Kaj je najtanjši telefon na svetu? Pregled modela

Proizvajalci mobilnih telefonov so nenehno v konkurenčnem okolju. Vsak od njih si prizadeva ustvariti takšno napravo, ki bo edinstvena v svoji obliki. Trenutno se veliko pozornosti posveča debelini pametnih telefonov. Debeli modeli so že dolgo ostali v preteklosti. Uporabniki bi želeli imeti najtanjši mobilni telefon. Kdo je izdal takšen model? Kategorija ultratankih pripomočkov vključuje vse naprave, ki so debelejše od 7 mm. V tem članku bodo obravnavani štirje modeli, ki izpolnjujejo to merilo. Bralec se bo lahko seznanil z njihovimi značilnostmi.


Vivo X5 Max - najtanjši telefon leta 2014

Ta pripomoček je kupčevo pozornost usmeril na njegove dimenzije. Njegova debelina je le 48 mm. Model, izdan leta 2014. Temelji na quad-core procesorju Cortex-A53. Pri delu se računalniški moduli pospešijo na 1.700 megahertz. Z diagonalo 55 palcev lahko ta model telefona dodelite kategoriji faset. Naprava je opremljena z akumulatorjem 2000 milijampov na uro. Temelji na Android 444. Zaslon je izdelan s tehnologijo Super AMOLED. Njegova ločljivost je 1080x1920 slikovnih pik. Glavna kamera ima modul z 13 milijoni slikovnih pik. Največja ločljivost slike je 4128x3096 px. Čeprav je to najtanjši telefon na svetu, ni vplival na raven učinkovitosti. To cenijo uporabniki precej visoko. Že, da je količina RAM-a 2 GB, pravi veliko. Pripomoček je odličenobvladati vse sodobne programe. Da bi jih shranili, je shranjen integriran pomnilnik, katerega zmogljivost je 16 GB.


Oppo R5

Drug model je prejel naziv "najtanjši telefon na svetu". Ta naprava ima debelino 485 mm. velik zaslon - 52? Slika je jasna in podrobna. Baterijo je težko imenovati močna, saj je njena zmogljivost le 2000 m. Izdelana je v skladu s tehnologijo litijeve polimere. Ta telefon deluje na procesorju Snapdragon 615. Znani model znamke Qualcomm ima 64-bitno gostovanje. Temelji na osmih računalniških modulih. Delujejo v sistemu 4x4. Največja taktna frekvenca je 1500 MHz. Odlično zmogljivost zagotavljajo dva gigabajta RAM-a. Vgrajen pomnilnik je 16 GB. Edina pomanjkljivost tega modela je kratka življenjska doba baterije.

Gionee Elife S5.1

Gionee Elife S5.1 se uvršča na tretje mesto v najtanjšem telefonu na svetu. Debelina ohišja pripomočka je nekoliko večja od zgoraj opisane - je 52 mm. Telefon deluje v operacijskem sistemu Android 4.3. " Opremljen z 48-palčnim zaslonom? Funkcija Multitouch je na voljo. Slika je prikazana v formatu 1280x720 px. Ločljivost je 308 ppi. Uporabnik lahko uživa v sefih in pokrajinah. Na dnu zadnjega vgrajenega 8-megapixel senzorja, in za "front-end" uporablja 5-megapixel. Quad-core Cortex-A7 čipov izpolnjuje raven zmogljivosti. Pri maksimalni obremenitvi se taktna frekvenca poveča na 1200 megahertz.V povezavi z glavnim procesorjem deluje Adreno 305 pospeševalnik, katerega značilnosti spomina niso zelo impresivne, vendar je za vsakodnevne naloge to dovolj. 1 GB RAM-a omogoča delo z najsodobnejšimi programi. Proizvajalec je uporabniku zagotovil 16 GB vgrajenega pomnilnika za prenos datotek. Uporaba zunanjega medija ni na voljo.

Vivo X3

Drug najtanjši telefon na svetu, ki ga je izdala kitajska družba BBK. Vivo X3 ima debelino 575 mm. Opremljen je z odličnim zaslonom diagonale 5 ?. Izdelana je s tehnologijo IPS. Razlikuje se od širokih kotov gledanja, odličnega prenosa barve, zadostne svetilnosti. Reproducira visoko ločljivost 1280 x 720 slikovnih pik. Ta model temelji na čipu MT6589T. To je precej pogosta. Uporablja štiri jedra. Vsak od njih lahko pospeši do 1500 megahertz. Vsaka grafična slika je prikazana na zaslonu z grafično kartico PowerVR SGX544. RAM v tem modelu zagotavlja samo 1 GB, integriran - 16 GB. Najverjetneje zaradi tega, ker je ta telefon precej tanek, proizvajalec ni mogel opremiti konektorja za zunanji pomnilnik. Kamere so precej povprečne. Njihova ločljivost je 5 in 8 MP. Telefon lahko deluje brez povezave, zahvaljujoč akumulatorju 2000 milijampov na uro. Operacijski sistem je bil Android 422.

Sorodne publikacije