GameNet program: kako popolnoma odstraniti iz računalnika?

Za različne operacijske sisteme danes obstaja veliko različnih aplikacij in programske opreme. Vsak program opravlja eno ali drugo funkcijo. Vendar niso vsi programi varni. Včasih se zgodi, da celo varna programska oprema v praksi povzroča veliko težav uporabnikom. Na primer, GameNet. Kako odstraniti program z računalnika enkrat za vselej? Takšno vprašanje zastavlja veliko igralcev. Kaj je ta program? Kako je nevarno? In na splošno, nošenje GameNet status malware? Razumeti je vse to.

Opis

Najprej je treba razumeti, o kateri aplikaciji se razpravlja. Kaj je GameNet? Kako ga odstraniti brez veliko truda? Študij programa ni nič drugega kot specializiran igralni center. Omogoča vam namestitev in igranje nekaterih iger (online) proizvajalca GameNet. Na primer, v kultni črni puščavi. Bilo je s prihodom te igrače, da je veliko igralcev začel soočiti s problemom odstranjevanja GameNet.

Govorimo torej o zelo običajnem igralnem centru. Zdi se, da ni nič nevarnega ali posebnega! Samo znebiti aplikacije ni tako enostavno, kot se zdi. Za kaj gre?

Nevarnost

Kako odstraniti GameNet iz računalnika? In ali je to potrebno načeloma? Dve vprašanji, ki ju lahko najdete brez težav.
GameNet je, kot je bilo že povedano, specializiran igralni center. Samo, da ga odstranite iz računalnika, je zelo problematično. To govorijo moderni uporabnikiznebiti take programske opreme bo imel več razlogov. Kaj točno? Prva je standardna situacija, ko je uporabnik utrujen od igranja iger iz GameNeta. Igralni center zavzema določeno količino prostora na trdem disku. Da ga sprostite, morate odstraniti igro iz GameNet-a, kot tudi samega igralnega centra. Drugi in bolj pomemben je dvomljiv vpliv programa na računalnik. Kako popolnoma odstraniti GameNet? Zakaj to početi? Uporabniki ugotavljajo, da po uvedbi takšnega igralnega centra sprožijo 2 vprašljiva procesa - Thorn.exe in ThornHelper.exe. Ti:

 • prenesejo računalniški procesor, ki upočasni operacijski sistem;
 • zbira podatke o uporabnikovem računalniku in jih pošilja razvijalcem GameNet, kar ogroža celovitost informacij.
 • Skladno s tem, lepo malo. Treba se je čim prej znebiti programa, ki je predmet preiskave. Samo to ni tako enostavno, kot se zdi. Kateri triki in skrivnosti bodo pomagali uresničiti načrt v življenju?

  Brisanje igre

  Na to temo je veliko priporočil. Kako odstraniti GameNet? Windows 10 ali kateri koli drug operacijski sistem ni tako pomemben. Navsezadnje so metode odpravljanja preučevanega problema enake.
  Prvi korak je odstraniti vse igre, ki so v igri. To naredite tako:
 • Odprite GameNet.
 • Prijavite se v svoj račun za igro.
 • Na seznamu dejanj v vsaki nastavljeni igri izberite "Delete".
 • V skladu z navodili čarovnika za odstranitev, da bi uresničili načrt v življenju.
 • Ta korak vas približuje odgovoru na vprašanjao tem, kako se znebiti igralnega centra, imenovanega GameNet. Ne pozabite - medtem ko je igra iz te družbe v operacijskem sistemu, zaganjalnik ne bo popolnoma odstranil.


  Procesi

  Zanimiva značilnost GameNeta je, da medtem ko operacijski sistem izvaja Thorn in ThornHelper, se ne boste znebili centra za igre. Zato imajo uporabniki pogosto vprašanje, kako jih dokončati. Naj ne bo tako enostavno. Še posebej, če menite, da se pri ponovnem zagonu računalnika postopki začnejo znova in znova. Ni jih tako lahko končati. Vendar pa se brez njega ne bo znebilo GameNeta. Kako odstraniti procese, ki jih je ustvaril program? To storite tako:
 • Odprite upravitelja opravil (zavihek »Procesi«), označite naloge in kliknite »Končaj«. Prepričajte se, da ste sprejeli opozorilo, ki ga je izdal operacijski sistem.
 • Pojdite v mapo z imenom% Localappdata%, odprite Thorn, pojdite v Lastnosti datoteke tako, da izberete zavihek Security - Advanced - spremenite dovoljenja, počistite vsa polja v oknu. Potem boste morali klikniti "Apply" in nato "Delete". V operacijskem sistemu Windows 10 je najbolje, da se znebite mape Thorn tako, da jo postavite v koš za smeti in zakaj jo očistite.
 • Jasen register. To naredite tako, da odprete ukazni poziv in vnesete ukaz: cd% LOCALAPPDATA% THORN & amp; thorn.exe -c 20 & amp; thorn.exe -u. Kliknite na "Enter", počakajte na izvedbo postopka. Nato v ukazni vrstici napišite sc delete Thorn.
 • Zdaj je jasno, kako popolnoma odstraniti GameNet iz računalnika. Natančneje, kako se znebiti sovražnih procesov, v katerih tečejo igrepranje To temelji na glavni odstranitvi preučene programske opreme. Glavna stvar je, da ne znova zaženete računalnik, dokler ne dokončate odstranitve. V nasprotnem primeru se bo vse moralo začeti od začetka.

