Kako namestiti igro na računalnik ali napravo Android

V sodobni družbi je manj pogosto vprašanje, kako namestiti igro. Tehnični napredek je odigral svojo vlogo, saj je računalniško opismenjevanje populacije planeta dosegel želeno raven. Toda tisti, ki se prvič srečajo s tem, morajo zastaviti takšna vprašanja.

Kje dobiti?

Pred razmislekom o tem, kako namestiti igro na vaš računalnik, morate razumeti, kje lahko dobite datoteke, ki zahtevajo namestitev v prihodnosti. Računalniške igre so pogosto kupljene v trgovini na CD-ju ali prenesene z interneta. Treba je razumeti, da se drugi primer nanaša na piratske kopije, ki so razdeljene na vse vrste tematskih virov. Pogosto se zlomljene različice praktično ne razlikujejo od licenciranih, torej piratstva in blaginje. Druga možnost je nakup iger iz Steama. Prav tako je licenciran, vendar po zmerni ceni. Igra ni rezana, uradni projekt, poleg tega lahko počakate na popuste in kupite ceneje. Ustrezne bi bile samo sistemske zahteve.


Pomembno je vedeti, da nalaganje piratskih različic iger spada v člen o kršitvi avtorskih pravic, ki se lahko ustrezno kaznuje. Zdaj pa ne gre za to. Torej je izdelek kupljen, zdaj ga je treba namestiti.

Namestitev

Vsaka igra je program in je opremljena z dodatno jamstvom. Če ga kupite na disku, vstavite CD v pogon in počakajte, da se prikaže zagonsko okno, nato pa hitro preglejte vsebino in kliknite gumb »Namesti«. Če je igra kupljena zaČe prenesete iz interneta, kliknite dvakrat na preneseno datoteko. Naslednja je ista. Po zgornjih manipulacijah je dovolj, da gremo skozi več faz pred namestitvijo, kjer lahko uporabnik predstavimo možne nastavitve nameščenega programa. Včasih boste morali označiti, izbrati želeni jezik ali (če želite) namestitveno mapo. Večina korakov je enaka in ne predstavlja nič posebnega, potem ko se bo začela premagovati takšno namestitev. Trajanje je odvisno od velikosti datoteke. Daljši bo postopek namestitve daljši: kljub temu je veliko arhivskih informacij predmet razpakiranja, snemanja in obdelave. Ampak, da gredo v te podrobnosti ne bi (če, seveda, ni take želje). Bistvo je preprosto: s klikom na gumb - "dve škatli" je vse ostalo.

Namestitveni čarovniki

Privzeto je vsak program nameščen v mapo Program Files na disk C. Toda če je že poln (in to se dogaja) in bi bilo zaželeno, da se rahlo raztovori, lahko preprosto ustvarite ločeno mapo. na drugem disku (za ta trdi disk mora biti "razbiti" več). To mapo je priporočljivo poimenovati v latinščini, saj nekatere igre morda ne bodo delovale pravilno ali pa bodo sploh delovale, če je na poti do datoteke v besedi napisana fraza v cirilici. Med namestitvijo se bo pojavil opis orodij za namestitev igre v drugo mapo z gumbom "Prebrskaj".

Dodatne naloge

Medtem ko sistem sledi prednastavljenim postopkom, lahko uporabniku ponudi serijomožnosti. Kot so:
 • Nastavite igro na vse uporabnike. Pravzaprav, če računalnik upravlja več ljudi, ima vsak od njih račun.
 • Na namizju ustvarite bližnjico. Možnost je pogosto izbrana. Veliko lastnikov osebnih računalnikov začne igro z dvojnim klikom na ikono na namizju.
 • Bližnjica za bližnjico za hitri zagon. To je možnost za perfekcioniste. In tudi za tiste z namizjem in tako nered.
 • Ne ustvarjajte vnosa na začetni plošči. Prav tako je uporabna možnost, če uporabnik raje rešuje težave s programsko opremo z uporabo nadzorne plošče ali neposredno usmerjanje v korensko mapo z desnim klikom na bližnjico.
 • Po

  ostane le potrpežljivost in čakanje na dokončanje procesa. Običajno namestitev igre povzroči večji čustveni porast kot enak učinek z drugim, saj pospešuje hitro zapomnitev načina nastavljanja. Nameščena igra se zažene z dvojnim klikom na bližnjico.
  Brisanje se pojavi na več načinov:
 • poiščite mapo v igri "Start" in izberite element "Izbriši";
 • poiščite korenski imenik in zaženite datoteko Uninstall;
 • v "Nadzorni plošči" kliknite na igro in začnite postopek odstranitve.
 • Običajno morate nato ponovno zagnati računalnik. To je običajno dober ton, tako da vse nastavitve začnejo veljati.

  Zaključek

  Tu je preprost način in poteka postopek prenosa igre na računalnik. S pripomočki je vse veliko lažje. Če bi moral biti sistem AndroidSamo vstopite v Play Market, poiščite pravo igro in jo namestite. Sistem bo vse delal sam. Brisanje nameščenih iger za Android poteka prek Nastavitve - Upravljanje aplikacij. Nato morate poiskati želeno ikono in izbrati element "Izbriši". Vse je osnovno. Samo razumeti morate logiko in včasih si zapomnite zaporedje dejanj, da se ne boste vrnili k vprašanju, kako namestiti igro.

  Sorodne publikacije