Kako priti meč Svyatin Svitanok v Skyrim?

V priljubljeni RPG lahko srečate veliko različnih predmetov. Nekateri od njih so edinstveni in se pridobivajo le pri opravljanju kompleksnih nalog, drugi del pa se lahko samostojno prepleta ali pa jih najdejo trgovci. V tem članku bomo razpravljali o meču zore v Skyrimu.

Opis predmeta

Ta meč je orožje z enim oboroženim dadriti. Izdelka ni mogoče opraskati neodvisno od virov ali najdemo v prsih, trgovcu in tako naprej. Edinstveno orožje je ustvarila princesa Meridia, kot pravi legenda. Na videz izgleda kot mešanica daedrich in srebrni meči. Od prvega orožja dobil rezilo, in na drugi - ročaj. Posebnost je svetloba v središču rezila.


Zdaj za značilnosti. Meč ima možnost prestrašiti zlo, spali žive mrtve in povzročiti večjo škodo. Prav tako orožje povzroča dodatno škodo elementu ognja. Vendar pa ta kazalnik ni odvisen od značilnosti predmeta, temveč na ravni spretnosti "Okrepljen plamen". Po atentatu se sovražnik spremeni v majhno planino pepela. Občasno se sproži udarec na kvadrat. Če je vaš junak vampir, bodo ognjene izgube sovražnikov vplivale tudi na njegovo zdravje. Zdaj pa poglejmo kje vzeti meč "Syayvo Svitanok" v Skyrim.

Kako priti?

Ko dosežete raven 12, lahko aktivirate iskanje tega orožja. Če želite to narediti, morate priti do vodilne zvezde Meridia in jo aktivirati. Torej ste začeli nalogo "Dawn Dawn" za orožje "Glow"Svitanok "v Skyrim. Iskanje se aktivira potem, ko v eni izmed priložnostnih skrinj najdete čuden kristal. Boginja Meridia bo govorila s junakom skozi ta kristal in bo prosila, da izpolni eno zahtevo.


Zdaj morate iti v svetišče blizu Samote. Pri približevanju boste opazili stavbe starega mesta. To pomeni, da se premikate v pravo smer. Morali boste očistiti svetišče pred nekromanti in nemrtvami, ki uničijo čast boginje. Namesto da bi pomagal Meridia obljublja, da bo junaku podaril "Shadow Svitanok". V Skyrim, če ste že seznanjeni s to igro, precej zmedeno tamnice, potem iščejo velik sovražnik potrebuje čas.

Konec iskanja

Ko se ukvarjate z neživljenjem, vas bo boginja prosila, da greste v njen tempelj in aktivirate kipi. Po aktiviranju vseh kristalov boste videli, kako se žarek svetlobe poveže z eno verigo. Po tem boste prejeli cenjen meč. Nato bo junak teleportiran nazaj. Vrnitev na Meridian Temple ne more. Zdaj veste, kako priti do "Glow Dawn" v Skyrim.

Sorodne publikacije