Legende Eisenwalda: prenos igre, vodnik in priporočila

V igri Legends of Eisenwald je prehod omejen na stalno gibanje zemljevida, bitke in iskanje načinov za opravljanje nalog. Kljub linearnosti ploskve uporabnik daje nekaj svobode pri izbiri frakcij in misij na različne načine. Igra, ki se izvaja v srednjeveškem slogu, se razlikuje po kompleksnosti in zato morate vedeti, kako iti skozi težka mesta.

Prolog (prvi del)

Začetna kartica se izvede v stilu poučevanja osnovnih načel in vam omogoča, da vnesete predvajalnik v začetno enoto. Začne se z legendami Eisenwalda, ki prečkajo boj z roparjem, nato pa se odpravijo na grad Zeitlitz.

Predvsem v trdnjavi je treba v samostanu zaceliti rane, nato pa opraviti številne druge naloge za izboljšanje junaka. Najprej, v isti cerkvi, je vredno najeti duhovnika, ki bi kupil obleko na sejmu, in v vasi Prileyse bomo peljali travnike v ekipo. Končna naloga bo nakup konja v Bertoldeju v bližnjem naselju.

Nevihta gradu

Nato morajo igralci po načrtu loviti za Rudy Bestl. V legendah iz Eisenwalda se prehod tega potovanja začne z vaško restavracijo "Krava in žlica". Poslušajte vse govorice, po katerih se bo na zemljevidu pojavil želeni znak. Z njim se je lahko boriti, po zmagi pa pove, da je za rop v regiji najel Kiustenkaz.

Naslednji cilj bo napad baronskega gradu. Najlažji način za to je najem plačnika v že znani gostilni intakoj pojdite južno od trdnjave, kjer je ribiška koča. Nekaj ​​časa se skrij, dokler sovražnik ne zapusti grajskih zidov. Berthold bo v pravem trenutku dal ukaz za napad, in s bitko bo citadela odvzeta. Nato zacelimo rane že v gradu in počakamo na Kiustenkaz. Po prihodu barona se je potrebno boriti z njim in v tem boju se bo končal prolog.

Druga kartica

Prehod igre Legends of Eisenwald na drugem zemljevidu vodi do planinskih vrat, kjer se junak po imenu Stefan sploh ne želi pogovarjati z igralcem. Potrebno je izpolniti nalogo "konflikta", kjer so na parceli štirje vazali vojakov (Grauschild, Rayke, Langhard, Grossenhof). Igralec mora govoriti z vsemi in izbrati, kdo jih bo ubil.
Dokler dva mrtva viteza ne zajamejo vseh njihovih ozemelj, se misija ne bo štela. Če je ta naloga rešena, se lahko vrnete na kamnita vrata, kjer bo Stefan poslal Kurt Craigu, ki je že bil na obljubi. Ta tihi lik bo nenadoma napadel junaka, zato se je vredno pripraviti nanj. Po bitki je najbolje, da gremo k Bertoldu v konobo "V starem Lotharju", da povečamo oddaljenost. Po obnavljanju lahko varno začnete napad s premoženjem v kamnitih vratih, ker sicer Stefan ne bo šel tja. Potem nas bo zgodba poslala v pub, kjer junak diši po močnem vinu. Po prebujanju obesite vse dragocene predmete na junaka in pojdite na pot do gradu Lahnstein (na naslednji kartici ne bo nobenega odklona).

Tretja faza

Najprej morate vedeti, da ne smete zavrečiGemstones iz inventarja, kot bodo pomagali na zadnji stopnji tretje legende o Eisenwald ("Escape"). Prehod bo prinesel Ulrich von Kalttenberg, ki bo pomagal obnoviti moštvo in dal veliko dobrih stvari. Igralec bo moral prečkati gore, pot pa pozna samo Kreto, ki živi v sosednji vasi.

Ob prihodu bo starejša naselja povedala, da je oseba zasežena in se hrani v bližnjih rudnikih. Z naslednjimi tremi zastavami boste zmagali skupaj z vodjo, Kreta pa bo brezplačna. Po prehodu skozi gore v gostilni pod hribom, junak pojavi idejo o milovanju Bertolde. Če želite to narediti, morate odvzeti sodček vina z bitko pri rdečem volku. Naslednja ovira bo razbiti most čez prepad. Kmetje tega ne želijo popraviti, zato jih lahko prisilijo, da prisilijo ali gredo po južni poti do barona območja, pripovedujejo zanimivo zgodbo in za to dobijo priložnost za obnovo mostu. Vzemite delavce iz vasi, zgradite zid in ga po prehodu razgradite.

