Kako namestiti akcijsko igro v Photoshopu: Koristni namigi

Photoshop je vsestranski program, ki ga uporabljajo mnogi uporabniki. Njegove možnosti se zdijo neskončne. Tukaj je veliko orodij, ki omogočajo urejanje datotek. Vedno bolj uporabniki delajo z akcijskimi igrami. Kaj je to? Kako namestiti akcijsko igro v Photoshopu? Vse to se bo nadalje obravnavalo. Za obvladovanje postopka dela z akcijskimi igrami in njihovega nalaganja lahko celo začetnik.

Ukrep je

Prva stvar, ki jo morate razumeti, je to, s čimer se ukvarjate. Dejanje je tisto, kar je na splošno? Morda nalaganje podatkovnih komponent ni potrebno?
Dejansko je Action koristna funkcija Photoshopa. Prevedeno iz angleščine to ime zveni kot »dejanje«. Orodje vam omogoča, da ustvarite zapise po korakih o vseh spremembah, izvedenih s sliko. Oblikovalci in samo ljudje, ki cenijo svoj čas, uporabljajo akcije zelo aktivno.


Za vse ni jasno, kako namestiti akcijsko igro v Photoshopu. Kaj potrebujete za to? Kaj mora vedeti vsak uporabnik?

Priprava

Prva faza je priprava. Bistvo je, da če gre za nameščanje akcijskih iger, potem bo treba izvesti nekatere ukrepe. Dejanja, ki se izvajajo neposredno s sliko pri delu, ne zahtevajo nalaganja. Prikazani so najprej v ustreznem oknu. Kako namestiti akcijsko igro v Photoshopu? To storite tako, da boste morali prenesti orodje. Iskanje ustreznih ukrepov je mogoče storiti brez veliko dela na svetovnem spletu. Priprave naNamestitev je včasih opisana kot majhna navodila. Namesto tega:
 • Poiščite ustrezne "akcije" za "Photoshop". Pomembno je, da upoštevate eno ali drugo različico Photoshopa.
 • Prenesite dokument v računalnik. Običajno se prenesena datoteka arhivira.
 • Odstranite embalažo (če je potrebno) na priročnem mestu za ukrepanje. Dokument je pripravljen za nadaljnje delo v formatu .ATN.
 • Vse je pripravljeno za nadaljnje ukrepanje! Kako nastaviti akcije v Photoshopu CS6? Samo nekaj preprostih korakov - in stvar je narejena! Tudi novinec se bo spoprijel z nalogami.

  Navodila za prenos

  Predpostavimo, da so pripravljeni Dejanja v uporabniku shranjeni na namiznem računalniku. Kako namestiti akcijsko igro v Photoshopu? Nekateri ukrepi bodo pomagali uresničiti načrt. Priporočamo, da upoštevate, da je ime map različno glede na različico operacijskega sistema Windows. Toda zdrav razum ostaja enak. Za nastavitev dejanj v Photoshopu morate:
 • Kopirati vse .ATN dokumente v odložišče. Uporabite lahko ukaz Cut.
 • Poiščite ustrezno mapo za nalaganje akcijskih iger. Angleške različice programa omogočajo, da kopirate dokumente na naslednji naslov: C: Program FilesAdobeAdobe PhotoshopPresets. Za ruski jezik "Photoshop" bo moral iti na: C: Program FilesAdobePhotoshopPreddomovaniya.
 • Poiščite in odprite mapo Dejanja. V rusko-jezikovnih različicah se imenuje "Photoshop Operations".
 • Kopirane akcije prilepite v omenjene mape. Lahko jih preprosto povlečete s kazalcem na namizju na določene naslove.
 • Atta glavni ukrep je končan. Kako namestiti akcijsko igro v Photoshopu? Prav ta algoritem pomaga uresničiti načrt. Vendar se delo na orodju na tej stopnji pogosto ne konča. Morate narediti nekaj bolj preprostih dejanj.


  Končna faza

  Zdaj je majhna stvar začeti delati z akcijami. Kako namestiti akcijsko igro v Photoshop SS? In v kateri koli drugi različici programa? Ko so vsi ti koraki zaključeni, mora uporabnik:
 • zagnati Photoshop. To lahko storite vnaprej, preden prenesete dokumente .ATN v prej navedene mape.
 • Odprite točko menija "Okno" - "Operacije". To funkcijo lahko aktivirate s kombinacijo tipk Atl + F9. V angleški različici programa se orodje nahaja v Window-Actions.
 • Odpre se seznam "ukrepov". Morate klikniti na majhen gumb v zgornjem desnem kotu. Okrašena je v obliki 3 horizontalnih črt s puščico, usmerjeno navzdol.
 • Izberite "Naloži dejanja".
 • Na seznamu se bo odprla korenska mapa mape Dejanja. To je bila ona, ki je prenesla zgodnejše "akcije".
 • Izberite želeno orodje in kliknite "Prenesi".
 • Navedeni dokument se bo pojavil na seznamu Dejanja. Zdaj je jasno, kako namestiti akcijsko igro v Photoshopu. Z orodjem lahko delate še naprej.
  Treba je opozoriti, da različica Photoshopa nima posebne vloge pri manipulaciji. Vse zbirke programov uporabljajo isti algoritem.

  Sorodne publikacije