Kako nastaviti mikrofon v Bandikam: navodila korak za korakom

V postopku uporabe lahko oseba naleti na težave. Ta članek bo obravnaval samo eno od teh situacij pri delu s programom Bandicam. Bistvo je, da ima neizkušen uporabnik težave s snemanjem zvoka. Čeprav je ta problem majhen, se veliko ljudi znajde v slepi ulici. Torej, kako je "Bandikama" nastavil mikrofon?

Vklop mikrofona

Včasih je težava, da je uporabnik pozabil vključiti mikrofon v nastavitve programa. Rešitev je seveda zelo preprosta. To storite tako:
 • Odprite aplikacijo in pojdite na kartico »Videi«. Nahaja se na stranski vrstici na levi.
 • Nato poiščite gumb "Nastavitve", ki je v polju "Snemanje". Kliknite njo.
 • Pred vami se bo pojavilo okno z veliko zavihki. Zanima nas zavihek Zvok.
 • V oknu poiščite vrstico "Record Sound" in izberite kljukico poleg nje.
 • To je vse, kar morate storiti. Zdaj veste, kako vklopiti mikrofon v Bandicamu. No, nadaljujemo se do globljih nastavitev programa.


  Nastavitve mikrofona

  Zdaj bomo pogledali, kako namestiti mikrofon v Bandicam. To je nekoliko težje kot vklop, vendar za napredne uporabnike ne bo povzročilo posebnih težav. Postavitev mikrofona je veliko vidikov, saj ni več tehnična komponenta, temveč za vsakega posameznika. Odvisno bo od tega, kaj boste žrtvovali za užiteknekaj drugega. Nastavitev mikrofona je naslednja:
 • pri izbiri bitne hitrosti;
 • pri izbiri frekvence;
 • pri izbiri snemalne naprave.
 • Preden nam poveš, kako namestiti mikrofon v Bandikami, je vredno navesti, kje so vse te možnosti. V istem zavihku »Videi« v stolpcu »Oblika« poiščite gumb »Nastavitve« in ga kliknite. Prikaže se okno, v katerem so vsi zgoraj navedeni parametri.


  Kateri kazalniki naj se izberejo

  Torej začnimo z redom. Kakšno bitno hitrost izbrati? Najprej mi povejte, kaj je bitna hitrost. Ta vrednost meri hitrost pretoka informacij. S preprostimi besedami vpliva na glasbo na naslednji način: kaj je višja bitna hitrost, boljša je kakovost predvajanja, nižja - slabša. Vendar pa tudi previsoka vrednost ne pomeni nič, saj je na primer za format MP3 skupna vrednost 128 kbps, če se ta vrednost poveča, potem ne boste opazili nobene pomembne razlike.
  V zvezi s frekvenco snemanja je vse enostavno, nastavite najvišjo vrednost, če želite, da je zvok najboljši, vendar veste, to je odvisno tudi od kakovosti samega mikrofona. Naprave za snemanje lahko najdete v znanih nastavitvah snemanja na zavihku Zvok. Na spustnem seznamu izberite mikrofon, ki ga želite uporabiti za snemanje. Mimogrede, ravno zato, ker uporabniki ne izbirajo prav tukaj, in postavlja se vprašanje: "Zakaj mikrofon ne dela v Bandicamu?" In kot lahko vidite, je rešitev problema boljpreprosto
  No, to je vse, zdaj veste, kako namestiti mikrofon v Bandicamu, da lahko udobno in pravilno snemate video.

  Sorodne publikacije