Novo "Jeep Jaguar": fotografije, ocene

Eden od najbolj pričakovanih novosti na avtomobilskem trgu v letu 2016 je bil brutalen, eleganten in zmogljiv Jaguar Jaguar. Veliko jih je zanimala novica, da se pričakuje začetek proizvodnje crossoverja od svetovno znane britanske družbe, saj je Jaguar Cars prvi v razredu SUV.

Videz

Tisti, ki so dobili nov "Jaguar" (džip), je prikazana slika jasno pokazala. Ta model je zgrajen na popolnoma aluminijasti modularni platformi. Športni crossover izstopa iz množice, zahvaljujoč svoji svetli in edinstveni zasnovi, ki jo je razvil Jan Callum. Specialist je povedal, da je bila podoba F-Pace ustvarjena iz nič. Ampak, kljub temu, gledaš na to, lahko še vedno razumeti, da je "Jaguar". Jeep, katerega fotografija je podana v članku, ima značilnosti, ki so značilne za predstavljive limuzine in športne avtomobile, ki jih proizvaja britanski koncern. To so sorazmerni razmerji, jasne linije, čutne oblike in harmonija.


Sprednji del modela posveča posebno pozornost. Okrašena je z močno rešetko hladilnika z logotipom, velikim pokrovom motorja, masivnim odbijačem in velikimi zračnimi kanali. Še eno podobo uspešno dopolnjuje zadnji spojler, velike izpušne cevi, napihnjena krila in visoki oboki koles. Če pogledamo na nov "Jeep Jaguar", lahko z gotovostjo trdite - ta model ne bo nič manj priljubljen, kot je dolgo osvojil zaupanje kupcev znanih proizvajalcev e-avtomobilov.

Notranjost

Notranjost britanskega crossoverjadovolj za udobno nastanitev voznika in štirih potnikov. Velika količina prostora pritegne pozornost tako kot perforirana koža, ki se uporablja pri zdravljenju. Seveda pa to ni edini vzorec tega modela.


Salon je opremljen z osvetljenim, multimedijskim zaslonom in armaturno ploščo, ki prikazuje zmogljivost vsakega elementa križanja. Na vetrobranskem steklu lahko namestite projektor, vendar za ločeno plačilo, vendar je ta možnost vredna. Na voljo je tudi zmogljiv zvočniški sistem z 11 zvočniki, ki zagotavljajo popoln zvok. Ima vgrajen vnos za pripomočke Apple, Bluetooth, AUX. Obstaja tudi multisenzorski vhod, 10 gigabajtov pomnilnika in DVD /CD. Seveda pa to nikakor ni vse, kar bi lahko zadovoljilo Jaguar "Jaguar", ampak samo najpomembnejše. Ker je crossover, bi rad omenil prisotnost velikega prtljažnega prostora - to je en 508 litrov. In če naredite zadnjo vrsto sedežev, jo lahko povečate na 1598 litrov.

Koristne možnosti

Seznam opreme, ki je v lasti Jaguarja "Jaguar", je precej široka. Vendar je treba pozornost nameniti najpomembnejšim. Eden ne more, vendar prosim prisotnost inteligentnega sistema za nadzor plina (ki jo prerazporedi v razmerju 50h50, če je potrebno) in ESP. Še en crossover je opremljen s tako dragocenim pomočnikom kot Adaptive Surface Response. Prepozna površino in prilagodi delo vseh modulov SUV glede na naravo pokrova ceste. Druga crossover ima možnost opozarjanja na predmete, ki so v mrtvih conah avtomobila, električni odpirač petih vrat,nadzor nad utrujenostjo in sistem za pomoč pri vzdrževanju voznega pasu, s katerim se džip drži v določeni smeri (pas) pri določeni hitrosti. Poleg tega je prilagojen na pripombe in nalepke za pešce.


Poleg zgoraj navedenega je vozilo opremljeno s prilagodljivim križarjenjem, avtomatskim parktronskim in večkomponentnim kompleksom, ki je ustvarjeno za hitro komunikacijo z reševalnimi službami in servisom Jaguar.

Dizelski motorji

Jeep "Jaguar" je Rusom na voljo z dvema različnima motorjema, ki porabljata DT. Eden od njih je 2-litrski 180 konjskih moči, ki je na voljo v parih z 8-stopenjskim "avtomatskim". Oznake območja 100 km /h merilnika hitrosti dosežejo 8,7 sekund po štartu. In največja hitrost tega crossoverja s tem motorjem je 208 km /h. Indikatorji stroškov, prijetnih za oči - samo 6,2 litra na 100 mestnih kilometrov.
Druga možnost je močnejša. Kar ni presenetljivo, saj je to 3-litrski 300-konjski motor, zahvaljujoč kateremu stotine crossoverja pospeši v samo 6,2 sekunde. Prav tako ga nadzoruje 8-stopenjski "avtomatski", vendar je strošek nekoliko večji - 6,9 litra na 100 km.

Bencinske enote

So veliko močnejše od dizelskega goriva. Ruski kupci imajo na voljo dve različici motorjev. Vsak od njih je v obliki črke V v obliki 6-cilindra z enako prostornino 3 litre. Oba sta opremljena s turbopolnilnikom, vendar delujeta pod nadzorom 8-stopenjskega "avtomatskega stroja". En motor proizvaja 340 konjskih moči. S takšnim agregatom pod pokrovom se crossover pospeši do 100 km /hv samo 5,8 sekundah. Njegov maksimum je omejen z elektronikopri 250 km /h. Takšen motor porabi 12,2 litra bencina na 100 kilometrov urbanega. Drugi motor je močnejši. Proizvaja 380 konjev in pospeši avto na sto za 5,5 sekunde. Toda ta razlika se konča.

Kaj pravijo lastniki?

Avto "F-Pace Jaguar" je prejel le pozitivne pripombe. Jeep, katerega pregledi so zadovoljni z obilico podrobnosti, so všeč vsem lastnikom. Posebno pozornost namenjajo premišljenemu voznikovemu sedežu. Sedenje na njem je združeno z avtomobilom, udobjem in varnostjo. Prav tako so vsi navdušeni nad izjemno kakovostnimi materiali, ki vključujejo okrasne anodizirane plošče iz železa in žigosanega aluminija. Individualna pohvala si zasluži, kako se avto drži na cesti. Vožnja je odlična in dosežena je bila dosežena z edinstvenim (za crossover) inteligentnim polnim pogonom. Pomaga ohranjati dinamiko pretoka in povečuje stabilnost modela na spolzkem tkaninah. In, seveda, mnogi lastniki crossover od Jaguar Cars povem o svoji glavni kakovosti - visoka prehodnost. Uživanje v odlični suspenziji, ki popolnoma uravna neenakosti vsakega značaja in pomaga pri izdelavi lukenj s sklepi. Čeprav je precej odprtih igrišč za občutek, da F-Pace ne sme. Mimogrede, avto deluje tako tiho, da se voznik z vključeno glasbo zdi, kot da ni vzel ušes. Ta crossover je res odlična raven zvočne izolacije. In to se nanaša tako na delo motorjev in tako naprejdušilni aerodinamični hrup. Za zaključek je varno reči - razvijalci britanskega koncerna so uspeli ustvariti bonus crossover, ki se izvaja v vseh načrtih, tudi po ceni. Na ruskem avtomobilskem trgu model v srednjem paketu stane od 4 do 4,6 milijona rubljev.

Sorodne publikacije