Kako namestiti modo na Just Cause 2: Navodila

Just Cause 2 je strelec tretje osebe na odprtem svetu. V igri lahko izvajate različne trike, organizirate streljanje, eksplozije in druge neprijazne. Zabava v izvirni igri je dovolj, vendar mnogi igralci dopolnjujejo dogajanje na zaslonu. Poglejmo, kako namestiti modo na Just Cause 2.

Potrebne komponente

Najpreprostejšo možnost je preprosto kopiranje modifikacijskih datotek v mapo z igrami. To ne zahteva dodatnega programa. Samo morate namestiti igro in prenesti mod datoteke na Just Cause 2. Namestiti jih morate v korenski imenik. Druga možnost je uporaba posebnega mods managerja. S tem pripomočkom lahko uredite prenos in spreminjanje. Lahko jih selektivno prekinemo, uredimo in tako naprej. Takšna programska oprema je pomembna v primerih, ko gre za stroške dodatkov in sprememb za desetine in stotine. Oglejte si obe možnosti podrobneje.


Namestite neposredno

Najprej morate prenesti arhiv z dodatkom in ga izvleči v katerokoli priročno mapo. Nato odprite Explorer in pojdite v mapo, kjer je nameščena igra. Če te poti niste spremenili, ko ste namestili igro, lahko mapo z imenom Just Cause 2 najdete v mapi Program Files. Zdaj morate ustvariti mapo z imenom DropZone in v njej kopirati datoteke s spremembami. V nekaterih primerih lahko aplikacijo preprosto premaknete v mapo z igro. Če je arhiv z modom bil readme-datoteka, potemPriporočamo, da se najprej seznanite z navodili ustvarjalcev. Morda ta dodatek ima nekatere posebne funkcije in nianse, ko je nameščen.

Nastavitev preko upravljalnika

S pomočjo pripomočka si lahko ogledate že nameščene modove na Just Cause 2. Vendar ima program eno pomembno omejitev - ne omogoča dodajanja sprememb tretjih oseb. Upravitelj ima 26 vgrajenih aplikacij, ki so bile izbrane po priljubljenosti, tako da boste med njimi zagotovo našli nekaj, kar boste morali okusiti.


Na primer, v aplikaciji Upravitelj Mod Modula 2 lahko omogočite nesmrtni način, neskončno strelivo. Na voljo so tudi različne spremembe glede vremena, cestnih pogojev in tako naprej. Naslednja kategorija sprememb velja za prevoz. Na primer, vključujejo sposobnost za letenje v avtomobilih, dodajanje hitrosti pri letenju, izklop fizike policijskih avtomobilov in tako naprej. In zadnji del je odgovoren za spreminjanje kože glavnega igralca. Na primer, lahko igrate za znake iz Mortal Kombata ali Superheroja Deadpoola. Ko izberete potrebne elemente, kliknite gumb "Začni igro". Ta sprememba je nastavljena na enak način kot kateri koli drugi dodatek - preprosto kopiranje v mapo z igrami.

Sorodne publikacije