Riverwood in Skyrim: kako narediti to mesto bolj slikovito s pomočjo moda?

Riverwood v Skyrimu pripada diviziji Whitman in je na samem začetku Dragonbornove poti. Ta kraj je bil zgrajen okoli žage, ki so jo ustanovili predniki Gerdur in Ralof. Trenutno je to mesto obdano z leseno steno na treh straneh. Tu se začne pot protagonista, prav tam je priložnost, da dobimo prvi satelit. Nedaleč od naselja je "rudnik". Odraža ga od razbojnikov, lahko dobite stalen vir železove rude.

Original Riverwood

V vasi je več hiš, kot tudi iz žage, gostilne "Sleeping giant", trgovine "Riverwood", kovačij. Obstajata tudi dve mesti in hlev, s katerim lahko lovite ribe. Kot del Aldoine Quest se mora igralec vrniti v Riverwood, potem pa se izkaže, da nekateri meščani skrivajo svoje skrivnosti, vključno z zelo velikimi. Še posebej je tu, da je eden od zadnjih predstavnikov "klinkerjev", organizacija varuhov cesarjev dinastije Septimova, laž. Ker je kraj zelo pomemben, je Riverwood v Skyrimu izjemno priljubljen med modi.


Spremembe, ki so se zgodile na prvotni lokaciji

Zelo čudno, vendar je lahko način Riverwood v Skyrimu v eni ali drugi obliki zelo pogosto. Na primer, znameniti model JK, eno od njegovih prvih del, je v tej vasi vdihnil življenje. Izkazalo se je, da je zelo svetlo in slikovito. Drugi uporabniki tudi niso zapustili prvotne lokacije brez nadzora.Postopoma je Riverwood prejel več različic, v nekaterih od njih si lahko celo kupite hišo in kupite mesto. To je treba dodati tudi številnim izboljšavam, ki so se dotaknile prvotnega protagonističnega iskanja. Tako lahko na primer v Riverwoodu najdete novo opremo "Clinkers" ali posebne alkimične sestavine. Kot lahko vidite, Riverwood ostaja izjemno zanimiva lokacija z drhtečo, skoraj otroško naklonjenostjo igralcev.

Sorodne publikacije