  Game Center

  Takoj, ko uporabnik preveri, da Thorn in ThornHelper nista več v računalniku in se ne izvajajo, lahko nadaljujete z naslednjim korakom. Gre za odstranitev GameNet Game Center. Kako ga odstraniti?


  Ta postopek od uporabnika ne zahteva posebnih ukrepov. Na splošno je postopek nekoliko drugačen od odstranitve katerega koli drugega programa. Kako ravnati v tej situaciji? Uporabnik mora slediti naslednjemu algoritmu:
 • Odprite meni Start. Nahaja se v spodnjem levem kotu namizja (ikona Windows).
 • V meniju "Nadzorna plošča" izberite.
 • Poiščite storitev "Namesti in odstrani programe". Zaženi.
 • Počakajte na seznam prenosov z vso programsko opremo, nameščeno v računalniku.
 • V danem oknu poiščite GameNet. Označite vrstico s kazalcem, kliknite na levi gumb miške in v pogovornem oknu kliknite "Izbriši".
 • Upoštevajte ukrepe destilarne. Ponavadi je dovolj, da kliknete na gumb "Naprej", ki mu sledi "Končaj".
 • Po navedenih ukrepih bo GameNet dejansko izbrisan. Vendar pa ponovni zagon operacijskega sistema še ni potreben. Čeprav lahko čarovnik za odstranitev zahteva to dejanje.

  Delo z registrom

  Brisanje zaganjalnika GameNet ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled. Zdaj, ko so glavniNaloga zadaj, lahko preprosto očistite računalnik iz raziskovanega centra iger brez težav enkrat za vselej.
  Priporočljivo je, da se računalniški register popolnoma očisti. Program Ccleaner je odličen za to. Omogoča vam samodejno preverjanje registra, popravljanje napak in tudi čiščenje računalnika iz začasnih datotek in map. Kako v celoti odstraniti GameNet iz računalnika? Kaj storiti za čiščenje registra v samodejnem načinu? Sledite navodilom:
 • Prenesite in zaženite Ccleaner. Ta program je prosto na voljo. Nekatere različice ne zahtevajo namestitve.
 • Kliknite gumb "Analiza".
 • Počakajte na rezultate preverjanja z osebnim računalnikom.
 • Kliknite gumb "Brisanje". Pojavi se po pregledu OS.
 • Pri tem so končana vsa dejanja Ccleanerja. Vendar pa je še vedno vesela plima, ki bo pomagala postaviti nalogo v življenje.

  Handmade

  Kako popolnoma odstraniti GameNet? Zaželeno je, da se naslednje priporočilo izvede takoj po odstranitvi igralnega centra. Gre za ročno odstranitev preostalega zaganjalnika datotek.
  Uporabnik mora:
 • zapomniti lokacijo igralnega središča.
 • Po brisanju pojdite po prej navedenem naslovu, kjer bodo verjetno nameščene mape zaganjalnikov.
 • Iz GameNeta izberite vse preostale dokumente in jih izbrišite.
 • Običajno takšna dejanja niso potrebna. Ampak včasih morate ročno izbrisati preostale datoteke.

  Namesto Zaključka

  Zdaj je jasno, kako popolnoma odstraniti GameNet iz operacijskega sistema.Pravzaprav je vse lažje, kot se zdi. Še posebej, če so pravilno pripravljeni. Vsi ti ukrepi bodo pomagali uresničiti načrt v življenju. Ko jih uporabnik uvede, lahko znova zaženete operacijski sistem. Končano! GameNet se enkrat za vselej izbriše! Priporočljivo je, da ne nameščate iger tega proizvajalca, da se igralni center ne znova namesti.

  Sorodne publikacije