HP LaserJet PRO M1536DNF Srednjerazredna naprava srednjega razreda: popolno ravnovesje cen in kakovosti

Večnamenska začetna naprava z dobrimi tehničnimi specifikacijami, cenovno ugodnimi cenami in veliko količino lunarnega tiskanja je HP LaserJet PRO M1536DNF. To je univerzalna rešitev, ki združuje tiskalnik, optični bralnik in stroj za razmnoževanje in bo še naprej govorila.

Niša te večnamenske naprave

Ali je HP MFP privzeto kakovosten. To ni izjema za ta načrt in izdelek, ki je upoštevan v tem pregledu. Znatna količina mesečnega tiskanja, različne dodatne možnosti (na primer integrirana faks naprava), kar je precej pomembna cena, kaže, da proizvajalec sam izdelek najprej pripiše rešitev srednjega razreda. Dodatni argument v tem primeru je tudi hitrost, v kateri je naprava, če in inferiorna, potem le tiskarske in množilne naprave višje ravni.


Glavni segment trga za to napravo so uradi primarne in sekundarne ravni. V prvem primeru naj bi bilo število osebnih računalnikov ne več kot 7, v drugem pa ne več kot 25. V vsakem primeru, ko bo dokumentacija v takih organizacijah, se bo junak tega članka ukvarjal brez posebnih težav. Drug kraj za uporabo tega MFP-ja je lahko center za kopiranje ali množenje. Takšno večnamensko napravo lahko uspešno uporabite tudi doma, vendar le v tem primeru je treba upoštevati njeno precej visoko ceno in veljavnost njene uporabe z ekonomske točke.vida


Seznam dodatne opreme

Celoten sklop večnamenske naprave vključuje naslednje komponente:
 • MFU.
 • Napajalni kabel.
 • Vmesniški kabel za povezavo z osebnim računalnikom.
 • Kabel za funkcijo faksa.
 • Priročnik za namestitev, priključitev in namestitev.
 • Disk z nizom gonilnikov in elektronsko različico dokumentacije.
 • Zaženite kartušo.
 • Pokrov za nadzorno ploščo.
 • Tehnologija tiskanja, možne vrednosti ločljivosti, seznam formatov

  HP LaserJet PRO M1536DNF temelji na tehnologiji laserskega tiskanja. Tiskanje je mogoče samo v črno-beli barvi, v njem pa se uporablja samo črni toner. Enako velja za prejem kopij in faksimilni stroj. Ampak tukaj skener v tem primeru podpira možnost sprejemanja barvnih elektronskih kopij, katerih globina je omejena na 24 bitov. Za tiskalniški način je največja ločljivost 600 X600. Enako velja za način kopiranja. Če uporabljate takšen V /I kot faks, je največja, na katero lahko računate, 300X300. Toda prisotnost izboljšanega senzorja v skenerju v tem primeru omogoča 1200 X1200. Največja velikost tiskanja v tem primeru je A4. Tiskate lahko tudi na druge manjše velikosti tiskanja. In tako standard in uporabnik.

  Kartuša: njen model in vir

  Kot je bilo že omenjeno, samoČrni toner se ponovno napolni s HP LaserJet PRO M1536DNF. Črna tiskalna kartuša HP 78A ne dopušča ničesar več. Njegovo eno oskrbo z gorivom po zagotovilih proizvajalca podjetja bi moralo zadostovati za 2000 izvodov. No, mesečni obseg tiskanja te IGU je 8.000 strani. To pomeni, da bo v najbolj intenzivnem načinu uporabe ta naprava polniti kartušo 4-krat na mesec.

  Komunikacijski komplet

  Z napravo HP LaserJet PRO M1536DNF so opremljeni samo najnaprednejši načini povezovanja. Prvi je USB. To je glavni način preklapljanja med različnimi stroji za razmnoževanje in tiskanje. Njegove glavne pomanjkljivosti so potreba po iskanju MFP-ja v bližini računalnika in dodelitev funkcij tiskalnega strežnika slednjemu. Obstaja tudi alternativni način organiziranja podsistema v tem primeru z uporabo porta RJ-45 in računalniškega omrežja. V tem primeru bo tiskalni strežnik že imel MFI in ta pristop znotraj urada je upravičen.

  Hitrost

  Povprečna zmogljivost HP LaserJet PRO M1536DNF se lahko pohvali z zelo dobrimi zmogljivostmi. V načinu tiskanja lahko prejme 25 črno-belih natisov. V načinu faksa lahko junak tega materiala za pregled izda 3 strani v 3 sekundah. Manjša hitrost pri uporabi načinov kopiranja ali skeniranja. V tem primeru število obdelanih strani ne bo večje od 10-12 kosov.

  Ocene. Cena MFP-ja v tem trenutku

  Za svoj razred se lahko odlične tehnične specifikacije ponašajo s HP LaserJet PRO M1536DNF. Cena za to jetrenutni trenutek 9000 rubljev. Glede na to, da je ta izdelek namenjen uradom primarne in sekundarne ravni, postane očitno, da ima na tem delu trga opreme za tiskanje in reprodukcijo izrazite možnosti. Ni pomembnih omejitev, vendar so bili pluse prej označeni z besedilom. Med njimi: visoka hitrost, velik nabor vmesnikov in zmožnost uporabe MFP-ja kot popolnega tiskalnega strežnika. Prav tako ne pozabite, da je ta večnamenska naprava opremljena z vgrajenim faksom.

  Povzetek

  Vsestranski je večnamenska naprava HP LaserJet PRO M1536DNF. Idealen je za majhne in celo srednje pisarne. Vreden junak tega članka bo videti celo v velikem podjetju z več kot 100 zaposlenimi. Tudi ta večnamenska naprava je odlična za kopirni center. V bistvu je vsestranski izdelek, ki ga lahko uspešno uporabimo v vseh pogojih. Odlične tehnične specifikacije v takšnih razmerah bodo prijeten bonus, ki bo še izboljšal slikovne razmere in še bolj upravičil nakup takega IFI.

  Sorodne publikacije