Večnamenska naprava Xerox 3045: brezhibna cena, specifikacije in kakovost

Vmesni MFU z odličnimi tehničnimi parametri in cenovno ugodno vrednostjo je Xerox 3045. Ta naprava združuje tiskalnik, razmnoževalnik in optični bralnik v enem paketu in bo podrobneje obravnavana.

Pozicioniranje

Segment srednje velikega tiskarskega in multiplikacijskega trga je usmerjen v Xerox 3045. To kažejo priporočeni mesečni obseg tiskanja proizvajalca, stroški naprave in njene tehnične specifikacije. Podoben MFU je odličen za upravljanje dokumentov v pisarnah z do 30 nameščenimi računalniki. Še vedno lahko uspešno uporabite to večnamensko napravo v majhnih pisarnah (do 10 delovnih mest z računalniki) in doma. Toda medtem ko upravičuje uporabo tako drago MFU leži v prvem primeru s skrbnikom sistema, v drugem - na uporabnika. Drug kraj, kjer se lahko junak tega pregleda uspešno prikaže - to so kopirni ali množilni centri.


Paket

Samo odlična oprema za Xerox 3045. Vključuje naslednje:
 • MFP.
 • Vmesniški kabel z USB priključki.
 • Žice za priključitev na električno omrežje.
 • 2 CDa. Eden od njih ima pisne gonilnike, na drugi specializirani programski opremi, ki naj bi po namenu proizvajalcaPoenostavite uporabo večnamenske naprave.
 • Dokumentacija: garancijski list, promocijske brošure in priročnik za povezovanje, konfiguriranje in uporabo.
 • Kartuša.
 • Tehnologija, ločljivost, podprti formati

  Tehnologija laserskega tiskanja za tiskanje dokumentov in slik uporablja tiskalnik Xerox 3045. Poleg tega tiskalnik to napravo natisne le v monokromatskem načinu. V načinu tiskanja je dokument v tem primeru prikazan v ločljivosti, ki ustreza 1200H1200. Podobna vrednost ločljivosti se lahko pohvali z načinom optičnega branja. Če pa uporabite kot napravo za množenje, se bo resolucija izhodnega dokumenta zmanjšala in bo ustrezala 600H600.


  Kartuša

  V Xerox WorkCentre 3045 se uporablja samo en monokromatski način tiskanja, kot je že bilo omenjeno. Kartuša je samo ena v tem IFI in se ponovno napolni s črnim tonerjem. Njegov model je lahko Xerox 106R02181 (v izvirni konfiguraciji in z zmanjšanim 700-stranskim izpisom iz ene enote za polnjenje) in Xerox 106R02183 (ta vložek je treba kupiti posebej in v tem primeru se število strani, ki so bile odstranjene na polnjenje strani, poveča na 1000).

  Povezljivost

  Zelo in zelo skromne komunikacijske specifikacije Xerox 3045. Pregledi kažejo podporo za samo en glavni žični vmesnik - USB 2.0. Seveda v praksi to pomeni, da je to večnamenska naprava, ki jo je mogoče povezati s kakršnokoli spremembo tega žičnega kablanačin posredovanja informacij. Toda tukaj je uporaba samo enega vodilnega vmesnika v tem primeru pomembna pomanjkljivost tega IFI. Številne podobne naprave v tem cenovnem razredu so opremljene tudi z Vay Fay oddajnikom, kar omogoča povezavo z brezžično povezavo. V tem primeru služijo tudi kot tako imenovani tiskalniški strežnik. V tem primeru vlogo tiskalnega strežnika izvaja računalnik, na katerega je priključena ta večnamenska naprava. Še ena pomembna pomanjkljivost tega načina povezovanja je, da je potrebno od računalnika imeti dovolj tesno večnamensko napravo (ne več kot 2 metra). Upoštevajte tudi, da mora biti računalnik, ki služi kot strežnik za tiskanje in optično branje, omogočen. V nasprotnem primeru bo junak tega pregleda preprosto postal običajni kopirni stroj.

  Hitri

  Ta tiskalnik, stroj za skeniranje kopij, je dober primer specifikacij za visoke hitrosti. Tiskalnik Xerox WorkCentre 3045 lahko natisne 24 črno-belih strani z največjo kakovostjo in ločljivostjo v eni minuti. Na tej večfunkcijski napravi se lahko istočasno skenira približno 10 strani. Podobno je za isto minuto mogoče dobiti isto količino kopij.

  Recenzije

  Samo ena pomembna pomanjkljivost se osredotoča na lastnike Xerox 3045. Pregledi v tem načrtu poudarjajo zelo skromne standarde standardov vmesnikov. Vključuje samo žični USB. In nekako izboljšati stanje v tem primeru žezagotovo ne bo uspelo. Toda pozitivne strani te večnamenske naprave so veliko večje. To je dokaj visoka zmogljivost, pomemben mesečni obseg natisnjenih strani in podpora skoraj vsakemu trenutnemu operacijskemu sistemu pa je precej demokratična vrednost, zaradi česar je precej cenovno dostopna na podlagi podobnih rešitev, ki so obravnavane v tem materialu.

  Povzetek

  Že zaradi konkurenčnih rešitev in izdelkov Xerox 3045 ne bo izgubljen, ampak ima vse, kar mora storiti. In edina pomanjkljivost, na kateri njegovi lastniki poudarjajo pozornost, brez kakršnih koli težav prekrivajo dovolj velik seznam prednosti. Glavne prednosti tega modela MFP so visoka zmogljivost, nizki stroški in precej velik obseg mesečnega tiskanja. Temu je treba dodati tudi dovolj velik seznam gonilnikov, ki omogoča uporabo takšnega IGU v povezavi z obstoječo sistemsko programsko opremo. To je zadnja prednost in pogosto postane odločilni dejavnik pri izbiri glavne naprave za organizacijo dela.

  Sorodne publikacije