Panasonic KX T7730 Telefon: Navodila, pregledi

Panasonic KX T7730 Analogni telefonski sistem - povezava med majhno PBX in uporabnikom. Naprava je namenjena za pisarne. Sestava je namenjena zaposlenim, ki izvajajo enostavne in kompleksne operacije. Sistemski telefoni naredijo potek dela najbolj učinkovit.

Oblikovanje

Celotna paleta Panasonicovih KX T7730 ima lahkotno in natančno zasnovo. Napravo sprostite v dveh klasičnih barvah - beli in črni. Telefon se ne razlikuje po izvirnosti. Enostaven izgled, dobra ergonomija, udobni mehki gumbi, nastavitev položaja - idealna merila za delovno varianto. Njena zasnova skoraj ne pritegne pozornosti. Slušalka je lahka in udobna za držanje v roki. Naprava je izdelana iz visokokakovostne plastike, sijajne površine, ki se zlahka očisti prahu.Značilnosti

KX T7730 se lahko uporablja kot glavni telefon v avtomatskih telefonskih centralah. Glavne tehnične značilnosti tega modela so:
 • Štirižični analogni sistem.
 • Kombinacija z vsemi bankomati blagovne znamke "Panasonic".
 • Zaslon s tekočimi kristali. Enovrstna, s podporo ruskega jezika.
 • Prostoročno.
 • Dvanajst tipk z oznako.
 • Indikator klica. Če telefon zazvoni - utripa utripajoča lučka, če je sporočilo prejeto - gori neprekinjeno.
 • Uporabnik lahko spremeni kot naprave.
 • Priključek za slušalke.
 • Možnost regulacijein svetlost zaslona.
 • Za vzpostavitev povezave z naročnikom je potrebno pritisniti ustrezno tipko ali poklicati sistemsko funkcijo. Proizvajalci so poskrbeli za udobje uporabnikov. Model se poveže s konzolo za povečanje števila ključev. Naprava ima posebno nogo, ki uravnava kateri, nastavite določen kot telefona. Poleg tega lahko uporabnik samodejno spremeni nastavitve in programira gumbe. Zvočniki zagotavljajo maksimalno glasnost, jasnost zvoka. Obstaja konzola za snemanje številk.  Navodilo

  Enostavno razumljivo pri upravljanju modela KX T7730? Enostavno je razumeti, kako deluje ta naprava. Zaslon ima osvetlitev ozadja, prikazuje informacije o naročniku, čas, datum in trajanje pogovora. Povezava se vzpostavi s pritiskom na tipke, ki jih je mogoče programirati in jih je dvanajst z indikatorji in enako številko brez njih. Kazalec prikazuje zasedenost naročnikov in linij. Gumb "Sporočilo" bo potreben, če mora uporabnik naročniku poslati sporočilo ali se odzvati na prejeto sporočilo. Tu so tipke Pause, Forwarding, Hold, Navigation, Handsfree, Repeat Dialing in Answering. Gumb Interkom izvede notranje klice, Flash - začasno prekine povezavo in se znova vrne. Konferenca vzpostavlja večstransko komunikacijo, Redial - re-dials, Call Forwarding - preusmeritve. Priročnik KX T7730 vam pomaga razumeti napravo v telefonu, vendar jo naredite enostavno in brez nje.

  Značilnosti

  V primerjavi z drugimi analognimi telefoni ima KX T7730 veliko prednosti v modelu sistema.
 • Naprava je ekonomsko upravičena. Zaradi sistemskega telefona se povečuje produktivnost zaposlenih in učinkovitost njihovega dela.
 • Programabilni gumbi so označeni. Lahko programirajo številke in vrstice, nato pa dobijo dostop do njih z enim klikom.
 • Klic preklopite na drugega naročnika.
 • Sposobnost prekinitve pogovora.
 • Organizirajte konferenčni klic.
 • Preusmeritev.
 • Osebje pisarne obvesti z zvočniki telefona.
 • Zahvaljujoč indikaciji se prepoznajo prejeta sporočila in klice.
 • Na zaslonu je prikazana številka kličočega.
 • Če je organizacija velika in potrebuje povečanje konzole, Panasonic predlaga modelu dodatno napravo KX T7740 X, ki ima dodatnih štirideset osem gumbov. Stroški konzole so višji od cene samega telefona. Konzola ima triindvajset tipk z dvema tonoma in šestnajst brez njih.
  Z uporabo sistemskega telefona se zlahka rešujejo vsakodnevne delovne naloge in potekajo pogajanja. Model je kombiniran z vsemi mini postajami avtomatske telefonske centrale znamke Panasonic, vključno z digitalnimi napravami s hibridnimi ploščami. Zato je preprosto ustvariti telefonsko linijo v pisarni z nastavitvijo zahtevanih parametrov. Poleg tega je pisarniški delavec enostavno govoriti po telefonu z uporabo zvočnika in se ne moti od pomembnih primerov.

  Cena

  Koliko stane telefon?KX T7730? Ta analogni model ni poceni. Lahko kupite napravo za 6350 rubljev. Telefon je idealen za delo z analognimi telefonskimi centralami, vendar ne za domačo uporabo.

  Mnenja

  Priročnik za Panasonic KX T7730 je preprost za učenje. Sodeč po povratnih informacijah, je enostavno razstaviti angleški znak za gumbe, če uporabnik ne ve, kaj to pomeni. Prednosti analognega sistema telefona so: ergonomska oblika, prisotnost vtičnice za slušalke, možnost nastavitve konferenčnega klica, prestrezanje klica iz drugega telefona, preusmeritev na drugo številko, svetel zaslon, priročno mesto gumbov.
  Tako kot vse druge naprave telefoni včasih ne uspejo in zahtevajo dodatne nastavitve. Mnogi ne morejo nastaviti datum, čas, izvedeti zadnji klic, program dan in nočni način, odstranite melodijo zvonjenja v slušalko, izklopite telefonski odzivnik, rešite problem s kazalniki, spremenite melodijo zvonjenja in še več. Od pomanjkljivosti - vsi Panasonicovi modeli so med seboj podobni, preprosta zasnova, visoka cena. Na splošno sistemski telefon izpolnjuje visoke zahteve uporabnika.

  Sorodne publikacije