Kako nastaviti mikrofon na "Winds 7": priročnik

Danes večina ljudi raje klepeta na spletu. To se večinoma izvaja prek programa Skype. Težava je v tem, da je kljub priljubljenosti omrežnih klicev in tehnoloških izboljšav zaslišanje sogovornika še vedno veliko. In primer tukaj ni v programu in ne kot povezava. Poceni mikrofoni, ki so vgrajeni v matično ploščo, ne morejo zagotoviti udobne ravni glasnosti. Kako namestiti mikrofon na Winds 7?

Izberite napravo

Med velikim številom modelov obstaja več možnosti:
 • konvencionalni analogni mikrofoni;
 • mikrofoni, vgrajeni v spletno kamero;
 • USB mikrofoni.
 • Analogni modeli

  Ta vrsta vključuje tako običajne mikrofone na peclju kot tudi dražje. Med cenovno ugodnimi lahko najdete najbolj občutljive, ki bodo primerne za bolj zdrave rešitve. Vsi računalniški mikrofoni imajo kapsule, ki jih bo težko uporabljati brez ojačevalnika.


  Analogni mikrofoni so priključeni na režo sistemske enote, ki se pojavi na sprednji ali zadnji plošči in je običajno obarvana v rožnati barvi. Če želite dobro slišati, potrebujete dober vstop v zvočno kartico. Brez nje bo slišnost nižja od sprejemljive ravni.

  Mikrofon vgrajen v fotoaparat in mikrofon USB

  Kamera je najpogosteje vgrajena v analogni mikrofon. V tem primeru bo priključek standarden - 35 mm ali USB. Druga vrsta je boljša, saj imajo takšne modelevgrajeni ojačevalnik, ki ga napaja vodilo USB. V večini primerov zagotavlja udobno raven zvoka.


  Vendar pa obstaja nijansa - avtobus ne more preprosto prenašati zvoka, kot prej, ko ga je treba pretvoriti v digitalno obliko. Poceni fotoaparati imajo slabo kakovostne pretvornike, zaradi katerih se glas sogovornika slabo sliši. Mikrofon USB brez fotoaparata ima višjo kakovost zvoka, vendar je trg takšnih modelov majhen.

  Kako namestiti mikrofon s sistemskimi orodji na "Winds 7"?

  Na primer, uporabljen bo skupni kodek Realnek HD. Preden nastavite mikrofon, mora biti naprava priključena na vhod. "Vetrovi 7" bodo zagnali upravljalnika kodeka, ko bo povezan, kar vas bo vprašalo za vrsto povezane naprave. Izbrati morate "Vhod za mikrofon". Zdaj ga lahko prilagodite. Uporabite lahko upravljalnik zvoka Realtek ali nadzorno ploščo operacijskega sistema, imenovano mešalnik glasnosti. Če želite odpreti upravitelja, kliknite na njegovo ikono v pladnju in zaženite mešalnik - z desno miškino tipko kliknite ustrezno ikono in izberite element »Snemalne naprave«. Če mikrofon ne deluje, ga najprej najde "Vetrovi 7". Imena se lahko razlikujejo, odvisno od imena reže. Toda mora biti nekaj podobnega Mic. Če naprava ni priključena, ne bo prikazana v oknu. Da bi videli vse vnose, vključno s tistimi, ki so onemogočeni, morate z desno miškino tipko klikniti na prosti prostor v oknu in postaviti ustrezen prostor.kljukice. Torej je mikrofon povezan. Zdaj morate odpreti zavihek "Ravni". Program avdio oblikovanja omogoča nastavitev vhodnega nivoja na "100", stopnja ojačanja pa do 20-30 dB. Tu je glavni razlog za tiho delovanje naprave nizka stopnja dobička. Za večino modelov bo dovolj 20 dB. Pri višji vrednosti se bo volumen povečal, hrup pa se bo povečal.
  Kako namestiti mikrofon na Windsor 7 brez njih? Za boj proti hrupu, boste morali iti na "Izboljšanje" zavihek in dal kljukico, ki je odgovoren za njihovo zatiranje. Hkrati morate odstraniti kljukico, ki onemogoči vse zvočne učinke. Če je učinek odmeva, lahko omogočite tudi ustrezno nastavitev. Po vključitvi dušenja hrupa se glas lahko spremeni in dobi grob odtenek. To je posledica nizke kakovosti mikrofona.

  Kako namestiti mikrofon z Realtekom na "Winds 7"?

  Za to se zažene upravitelj zvoka. Nato morate poiskati zavihek z imenom mikrofona. Tu lahko nastavite tudi nivo vhoda, pridobite, če je mikrofon tih. Program je zelo priročen in v njem je vse vidno vizualno. Zatirati odmeve in hrup v njem je lahko tudi brez težav. Opozoriti je treba, da je ta način namestitve enako primeren za vse različice operacijskega sistema Windows. «

  Kaj še lahko storite? tega ne delajteŽelim iz enega ali drugega razloga, morate zamenjati mikrofon na dražji model ali kupiti ločeno zvočno kartico z visokokakovostnim vhodom. Dobra rešitev je nakup mikrofona USB, saj je njegova kakovost krat višja. Druga možnost je lahko nakup ojačevalnika mikrofona, vendar veliko stanejo. Nekdo uspe najti tiskana vezja, da bi lahko samostojno izdelal ojačevalnik in rešil vprašanje, kako nastaviti "mikrofon" na "Winds 7". Ampak, da bi sestavili takšno napravo, je to potrebno razumeti vsaj na amaterski ravni.

  Preverjanje kakovosti povezave s storitvijo Skype.

  V ta namen je bila posebej ustvarjena storitev preskušanja zvoka. Po namestitvi programa na privzeti seznam stikov je ravno to. Če želite preveriti povezavo, morate poklicati to storitev in storiti, kar pravijo v navodilih. Če je kakovost zvoka izpolnjena, lahko brez težav uporabljate mikrofon.

  Sorodne publikacije