Nadaljevanje ploskve na tretji kartici

Naslednja ovira, s katero se srečuje igralec, ki je igral igro Legends of Eisenwald ("Escape"), je blokada na cesti. Treba ga je očistiti s pomočjo oddelkov obsojenih obsojencev. Izrežite vse jate, dobite nagrado in zberite na začetku 12 ljudi. Osvobodili bodo pot in nadaljevali z junakom.
Malo višje na zemljevidu se moraš boriti z razvezo obrambnega stolpa in poskrbeti za blokado, ki bo zadržala Bertolta na cesti. Na naslednji obljubi, poveljnik Honnebo ponudil svoji nevesti, da bo rešena iz ujetništva v zameno za pravico do prehoda. Shema misije je naslednja: sprehod do dvorca Urshel, od tam do dvorane, kjer se bo boril z menihi, nato pa do stolpa Lastochkin. Zgradba bo imela še en odlok menihov, po njihovem porazu bo misija zaključena. Zadnja naloga bo "Prečkanje", kjer bogati trgovci ne želijo preprosto zamuditi junaka. Potrebno je kupiti vozovnico za devet malahitov, šest piritov in enako količino rock kristala. Druga možnost bi bila, da bi napadli lik in s silo razčistili cesto.

Četrta karta in začetek petega

V legendah Eisenwalda, ki prenaša vse naloge četrtega poglavja, se skrči na nekaj pogovorov in bitk. Najprej se pogovorite z norcem, ki vas bo vodil do kraja smrtonosnih uporov. Bojite se okostja in stopite proti severozahodu. Na poti do neznanca, ki po kratkem pogovoru pobegne. Počakajte na ta kraj, dokler ne bo prišlo do velike odmaknjenosti od mrtvih, in na njihovem mestu se bo pojavil duh. Nenadoma bo junak izgubil zavest, vendar se bo zbudil na naslednjem zemljevidu. Po nastopu na tem območju se sprehodite do Windfelda, kjer morate priti do vojvodinega občinstva. Dovoljene so samo znane osebnosti, zato bi morali opraviti nalogo "Pasji nos". Najverjetneje naredite to: pojdite k Oleu von Blakeyju, ki bo dal Otiliusu nasvet, srečal žensko na vratih pri Kremnu in jo nato premagal v bitki. Potrebno je nekaj minut, da se sprehaja okoli, in potem bo dekle povedala o St. Nancy St. Landry. Prizadevanje ne bo uspelo, ampak priljubljenost likapriti skozi iskanju artefakta. Glavo v tem stolpu, sprehode in svetišče Vyndfeld.

Nadaljevanje peti fazi

V legendah Eisenwald prehoda po srečanju z kanclerjem jaškom z meniha iz samostana Moritz. Tam opat prosil, da bi našli vzrok za prehlad. Igralec bo opraviti šest manjših nalog in dobili spodobno nagrado za vsakega. Grad Blykzy kancler zahteva igralec, da pobere vso lastnino v Ole von Blykzy. To je mogoče storiti s silo ali razlog za aretacijo. Stojiš za njim, da mu ni bil sovražnik v prihodnosti, potem pa igralec aretirali, odnesli denar in vojake. Pre uhelj in denar, lahko ostane v njihovi posesti, in potem imate kaj izgubiti. Naslednja misija uskladiti tri vojskujoče se strani. To lahko storite na dva načina - po sklenitvi premirja med strankami ali vzpon enega od njih.

Zadnja naloga v poglavju

Za dokončanje fazo mora opravljati naloge v legendah Eisenwald «sotrpini." je mimo pride do kazenskega pripora nogi Matthias (beri govorice in organizirati zasedo) in spraševanja tri ljudi. Upravljanje Holtsvanda je mogoče najti v nepremičnine, Hylha - v ruševinah severno od Volfshantsa (ukrepi v gozdu ali iz vzhodu, tako da ni pobegnil). Tretji je opat, ki se skriva v samostanu v koči pastirski bližini Myttelburha. Zdaj moramo govoriti s kanclerjem in ubiti Wendel z Shattenfosta.

Sorodne publikacije