Klimatske naprave Bork Y700: pregledi, navodila

Da bi ustvarili udobno mikroklimo danes, so skoraj vsi apartmaji, hiše, pisarniški prostori nameščeni klimatske naprave in split sistemov. Omogočajo vam, da se soočite s povišanimi temperaturami v poletnih mesecih in tako zagotovite udobje. Kot primer take opreme, klimatska naprava Bork Y700 pregledi, ki jih lahko preberete v članku. Z lahkoto se bo prebral tudi z navodili, pomagal bo preprečiti napake med delovanjem. Na primer, ko je potrebno očistiti filtre, pripravite klimatsko napravo pred zimsko sezono, saj uporaba pri nizkih temperaturah ni priporočljiva. Ampak popravilo je najbolje, da zaupajo strokovnjaki, več, da stane ne tako drago, in garancija na opremo bo ostala.


Pregled glavnih značilnosti

Zgoraj opisani split sistem bo potrošniku stal 69.000 rubljev. Te stenske klimatske naprave so po mnenju kupcev primerne za manjše prostore. S pomočjo opreme bo mogoče ustvariti idealno mikroklimo za delo in življenje v pisarni in doma. Kroženje zraka je označeno z indeksom 91 m 3 /min. Potrošniki, kot da je enota sposobna ne samo ohladiti, ampak tudi ogrevati zrak, tako da je trenutna. Pri delu je naprava brezšumna in prisotnost posebne tehnologije za proizvodnjo negativnih in pozitivnih ionov omogoča čiščenje zraka iz alergenov in cvetnega prahu, distribucijo zračnih tokov in zmanjševanje verjetnosti prepiha.

Mnenja o glavnih pozitivnih značilnostih

Klimatske naprave Bork Y700, ki bi bile koristne za branje pred nakupom izdelka, imajo pretvornik, ki vam omogoča, da dobite določeno temperaturo v kratkem času. Kupci izberejo takšno napravo tudi zaradi dejstva, da je za njeno delo značilna manjša poraba energije. Ko izklopite kompresor, ne smete slišati hrupa zunaj.


Dodatni plusi

Klimatska naprava ima sistem avtomatskega krmiljenja, ki deluje na podlagi Coanda učinka in je potreben za nastavitev smeri pretoka zraka, ki je odvisna od dela pri ogrevanju ali hlajenju. Kupci posebej poudarjajo, da taka oprema lahko zmanjša tveganje za alergijsko motnjo. Klimatska naprava lahko posuši in očisti notranjost naprave.

Ocene izdelkov

Klimatske naprave Bork Y700, ki so pogosto najbolj pozitivne, zagotavljajo hlajenje z značilnostmi 9000 BTU /h, medtem ko se ogrevanje razlikuje z naslednjimi parametri: 10440 BTU /h. Potrošniki so gospodarni in močni vlagatelji. Poraba energije pri hlajenju bo 077 W, medtem ko pri ogrevanju - 078 W. Za razred energetske učinkovitosti razcepni sistem ustreza oznaki A. Dodatne značilnosti, ki jih ima potrošnik, so:
 • daljinski upravljalnik;
 • vklop in izklop časovnika;
 • Sistem za čiščenje plazme.
 • Naprava lahko deluje v eništirih načinov. Zunanja enota tehta 29 kg, notranja pa 85 kg, pri čemer je pomembno upoštevati tudi velikosti, ki so po mnenju kupcev kompaktne. Notranja enota ima naslednje parametre: 86x29x20 mm, ki se nanaša na zunanji blok, nato pa ima naslednje dimenzije: 73x54x25 mm. Zunanja enota je izdelana iz kovine, ki je povezana z notranjim blokom, nato pa na njej temelji plastika.
  Raven hrupa notranje enote je po mnenju kupcev precej sprejemljiva za življenje in delo, ti parametri se lahko razlikujejo od 23 do 37 dB. Možno je uporabljati opremo pri temperaturi zunanjega zraka od -7 do +46 ° C. Klimatske naprave Bork Y700, ki jih morate prebrati pred nakupom izdelka, lahko ustvarijo temperaturo v prostoru od 18 do 32 ° C.

  Navodila za uporabo

  Klimatska naprava Bork Y700 mora delovati v skladu s pravili proizvajalca. Iz njih boste lahko ugotovili, da je treba čiščenje zračnih filtrov izvajati občasno. To storite tako, da izklopite aparat, odstranite odstranljivo ploščo in nato odstranite filtre. S površinskega prahu odstranimo prah s sesalcem. Elemente izperemo s toplo vodo, ki lahko doda nekaj količine detergenta. Filter je treba posušiti, vendar ne sme biti izpostavljen neposredni sončni svetlobi. Šele po namestitvi filtra. Klimatske naprave Bork Y700, ki jih lahko preberete zgoraj, morajo biti pripravljene pred koncem sezone. To je treba storitiOmogočite samodejno čiščenje, tako da je enota dobro izsušena. Naprava se izklopi, napajanje mora biti izklopljeno. Pomembno je, da očistite filter in ga namestite na svoje mesto. Klima Bork Y700 navodila za uporabo morate prebrati, je pripravljen pred začetkom sezone. Pomembno je zagotoviti, da filtri niso umazani. Tujih predmetov ne smejo blokirati odprtine vtičnice in dovod zraka zunanje enote.

  Priporočila za odpravljanje napak

  Če opazite, da klimatska naprava ne deluje, to pogosto pomeni, da lahko gumb za zagon aktivirate takoj po izklopu. V tem primeru je treba opremo pustiti 3 minute v mirovanju, da se ponovi po vklopu. Naprava ne bo delovala, tudi če ste spremenili način delovanja. Treba je počakati na isti čas in po preklopu. Če vam ni prišlo do vseh zgornjih priporočil, morate preveriti napajanje in pregledati varovalko zaradi poškodb.
  Če opazite, da klimatska naprava ne zagotavlja toplega zraka, se lahko zgodi, da se naprava segreje ali odmrzne. Kondenzat se lahko tvori v načinu odvajanja ali hlajenja. To je posledica razlike v temperaturi v prostoru in temperature nastalega zraka. Razdeljen sistem Bork Y700, ki bo uporaben za branje vsem potrošnikom, ki želijo kupiti takšno opremo, lahko po prekinitvi dela še nekaj časa deluje. To je zunajblok, kjer je nameščen ventilator. Omogoča ohlajanje sistema.

  Namesto zaključka: stroški popravil klimatskih naprav

  Klimatska naprava Razstavitev Bork Y700 (priročnik opisuje, kako to storiti), ki jo lahko naredite sami, včasih potrebuje popravilo. Zamenjajte kompresor, na primer, lahko, plačuje strokovnjakov 5500 rubljev. Ta strošek vključuje razstavljanje opreme. V tem primeru gre za moč kompresorja, ki znaša 35 kW. Če se ta parameter poveča na 7 kW, potem bo zamenjava vozlišča stala 7500 rubljev, kar vključuje razstavljanje enote.

  Sorodne publikacije