Kako obrezati pesem na "Android": pregled najboljših programov

Sodobni pametni telefoni in tablice višje ravni so se že približali funkcionalnim zmožnostim namiznih naprav. Nudijo ne le telefonijo in dobro preživljanje prostega časa. Mobilni pripomočki imajo nekaj praktičnih funkcij, kot so shranjevanje in predvajanje datotek v različnih oblikah. Danes gre za glasbo. Pametni telefoni omogočajo shranjevanje več sto ali celo tisoč skladb. Vsako od njih lahko nastavite kot melodijo zvonjenja. Vendar za to ni primerna vsaka skladba v svoji izvirni obliki: ena pesem je predolga uvodna, v drugi pritegne le zbor, no, tretji pa se sploh želi mešati. Mnogi uporabniki se sprašujejo, kako obrezati pesem na Androidu. Native software v večini firmware, žal, nima take funkcionalnosti, zato se morate obrniti na orodja in storitve tretjih oseb. Razmislili jih bomo.


Iz našega članka boste izvedeli, kako obrezati pesem na Androidu za toliko bolečine, kolikor je mogoče za mobilno napravo in uporabnika. Razmislite o najbolj priljubljenih pripomočkov za izvajanje tega podjetja.

Najboljše aplikacije

Pesem »Android« lahko obrežete z uporabo ene od spodaj opisanih aplikacij. Vsi programi delujejo stabilno na vseh različicah platforme, lahko jih najdete v storitvi Google Plus, zato se ne pojavijo težave s testiranjem programske opreme.

Ringtone Maker (Big Bang Inc.)

To je najbolj priljubljena aplikacija, ki vam omogoča hitro in natančno obrezovanje pesmi naMelodija zvonjenja za Android. Tukaj vidimo primerne vrste pesmi, prijazen vmesnik in podporo za vse znane glasbene formate.


Program ima veliko dodatnih zmogljivosti. V urejevalniku lahko na stezi naložite manifestacijo, slabljenje, povečate bitno hitrost za skladbe brez izrazitega basa. Obstaja zvonjenje, označevanje, lepljenje in drugo. Program Ringtone Maker vam omogoča, da ne samo obrezujete pesmi na Androidu, temveč da je prava mešanica. Neposredno iz vmesnika programa lahko prejmete zvonjenje na klic brez sodelovanja menija platforme.

Ringdroid (Ringdroid Team)

Še ena izjemno priljubljena aplikacija, ki vam omogoča obrezovanje pesmi na Androidu. Utility se je pojavil leta 2008 in še vedno zadovoljuje uporabnike s prijetno vmesnikom, intuitivnim orodjem in seveda njegovo učinkovitostjo.
Omeniti je treba pomanjkanje oglaševanja. To je uradna aplikacija odprtokodnega projekta, ki ne vključuje dolgočasnih pasic ali pojavnih oken sponzorjev. Utility deluje z vsemi glasbenimi formati. Tukaj lahko urejate skoraj vse, kar želite: izrežete ločeno območje, na vrh steze naredite dodatne učinke, zalepljene dele in jih popolnoma premešate, tako da zajemate mešanico z znanimi melodijami. Po obdelavi preko vmesnika programa lahko prejeto melodijo zvonjenja postavite na klic. Za zadnje dejanje potrebuje pripomoček dostop do vaših stikov. Pomožni uporabnik bo v trenutku, ko bo naročniku dodal melodijo, ločeno zahteval.

Melodija zvonjenjaMaker (AndroidRock)

To je majhna in "enostavna" aplikacija za urejanje skladb, saj lastnikom proračunskih mobilnih pripomočkov z majhno količino pomnilnika in skromnim pogonom ni mogoče. Uporabnost nima tako elegantne funkcionalnosti, ki smo jo videli v prejšnjih dveh primerih, toda z njeno glavno nalogo, to je s trim pesmimi, je to vredno.
Program deluje z vsemi priljubljenimi formati glasbenih datotek - MP3 WAV, OGG, M4A itd. Tukaj ni nobenih učinkov, ki bi jih lahko prekrivali, vendar obstajajo tako pomembni načini, kot so bledenje in pridobivanje. Utility deluje stabilno na kateri koli napravi. Uporabniki ne smejo opaziti nobenih zamikov in zavor. Vloga je brezplačna, zato oglaševanje ni bilo. Banner z Ozonom in Alyexpress sta pogosta obiskovalca pri urejanju skladb, zato boste morali prenašati ali kupiti plačano naročnino.

Sorodne publikacije