dovolj, da začnemoDrugi del pustolovščine je The Bearded. To je pravzaprav vse, kar je treba storiti za popoln prehod igre. Projekt je zasnovan tako, da vas ne zamešate s svojimi dejanji. Vsaka naloga se izvaja strogo ločeno in ne zavaja igralca. Ne boste mogli zamuditi etape v igri in strogo sledite scenariju. Zdaj je usoda Palitcha v vaših rokah, ukrepajte in mu pomagajte, da se izogne ​​kaznovanju.

  Sorodne publikacije