Kako namestiti Forge in modo za igro Minecraft? Enostavno navodilo

Namestitev modulov na Minecraft je dokaj preprost postopek, čeprav se zdi, da je to za mnoge uporabnike težko. Z našimi navodili se boste naučili, kako nastaviti Forge in konfigurirati vsak mod. Igra bo postala bolj zanimiva na račun novih predmetov - majhnih in velikih.

Kaj je potrebno za to?

Potrebovali bomo igro različice 1.6 (priporočljivo je, da uporabite spodnjo verzijo, vendar se bo 1.6 tudi znižala), poseben zaganjalnik, zelo moda (zelo jih je veliko, večina je na voljo brezplačno na internetu) in Forge. V nadaljevanju bomo opisali, kako namestiti Forge in ga uporabiti za namestitev modsov. Ampak vse je v redu.


Kako nastaviti mod za Za: navodila

Najprej prenesemo Tlauncher z uradne strani. Zahvaljujoč tej lansirni napravi ne bomo potrebovali veliko nepotrebnega ukrepanja.
Nato se obnašamo takole:
 • Najdemo mod mod, ki ga želimo namestiti. Veliko jih je, zato ni omejeno na eno. Lahko prenesete več modsov hkrati, vendar jih bomo dosledno namestili. Mimogrede, bodite pozorni na opis dodatkov. Nekateri so morda zastareli, to pomeni, da so ustvarjeni za starejše različice igre. Pomembno je, da različica igre sovpada z različico igre. Seveda včasih različice modov in iger morda ne sovpadajo, hkrati pa uspešno delujejo. Toda bolje je, da se ujemajo.
 • Prenesite najljubše dodatke v računalnik. Mapa ni pomembna, lahko jih celo prenesete na namizje.
 • ZdajUgotovite, kako namestiti Minecraft Forge z zaganjalnikom:


 • Odprite naš prenosni zaganjalnik in poiščite Forge (zagotovo bo prisoten na seznamu različic). Pomembno je, da izberete Forge iste različice kot preneseni mod. Če na primer nalagate priljubljeno različico EnderBags 1102, morate izbrati Zaganjalnik za namestitev in Forge 1102.
 • Zdaj odprite mapo z igro. Tukaj ste namestili igro. Če iščete lenobe, kliknite na ikono mape v zaganjalniku, od koder smo pravkar namestili Forge. Tako se boste takoj našli v pravilnem imeniku.
 • Imenik igre je mapa Mods. Ustvari se takoj po namestitvi Forge (katerakoli različica). Odprite ga in tam kopirajte preneseno iz internetnega moda s končnico .jar ali .rar.
 • Znova zaženite zaganjalnik in vnesite Forge. Meni ima gumb za mod. Pritisnite in si oglejte nameščeni način. To pomeni, da se je že pojavil v igri, zdaj pa lahko poskusite igrati Minecraft z novim modom. Na enak način namestimo vse naslednje spremembe, ki jih želite.
 • Zdaj veste, kako določiti Forge in modo za igro. Nič zapletenega ali nerazumljivega na ta način.

  Možne težave

  Treba je omeniti, da se namestitev modulov ne bo izvajala tako gladko, kot je opisano v tej metodi. Včasih so lahko spremembe same neaktivne ali problematične. Na primer, nekateri razvijalci pakirajo modove v formatu .zip in potrebujemo .rar ali .jar. V tem primeru je treba podaljšanje spremeniti. Če je spremembani mogoče namestiti niti po spremembi razširitve, temveč jo samo izbrišite in poiščite novo, ker z vami ni vedno problem. Včasih so zapleteni razvijalci "kioschat" in sprostijo ne-delovne načine. Zdaj, vedo, kako postaviti Forge in modo, uživajte v odličnih igralnih možnostih.

  Sorodne publikacije