Kagrenzel in Skyrim: kako najti vhod

V Skyrim, Kagrenzel je Dwemerian ruševine v gorah blizu Istmark. Mnogi igralci ne opazijo premika, zato uporabite ukazne ukazne mize za premikanje ali neuspeh skozi teksture. Članek bo razpravljal o tem, kako priti do tja brez kod.

Pot

Vhod v Kagrenzel ni lahko najti, ker je na vrhu gore. Za začetek morate najti stolp Ansilwond. Po - obidite ognjišče z želodcem in pojdite na vzhod. Pot je zelo neopazna, a vodi do velikega stopnišča, ki se razteza do zemeljskega dela Kagrenzela. Skyrim je bogat na podobnih krajih. Vhod se nahaja med ruševinami, ki vodijo do treh lokov (eden je uničen). Na površini je resen nasprotnik - snežni trol. Inside - večinoma phalmers različnih ravneh. In tudi majhne, ​​nedolžne živali, ki so prav tako v Skyrimu.


Prehod na Kagrenzel se včasih izvaja z uporabo žuželk: igralci iščejo slap v jami Stone Stream, ki skoči navzdol. Če pridete do dna jezera, boste videli razpoko. Dovakin se po prodiranju v takšno strukturo in teleportira do vhoda v Kagrenzel.

Razsodba

Kompleks ni nič posebnega, kar ni opazno. Lahko se spotaknete na izhod iz mesečevih kamnov, žile z železovo rudo, lila in modre gorske rože, štiri skrinje s poljubno vsebino in ključavnice različne kompleksnosti. Poleg tega bo igralec dobil vse trofeje iz telesa falmerjev in šefovvisoke ravni v jami, eno jedro centurionskega generatorja in brezhiben diamant. Obstaja skrivnostna soba s kroglo. Dovakin se izkaže, da je zaklenjen v podstavek, in skrivnostni sveženj svetlobe "skenira" potnika. Po takem preverjanju igralec vrže v globok vodnjak, od koder se najde pot do jame Stone Stream. Na poti bo več Falmersov, tako da je priložnost za zbiranje trofej in od njih, in po - zapustiti Kagrenzel.

Sorodne publikacije